Horoscop
Înapoi la

Bărbatul Taur în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Bărbatul Taur în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Taurul este renumit pentru încăpățânarea lui și pentru hotărârea de care dă dovadă în orice situație. La fel de sigur pe el este și atunci când se îndrăgostește, mai ales că face tot posibilul să nu își piardă mințile din cauza fiorilor pe care începe să îi simtă.

Se implică în relații și oferă siguranță și stabilitate femeii din viața lui, chiar dacă uneori poate deveni extrem de gelos, ducând această trăsătură definitorie chiar spre posesivitate. Nu acceptă ușor despărțirile și se reface greu după o ruptură bruscă, iar asta se întâmplă și pentru că se teme de schimbări și îi este greu să o ia de la capăt cu altcineva. Toate aceste caracteristici se reflectă și în viața lui intimă, făcându-l să fie fidel unei singure femei și să își dorească momente intime doar în compania ei. Va aștepta același lucru de la ea și se va înfuria destul de tare dacă va afla că își dorește să experimenteze fiorii iubiri alături de altcineva.

Cuplu îmbrățișat; femeia stă pe pieptul partenerului, în timp ce el își plimbă mâinile prin părul ei.

Ai aici toate răspunsurile la cele mai picante întrebări despre viața intimă a bărbatului Taur:

 1. Cât de importante sunt relațiile intime pentru el?
  Relațiile intime sunt o parte importantă din viața lui, dar se poate abține foarte mult timp de la ele, mai ales atunci când nu găsește o iubită potrivită. Are nevoie de intimitate, dar nu insistă să își petreacă timpul în compania unei femei oarecare. Dorința lui nebună de a explora corpul unei ființe feminine vine din pasiunea pură pentru senzualitatea brută, pământeană. Fiind un semn de pământ guvernat de Venus, pune mare accent pe emoții și admiră frumusețea unei femei înainte de orice altceva. I-ar plăcea să aibă parte de clipe fierbinți în fiecare zi a săptămânii și să cunoască fiecare centimetru din corpul celeilalte persoane. Este unul dintre cei mai răbdători bărbați din zodiac, așa că nu grăbește niciodată lucrurile. Dacă partenera nu este pregătită să facă pasul acesta mare alături de el, ar fi capabil să o aștepte multă vreme. În schimb, dacă și ea vrea, o noapte nebună i se pare minunată atunci când are loc după prima întâlnire.
 2. Cât timp ar prefera să dureze o partidă de amor?
  Partidele rapide nu îl satisfac și i-ar plăcea să dureze cât mai mult actul în sine. Preferă ca la final să se simtă ca după o masă fastuasă cu șapte feluri de mâncare. Graba nu îi este pe plac, iar ce ține mai puțin de o oră nu intră în topul lui cu momentele cele mai bune. Două ore de iubire însoțite de sesiuni de preludiu de peste 30 de minute stârnesc și ele interesul acestui bărbat. Nu va refuza nici un act intim rapid, dar nu îl va considera deosebit de satisfăcător.
  Nu este o idee bună să îl grăbești când ajungi cu el în pat, având în vedere că este lent și meditativ. Vrea să fie învăluit în senzualitate, îi place să tachineze și să fie tachinat, să exploreze corpul iubitei și să ajungă pe culmile plăcerii stimulat de imaginea erotică a „zeiței” pe care o are în brațe. Deși îi lipsește înclinația spre varietate, poate compensa asta prin rezistență.
  Încă un lucru important: Este nevoie de ceva timp pentru a înfierbânta acest bărbat.
 3. Este confortabil pentru bărbatul Taur să inițieze o întâlnire care se poate transforma într-o noapte de amor?
  Deși posedă o senzualitate aparte, nu îi place „să facă pe prădătorul” aproape niciodată. Adoptă o aditudine seducătoare și se arată disponibil, așteptând ca partenera să facă pași către el. Pozează în „masculul indiferent” și este sigur pe el, fiind convins că orice femeie va alerga să ajungă în dorimitorul său. În cazul lui, lucrurile sunt extrem de simple: vrea să fie sedus de femeia pe care el deja a sedus-o printr-un schimb de priviri pătrunzătoare. De obicei, este foarte conștient de ceea ce se întâmplă și nu că ar fi manipulator sau viclean, dar i se pare mai simplu să se folosească de mici trucuri de atracție.
  Se poate întâmpla să inițieze și el partida de amor, dar acest lucru se întâmplă destul de rar și doar când simte că momentul este unul potrivit. În restul timpului, preferă să lase pe altcineva să facă partea grea, iar acest lucru se leagă și de firea lui statică. Îi place să rămână în zona de confort și îi este teamă să se simtă pus în situații stânjenitoare. Un eventual refuz l-ar face să își piardă din masculinitate, așa că preferă să nu invite pe nimeni în patul lui.
 4. Este nativul Taur adeptul aventurilor?
  Dacă nu este într-o relație, nu are nimic împotriva aventurilor de-o noapte. Are un sentiment profund de satisfacție în momentul în care vede că mai multe domnișoare îl doresc și nu le refuză ca să nu își strice imaginea de cuceritor. Iubește feminitatea și ar face orice să aibă o prezență feminină în viața lui, chiar și dacă știe că ea nu-i va rămâne permanent alături. Se mulțumește cu relații pasagere și este încântat dacă își găsește măcar o femeie care să fie oricând la dispoziția lui.
  Siguranța este primordială pentru acest nativ, așa că nu va călca niciodată strâmb într-o relație, fie ea stabilă sau aflată la început. Preferă să aibă parte de intimitate cu persoana pe care o cunoaște foarte bine și nu îi este confortabil să își schimbe partenerele atât de des (face asta când nu are încotro). Aventurile de o noapte nu se regăsesc pe lista lui cu fantezii și chiar dacă este foarte concentrat fizic în timpul actului intim, își păstrează romantismul.
  Femeia care are norocul să îl aibă alături mult timp va ști cât de intens iubește acest bărbat care este, în mod paradoxal, atât sensibil cât și pasional.
 5. Cât de bine își comunică nevoile intime?
  Taurul este ferm când vine vorba de comunicarea cu partenera care ocupă rolul principal în viața lui amoroasă. De obicei, gesturile lui spun mai mult decât toate cuvintele. Este foarte axat pe atingeri și pe simțurile tactile, așa că poți învăța multe de la el prin mișcările corpului și mai ales ale mâinilor.
  În general, este destul de tăcut, dar atunci când hotărăște să fie vocal, o face cu moderație: șoptește și niciodată nu țipă. Dacă ai un partener Taur fără prea multe rețineri, vei vedea că poate scoate o mulțime de sunete, care indică apogeul plăcerii. Așteaptă-te să îți transmită tot ce vrea prin intermediul atingerilor și al mișcărilor.
 6. Bărbatul Taur este cuminte sau obraznic în dormitor?
  Pe o scară de la 1-10 (de la reținere absolută la perversitate totală), bărbatul Taur se încadrează de obicei undeva la 6-7. Nu este deloc timid, dar nici nu exagerează cu gesturile obraznice. Este puternic și se bucură de o partidă de iubire antrenantă, dar, în același timp, este mai mult consecvent decât experimental.
  Un cadru liniștit, confortabil, cu uleiuri și lumânări, este de obicei în fruntea listei sale de fantezii, la fel ca un scenariu pitoresc, în aer liber, poate la un picnic. Îi plac săruturile profunde și atingerile extrem de senzuale, iar explorarea cu mâinile îl ajută să își cunoască mai bine aleasa. Îi atrag și jocurile de rol, unde personajul dominator este el, dar se lasă și supus din când în când. Nu este agresiv nici măcar în rolul de conducător, dar își arată autoritatea prin cuvinte dure și mai puțin prin gesturi violente. O particularitate a lui este dată de dorința de a aduce mâncarea în dormitor și de a savura preparate exotice de pe trupul iubitei. În plus, îi place foarte mult să privească în ochi cealaltă persoană și să se asigure că și ea simte plăcerea la fel de intens.Parteneri care se bucură de un picnic relaxant Sursa foto: Unsplash
 7. Ce îl face pe acest nativ să se aprindă?
  În opinia lui, aspectul unei femei este esențial atunci când vine vorba de erotismul dus la extrem. Este un semn care pune mare accent pe fizic și se uită în primul rând la siluetă, ochi, păr, buze și zâmbet. Este atras de o parteneră care se îngrijește și se aranjează, ignorându-le complet pe doamnele și domnișoarele care nu dau importanță felului în care arată corpul lor.
  Și stima de sine îl face să se aprindă, lăsându-se imediat cucerit de o femeie care are încredere în ea și emană putere. Securitatea și stabilitatea sunt afrodisiace pentru el și își dorește o parteneră cu o forță interioară extraordinară, care să nu se prăbușească în fața provocărilor vieții.
  Fiind guvernat de Venus, admiră frumosul și feminitatea i se pare o trăsătură care nu ar trebui să îi lipsească niciunei persoane care se apropie de el la un nivel atât de avansat. Fuge de superficialitate și nu vrea în patul lui pe cineva care îi dă impresia că totul între ei este doar un miraj.
  Este extrem de implicat și vrea să vadă că partenera lui este devotată. Va simți o conexiune mult mai puternică dacă ea îi va arăta că își concentrează atenția doar asupra lui. Bărbatul Taur este sclavul simțurilor sale. Îi place să vadă, să atingă, să guste și să miroasă, iar acest lucru este valabil mai ales în dormitor. Adoră să fie învăluit de parfumul natural al unei femei, iubește mâncarea și vinul, pe care le preferă mai ales înainte să întrețină relațiile intime. Îi place ca întregul său corp să fie mângâiat, adorat și răsfățat.
 8. Cât de mult contează pentru el mediul în care întreține relații intime?
  Atmosfera este destul de importantă pentru un Taur. Intimitatea în aer liber i se pare palpitantă și destul de atrăgătoare, ducându-l întotdeauna cu gândul la sensibilitățile sale, având în vedere că este o zodie de pământ. Decorurile luxuriante îi vor intensifica substanțial plăcerea. Atenția pe care o acordă ambianței poate ajunge foarte departe, iar lumina lumânărilor este întotdeauna un element care ar trebui să fie nelipsit pentru el. Cina, baia și muzica bună îl prind la fix pentru că, înainte de toate, confortul i se pare esențial.
 9. Este adeptul momentelor de tandrețe de la finalul actului intim?
  Această întrebare nu are nevoie de un răspuns detaliat pentru că Taurul este foarte sensibil și se știe deja cât de mult îi plac îmbrățișările calde de la finalul partidei de amor. Scenariul perfect pentru el arată cam așa: mâncare bună, muzică relaxantă, relații intime care să dureze minim o oră, duș în doi, un film romantic, îmbrățișări fierbinți și toate repetate la infinit.

Acest bărbat este perfect pentru tine dacă te-a fascinat descrierea de mai sus. În el poți găsi sprijin, pasiune, grijă, senzualitate și sinceritate. Nu te va răni și te va prețui pentru totdeauna dacă va ajunge în același pat cu tine.

Citește și: 10 motive pentru care Taurul este partenerul perfect în viață și în dragoste

Surse articol: PopularastrologyTimesofindiaThehoroscope

Surse foto: iStock, Unsplash

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?
Incepe quiz
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.