Horoscop
Înapoi la

Ce fel de inimă ai, în funcție de luna nașterii

Ce fel de inimă ai, în funcție de luna nașterii

Ramona Jurubita

Luna în care te-ai născut poate spune multe despre tine și le poate dezvălui celorlalți tipul de inimă care se ascunde în interiorul tău. E posibil ca nici măcar tu să nu știi ce fel de persoană ești, mai ales dacă nu ai purtat niciodată o discuție profundă cu sinele tău. Acum, pe baza perioadei în care ai venit pe lume și a zodiei tale, poți afla mai multe lucruri despre personalitatea ta.

De exemplu, trebuie să știi că există o mare diferență între Capricornii care s-au născut în ianuarie și Capricornii născuți în decembrie. De asemenea, Peștii din februarie nu seamănă prea mult cu Peștii din martie. Iar această regulă este valabilă pentru toate celelalte semne zodiacale. Mai jos găsești descrierile perfecte pentru fiecare nativ, în funcție de data în care a făcut cunoștință cu această lume:

Ianuarie – Capricorn/Vărsător
Inima ta este epuizată, având în vedere nenumăratele suferințe prin care a trecut de-a lungul timpului. Ai vrea să iubești din nou, dar ți-e teamă să nu ajungi încă o dată într-un impas emoțional. Nu vrei să permiți din nou unei persoane greșite să se apropie de tine.

Februarie – Vărsător/Pești
Ai o inimă care stă aproape întotdeauna închisă. Rareori îi lași pe ceilalți să descopere ce se află în interiorul tău, fiindcă ți-e teamă să nu fii rănit/ă. Îți ia ceva timp să prinzi încredere într-o persoană și îi dai voie să te cunoască doar dacă simți că merită să fie în viața ta.

Martie – Pești/Berbec
Ești un/o romantic/ă incurabil/ă, iar inima ta este de-a dreptul capricioasă. Visezi la o relație ca în basme și nu te mulțumești niciodată cu o iubirea banală. Așteptările tale sunt prea mari și ajungi de multe ori să suferi pentru că nu găsești pe cineva care să îți fie pe plac.

Aprilie – Berbec/Taur
Ai o inimă extrem de rezistentă. Ți-a fost zdrobită de multe ori înainte, dar s-a refăcut la fel de repede de fiecare dată. Cu timpul, ai evoluat și ai reușit să treci peste ce ți s-a întâmplat în trecut. Acum ești puternic/ă, independent/ă și nu mai pui totul la suflet.

Portretul unei femei care stă în spatele unui copac a cărui coroană este în formă de inimă

Mai – Taur/Gemeni
Ești o persoană sensibilă, fiindcă ai o inimă fragilă. Orice vorbă tăioasă te poate răni, mai ales dacă vine din partea cuiva la care ții. Îți este greu să uiți și să treci peste, fiindcă ți-ai dori ca toată lumea să fie așa bună ca tine.

Iunie – Gemeni/Rac
Inima ta nestatornică te face să schimbi foarte des partenerii. Astăzi te îndrăgostești nebunește de cineva, iar mâine cunoști pe altcineva care îți dă lumea peste cap. Asta nu înseamnă că nu ești loial/ă, ci doar că durează ceva timp să îți dai seama cui vrei să îi dedici întreaga ta viață.

Iulie – Rac/Leu
Ești empatic/ă și ajuți întotdeauna oamenii din jur pentru că ai o inimă generoasă. Uneori, îți pasă mai mult de ceilalți decât de tine și faci tot posibilul pentru a le aduce un zâmbet pe față. Bunătatea ta este nelimitată și trebuie să ai grijă la persoanele care profită de tine.

August – Leu/Fecioară
Ai o inimă plină de speranță și ești gata să iubești în orice secundă a vieții tale. Chiar dacă ai fost rănit/ă în trecut și ai suferit, nu poți renunța la gândul că totul va fi bine. Știi că soarele va ieși pe strada ta de fiecare dată când întâmpini un obstacol.

Septembrie – Fecioară/Balanță
Inima ta deschisă nu îți dă voie să stai departe de oamenii care vin spre tine. Primești în sufletul tău pe oricine știe cum să se apropie și nu îți pierzi optimismul chiar dacă te lovești de o dezamăgire. Știi că oricine merită măcar o șansă, așa că o oferi fără să stai pe gânduri.

Octombrie – Balanță/Scorpion
Întotdeauna ai puterea de a vedea frumusețea în jurul tău și bunătatea în orice persoană. Asta se datorează inimii tale uriașe care are loc să cuprindă pe toată lumea. Nu îți ia mult să descoperi pe cineva și să îți dai seama dacă omul respectiv de poate face sau nu fericit/ă.

Noiembrie – Scorpion/Săgetător
Inima ta reticentă nu îți dă voie să te apropii de oricine, fiindcă nu poți avea încredere în străini. Din acest motiv, te ferești de noile prietenii și le preferi pe cele din copilărie. Așa ai certitudinea că nu te va răni absolut nimeni. La fel de multe rețineri ai și când vine vorba de viața amoroasă.

Decembrie – Săgetător/Capricorn
Ai o inimă vigilentă, care te constrânge să fii mereu precaut/ă când vine vorba de iubire și relații. Nu vrei să te implici într-o conexiune cu o persoană care nu ți se potrivește și nici nu vrei să suferi după cineva care nu te merită. În general, îi lași pe ceilalți să facă primul pas, în timp ce tu stai și observi.

Te-ai recunoscut și tu în descrierea de mai sus care se potrivește lunii în care te-ai născut? Aceste caracterizări sunt făcute prin analogie, pe baza trăsăturilor fiecărei zodii în parte.

Citește și: Cum reușești să-ți intimidezi dușmanii, în funcție de luna nașterii

Surse foto: PixabayPixabay

Surse articol: CollectiveHigherperspectivesWishafriend

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce fel de femeie ești, în funcție de cum faci curățenie
Incepe quiz
Ce fel de femeie ești, în funcție de cum faci curățenie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.