Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Ce defecte are femeia Capricorn

Andreea Baluteanu

Puține sunt ambițioase așa cum e ea și aproape nimeni nu reușește să își pună în aplicare planurile cu aceeaşi hotărâre și consecvență. De asemenea, nativa noastră e una dintre cele mai inteligente, loiale și calde reprezentante ale zodiacului. Poți crede că femeia Capricorn are și defecte?

Se pare că da, spun astrologii. Mai ales atunci când nu o cunoști bine (sau când o cunoști prea bine), femeia Capricorn poate ajunge să te scoată din sărite cu atitudinea ei, să te enerveze cu încăpățânarea sau să te facă să îți dorești să te urci pe pereți cu condescendența sa. Află de mai jos care sunt principalele defecte ale femeii Capricorn și vezi de asemenea de ce o iubești!

Zodia Capricorn: cum e femeia Capricorn?

Născută între 22 decembrie și 19 ianuarie, femeia Capricorn este a al zecelea semn al zodiacului. Guvernată de elementul pământ, nativa e caracterizată de stabilitate, statornicie, hotărâre, consecvență, loialitate, inteligență, ambiție și determinare, trăsături pe care le împarte cu suratele ei Fecioara și Taurul.

femeie rea

Majoritatea acestor calități sunt ascunse însă cel mai adesea sub o fațadă mai rece, aparent indiferentă, deoarece zodiile de pământ nu ți se vor revela dintr-odată. Alte calități pe care Capricornul le va ascunde cu dibăcie sunt seriozitatea, memoria excepțională, perseverența și realismul său.

O bijuterie care strălucește numai în condițiile ideale: aceasta ar putea fi una dintre cele mai bune descrieri ale acestei nestemate a zodiacului.

Secretele femeii Capricorn: care sunt defectele femeii Capricorn

Dacă nativa își camuflează cu abilitate darurile, realizezi că va ține cu dinții de defectele sale. Cum vei ajunge să o cunoști mai bine, vei descoperi însă și aceste lipsuri. Iată care sunt cele mai pregnante cinci defecte ale femeii Capricorn!

Nu iartă niciodată. Dacă i-ai greșit, „ai pus-o”. Da, femeia Capricorn nu va catapulta asupra ta o răzbunare briliant pusă la punct, precum Scorpionul, dar nici nu va sta deoparte, iertând cu bunătatea unui suflet neprihănit. Nici nu uită, așa că nu te putem îndulci nici cu această alinare. Deși te va accepta în continuare alături de ea, nimic nu va mai fi la fel.

Le știe pe toate. Sau cel puțin așa dă impresia. Dotată cu o inteligență aproape ieșită din comun, zodia va realiza la un moment dat că e croită din altă stofă decât muritorii de rând și nu va ezita să o și arate. Cu toate acestea, Capricornul este și o ființă lucidă și realistă, așa că nu se va pierde nici în fantezii imposibile.

Dă dovadă de condescendență. Să te prindă Capricornul că plutești în derivă într-un subiect care îl pasionează, că te va bombarda cu informații, folosind un ton disprețuitor și condescendent de-a dreptul insuportabil. Mai rău e atunci când greșești sau când te prinde cu mâța în sac: te vei simți mai jenată și mai rușinată ca niciodată.

zodie Capricor

E pesimistă. Printre cele mai mari defecte ale femeii Capricorn se numără și pesimismul. Este convinsă că lucrurile rele au întâietate în fața celor bune și că toate îi sunt pregătite numai ei. Se pregătește întotdeauna pentru ce e mai dramatic, cu o tenacitate de furnicuță în fața iernii, ceea ce poate fi uneori interpretat drept precauție, dar cel mai adesea e pesimism pur.

E sceptică. Capricornul crede abia atunci când vede, aude, simte, miroase, palpează…și uneori nici atunci. E renumit pentru scepticismul său și nu se codește să verifice amănunțit, din mai multe surse, orice informație care i se pare oarecum înșelătoare. Partea bună este că astfel se nasc cei mai buni detectivi și cei mai pasionați jurnaliști.

Psihologia femeii Capricorn: ce alte trăsături îi sunt caracteristice

Nu vrem să te lăsăm cu impresia că nativa noastră nu e bună de nimic, deoarece nu e cazul!

