Horoscop
Înapoi la

Ce regrete are Balanța pe patul de moarte

Ce regrete are Balanța pe patul de moarte

Ramona Jurubita

Ale tinereții valuri ne pot face pe toți să comitem greșeli pe care nu ni le putem ierta niciodată. Ai și tu câteva în minte, nu? Este adevărat că ajungem să ni le asumăm și să acceptăm că nu putem da timpul înapoi, dar părerile de rău nu dispar și le luăm cu noi chiar și dincolo de moarte.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Balanța este una dintre zodiile care încearcă să își repare greșelile în timp, dar asta nu înseamnă că reușește de fiecare dată. Prin urmare, la bătrânețe începe să facă o listă cu toate momentele în care a făcut alegeri nepotrivite, a avut reacții pripite sau a ratat mari oportunități.
Oricât și-ar dori să mențină un echilibru în viața ei, există și perioade în care scapă situația de sub control și calcă strâmb. E ceva firesc, mai ales că orice om are astfel de episoade în timpul existenței sale. 

Te întrebi ce regrete ar putea să aibă această zodie de aer? Mai jos găsești o listă scurtă, dar cuprinzătoare:

1. Îi va părea rău că nu a reușit să fie suficient de echilibrată întreaga viață:
Balanța încearcă permanent să fie corectă, să nu facă discriminări și să rămână de partea justiției. Totuși, când emoțiile pun stăpânire pe mintea sa, ajunge să uite complet de principiile pe care le are și să se lase dusă de val.

Nu are cum să nu regrete că s-a lăsat păcălită de o trăire de moment, dar de multe ori este prea târziu. Abia la bătrânețe realizează că viața sa ar fi fost mult mai liniștită dacă nu s-ar fi abătut de la obiceiurile pe care le avea.

2. Va regreta că a pus fericirea altora pe primul loc
Pentru că dorește să mențină armonia în jur, alege să se pună pe locul doi. Preferă să asigure confortul emoțional pentru cei dragi și îndură multe nedreptăți de dragul lor. Practic, își sacrifică fericirea, fapt pe care ajunge să îl regrete în ultimele clipe de viață. Abia atunci începe să se întrebe de ce nu s-a prețuit mai mult și de ce nu s-a iubit suficient.

Nu există Balanță care să nu fi tăcut în fața unei persoane care o contrazicea, deși avea dreptate. Din păcate, durerea este și mai mare când își dă seama că omul respectiv nu a apreciat-o absolut deloc.

Femeie în vârstă, cu părul grizonat și ochii albaștri, care privește în sus

3. Se va căi fiindcă nu a explorat mai mult lumea
Oricine cunoaște o Balanță ar putea spune, fără doar și poate, că nu este aproape niciodată pregătită pentru o aventură. Se teme de imprevizibil, fiindcă știe că nu poate controla ce se întâmplă. Asta înseamnă că ratează multe ieșiri cu prietenii, multe distracții pe cinste și chiar vacanțe în zone îndepărtate. Rămâne într-o zonă de confort din care nu are ce învăța, iar anii se scurg și regretele se instalează. Cum să nu îi pară rău când realizează câte oportunități a pierdut? Putea să descopere atât de multe culturi, obiceiuri, locuri, oameni și totuși a ales să rămână acasă, făcând planuri banale.

La bătrânețe se căiește că nu și-a asumat și discuri din când în când. Important este că îi îndrumă pe cei din jur să nu procedeze la fel. Din fericire, are luciditatea necesară și își folosește înțelepciunea într-un mod constructiv: își sfătuiește copiii, nepoții și apropiații să nu îi calce pe urme la acest capitol. 

Spre deosebire de alte semne zodiacale, Balanța nu are foarte multe regrete. Încearcă pe cât posibil să încerce de toate și să repare greșelile atunci când se poate. Totuși, nu se iartă niciodată pentru alegerile pe care nu le mai poate schimba. Oricât de liniștită ar părea pe patul de moarte, prin mintea ei trec frânturi de amintiri din zilele în care nu s-a întâmplat totul așa cum și-ar fi dorit.

Balanța de septembrie versus Balanța de octombrie: care este diferența dintre ele

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: TimesofindiaCollectivePinkvillaAskastrology

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.