Horoscop
Înapoi la

Ce să NU faci când te cerți cu fiecare zodie în parte

Ce să NU faci când te cerți cu fiecare zodie în parte

Ramona Jurubita

Discuțiile în contradictoriu fac parte din viața noastră și uneori nu le putem evita, chiar dacă încercăm să nu le spunem celorlalți ce ne deranjează. Este chiar recomandat să ne certăm, fiindcă așa ne eliberăm sufletul de negativitatea care ne poate face mult rău. Greșit ar fi să ne comportăm nerespectuos cu oamenii care nu împărtășesc aceleași opinii cu noi. Tu de câte ori ai țipat la cineva drag? Dar de câte ori ai jignit o persoană pe care o iubeai?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Poate că nici nu ai făcut intenționat aceste lucruri, dar cu siguranță ai supărat omul care a primit direct în inimă săgețile pe care le-ai aruncat către el. Fiecare are o slăbiciune și trebuie să știi ce le deranjează pe zodii într-un conflict. Dacă descoperi ce nu suportă fiecare să audă sau să vadă în timpul unei discuții aprinse, vei ști cum să te comporți pe viitor. Citește cu atenție rândurile de mai jos, mai ales dacă vrei să te asiguri că nu pui paie pe foc într-un moment tensionat. Doar nu vrei să îți pierzi prietenii sau familia, nu?!

Ce nu acceptă fiecare semn zodiacal în momentul unui conflict

Berbec
Cel mai tare îl/o deranjează dacă aduci problemele din trecut în discuțiile din prezent. Într-un conflict, se axează pe soluționarea neînțelegerilor din momentul respectiv și s-ar enerva mult mai tare dacă i-ai spune ceva ce te-a deranjat în urmă cu mai mult timp. Rezumă-te la discuția pe care o aveți și nu încerca să îi scoți latura răzbunătoare la suprafață.

Taur
Nu îl/o trata niciodată cu indiferență când îți cere părerea cu privire la neînțelegerile pe care le aveți. Cel mai bine e să comunicați deschis și să vedeți ce simte fiecare. Dacă îi întorci spatele, îl/o provoci să nu mai facă niciun pas către tine. Așa se încheie o prietenie sau o relație de iubire cu un Taur. Gândește-te dacă e ceea ce îți dorești...

Gemeni
Nu arunca vina asupra sa, fiindcă urăște să descopere că și-a pierdut timpul cu oameni complet neasumați. Dacă nu vă mai înțelegeți, recunoaște că amândoi aveți o parte de vină! Corect este să puneți cărțile pe masă și să jucați ultimul meci ca de la egal la egal. Amintește-ți că în trecut comunicați bine, ceea ce înseamnă că ți-a fost pe plac într-un anumit moment.

Rac
Orice s-ar întâmpla, nu-i spune că e prea sensibil/ă! Dacă faci asta, va fi ultima oară când îl/o vei vedea că se deschide în fața ta. Încearcă să porți cu el/ea o discuție matură și să îi permiți să spună tot ce are pe suflet. Doar așa vei ști în viitor cum să faci relația voastră de prietenie sau de iubire să funcționeze.

Leu
Nu-i spune pe nume dacă în restul timpului folosești un alint pentru a i te adresa. Oricât de supărat/ă ai fi, străduiește-te să rămâi la fel de prietenos/oasă ca înainte și să nu îl/o îndepărtezi printr-o formulă de adresare nepotrivită. În caz contrar, orice comunicare a voastră s-ar putea opri chiar în acel moment.

Fecioară
Nu ridica niciodată vocea la o persoană care s-a născut în zodia Fecioară. Amintește-ți că nu te va ierta în veci dacă ai lipsit-o de respect în acest mod. El/ea știe că problemele se pot rezolva ușor, cu mult calm și cu maturitate. Dacă vede că nu găsește înțelegere de cealaltă parte a baricadei, renunță imediat să mai discute.

Ilustrație cu o femeie nervoasă care țipă la un bărbat în timpul unei conversații telefonice.

Află și: Cum să te comporți cu oamenii agresivi

Balanță
Este normal să fii supărat/ă dacă o Balanță te-a făcut să suferi sau dacă a greșit în vreun fel față de tine. Dar nu trebuie să uiți că ar fi o mare greșeală să te plângi în fața altora de faptele sale. Nu suportă ca viața lui/ei privată să ajungă în vizorul celorlalți și consideră că tot ce se întâmplă între voi trebuie să rămână între voi.

Scorpion
Dacă te cerți cu el/ea, nu trebuie să îi implici pe cei apropiați vouă în conflictul pe care l-ați pornit. Neînțelegerile voastre nu ar trebui să îi afecteze și pe alții care nu sunt direct vizați, așa că ar fi bine să nu aduci pe nimeni să asiste la discuție. Dacă încerci să atragi în scandal o altă persoană, spulberi din start șansele de împăcare.

Săgetător
Nu te preface în momentele tensionate și nu încerca să îi spui că ți-a trecut supărare când știi că nu este așa. Va simți că nu spui adevărul și nu va avea liniște până nu va vedea că totul a revenit la normal. Mai bine îți expui nemulțumirile și contribui la găsirea soluțiilor. El/ea preferă să termine „lupta”, căci altfel nu este fericit/ă.

Capricorn
Chiar dacă ți se pare că nu are dreptate, încearcă să nu îi insulți inteligența. Știi că ai greșit? Atunci nu căuta scuze și asumă-și vina, fiindcă va aprecia și va lăsa o portiță spre împăcare. Dar dacă observă că te fofilezi, va tăia din start orice șansă de reconciliere. Și, orice ar fi, nu ridica tonul, fiindcă nu suportă haosul și oamenii care nu se pot controla.

Vărsător
Abține-te dacă simți nevoia să vorbești peste un Vărsător în timpul unui conflict aprins. Cel mai tare îl/o enervează lipsa de respect și urăște să nu fie ascultat/ă când își exprimă punctul de vedere. Dacă ți-a oferit dreptul la replică, întoarce-i gestul și purtați un dialog civilizat, chiar dacă aveți păreri total opuse.

Pești
Nu îl/o ignora când încearcă să explice sentimentele pe care le are! Dacă nu îl/o asculți, s-ar putea să nu repete și vei regreta întreaga viață că nu i-ai permis să fie sincer/ă. Cearta nu se va termina cu o împăcare, căci nu poate să treacă peste indiferență. Oricât ai încerca după aceea să te scuzi, greșeala nu îți va fi trecută cu vederea.

Acum că știi ce le deranjează pe zodii într-un conflict, poți aplana orice situație tensionată. Dacă le faci oamenilor pe plac în clipele grele, relația voastră se va îmbunătăți și problemele vor fi șterse cu buretele.

Iată cele: 5 zodii cu care sa nu intri niciodata intr-o cearta

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: CollectiveMarthastewartTimesofindia

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.