Niciun munte nu e prea înalt și niciun obstacol prea complicat pentru această nativă. E îns stare să traverseze mările și oceanele planetei, să ia toată lumea la pas pentru a obține ceea ce vrea. Iar această pasiune și tenacitate sunt adesea inegalabile.

Înțelepciunea sa e cu adevărat impresionantă. Psihicul femeii Capricorn e atât de complex, iar mintea sa atât de ascuţită, încât, dacă ai norocul de a-i fi suficient de aproape încât să împartă cu tine toate aceste daruri, poți regăsi cheia tuturor misterelor lumii în carapacea sa.

Adoră rutina și organizarea. Deși această trăsătură poate deveni uneori un enervant defect al femeii Capricorn, în realitate înclinația sa spre organizare și spre seriozitate sunt calități ideale pentru a reuși în viață. Nu va lăsa nimic la întâmplare și totul îi va ieși mai bine decât majorității: resemnează-te cu acest lucru!

Vezi mai jos semnele că ești un Capricorn veritabil! 

Defecte ale bărbatului Capricorn

Am văzut care sunt defectele femeii Capricorn, dar ce putem spune și despre bărbat? Iată ce e greu de suportat la acest nativ!

E extrem de încăpățânat. Dacă îți vine să crezi, e chiar mai rău decât corespondentul său feminin.

Dă adesea dovadă de aroganță. Chiar dacă în general nu realizează, tot e mai mult decât supărător.

Dă impresia că nu îi pasă de tine. În realitate, nu e așa, dar fațada sa rece ca gheața te duce cu gândul la nepăsare mult prea des.

Vezi aici și mai multe caracteristici ale zodiei Capricorn!

Capricornii sunt geloși?

Deși gelozia nu se numără printre defectele femeii Capricorn, ea poate da adesea dovadă de această atitudine. Fiind un semn care țintește perfecțiunea, nativa va jindui ca și relația sa să aibă același caracter imaculat. Atunci când nu este cazul, gelozia și resentimentele pot apărea.

Și bărbatul Capricorn poate deveni prea posesiv și gelos, cu toate că aceste trăsături sunt mai degrabă stârnite de neîncrederea în el și de pesimism. Arareori Capricornii devin geloși ca urmare a unui simț mult prea acut al proprietății sau pentru că dezvoltă obsesii nesănătoase.

De cele mai multe ori, Capricornii vor încerca însă să țină pentru ei gelozia. Nu vor face pe detectivii și nici nu te vor claustra într-o închisoare a suferinței din această cauză.

Acestea sunt defectele femeii Capricorn! Abia așteptăm să aflăm dacă te regăsești în ele! Vezi și cum îți dai seama dacă bărbatul Capricorn este îndrăgostit!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (36)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în anotimpul renașterii (29608 vizite)
  2. Horoscop complet săptămâna 22-28 februarie: 3 zodii dau și primesc iubire necondiționată (13102 vizite)
  3. Horoscop complet 1-7 martie: prima săptămână de primăvară îți aduce lumea la picioare (11052 vizite)
  4. Luna Plină în Fecioară aduce echilibru, calm și rezolvarea problemelor în viața a cinci nativi (8296 vizite)
  5. Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci prune uscate în fiecare zi (7980 vizite)
  1. Sfaturi de care orice Scorpion trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață (nota 4.6)
  2. Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în anotimpul renașterii (nota 4.5)
  3. Diana Bianca: "Mama e mereu o prelungire a fiintei mele." (nota 4.5)
  4. Tot ce trebuie să știți despre parfumurile arăbești (nota 4.3)
  5. Horoscop chinezesc 2021. Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal (nota 4.2)
  1. Unghiile: cum să te exprimi prin culori și modele inedite (0 comentarii)
  2. Regulament concurs NuSkin și DivaHair - Bucură-te de un machiaj ca de revistă! (0 comentarii)
  3. Cuplul primăverii în zodiac: dragostea lor înflorește lunile astea și ține până când moartea îi va despărți (0 comentarii)
  4. Anastasia Ursu, copila care la numai 4 ani știe peste 800 de poezii, i-a topit pe jurații "Românii au Talent" cu replicile savuroase și talentul ei (0 comentarii)
  5. Alexandra Dinu + Mircea Radu = LOVE. Detalii neștiute despre relația celor două vedete (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!