Horoscop
Înapoi la

Cele 6 semne zodiacale cărora le este cel mai greu să rupă o relație

Cele 6 semne zodiacale cărora le este cel mai greu să rupă o relație

Ramona Jurubita

Ai și tu o prietenă pe care toți o numesc „Drama Queen”? Dar un prieten cunoscut ca fiind varianta masculină a acestei tipologii? Dacă ai zis „da” fără să stai pe gânduri, înseamnă că știi cum reacționează aceștia în situații stresante sau în momentele care nu le sunt deloc pe plac.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ei sunt oamenii care fac o dramă din orice și care suferă excesiv când nu vor să piardă sau să se deprindă de trecut. Nu o fac din răutate, ci se lasă ghidați de sensibilitate sau de impuls. Unii chiar nu știu să accepte eșecul, alții se tem de singurătate, iar altora le este greu să ia o decizie. Mai jos găsești lista cu semnele zodiacale cărora le este cel mai greu să rupă o relație. Vezi dacă te numeri printre ele:

Femeie care încearcă să își convingă partenerul să rămână lângă ea.

1. Pești

Ești cel mai sensibil semn din tot zodiacul, așa că ți s-ar rupe sufletul dacă ar trebui să pleci de lângă omul pe care îl divinizezi. Poate că el nu este perfect, s-ar putea să nu îți ofere motive să rămâi, dar firea ta visătoare te face să îl vezi cel mai bun de pe Pământ. Imaginea lui este distorsionată în mintea ta, pentru că nu poți să îl percepi așa cum o face toată lumea. În ochii tăi este întruchiparea perfecțiunii și îți este extrem de greu să rupi această relație, fiindcă te gândești că pierzi ceva ce nu vei mai găsi niciodată. Când iubirea se stinge, realizezi că ai greșit și că nimic din ce ți-ai imaginat nu era adevărat. Până atunci suferi enorm și faci orice să știi că nu va pleca de lângă tine.

2. Rac

Tu iubești să te simți îndrăgostit, dragă Rac, așa că ai fi în stare să apelezi la orice mijloace pentru a trăi această euforie cât mai multă vreme. Nu este vorba despre ceea ce simți pentru jumătatea ta, ci de fiorii pe care îi ai când iubești. Nu ai vrea să pierzi niciodată acest sentiment pe care îl legi, în mod evident, de acea persoană. Acesta este motivul pentru care stai lângă ea foarte mult, deși nu mai este nimic între voi. Tu îți faci proiecții legate de viitor și în sufletul tău revin sentimentele de la început, fiindcă te-ai imaginat pentru tot restul vieții lângă acel om. Există și o explicație ascunsă în spatele acestei atitudini: ești familist convins și nu ai vrea să ai prea multe relații – vrei una și bună pe care încerci să o repari, oricât de mari ar fi problemele.

3. Fecioară

La fel ca Racul, tu depui eforturi colosale pentru a repara tot ce nu funcționează în cuplul în care te afli. Ești greu de mulțumit și poate dura chiar ani de zile până găsești un om care îți este pe plac. Fiindcă nu te aștepți să mai întâlnești pe altcineva care se poate ridica la înălțimea standardelor tale, faci tot ce ține de tine pentru a rămâne alături de partenerul pe care deja îl ai. Ești cunoscută pentru perfecționismul de care dai dovadă și este normal să nu renunți la o relație pentru care ai muncit atât de mult. Alegerea ta nu este de condamnat, dar îți poate aduce multă suferință, fiindcă pierzi timpul în zadar, în loc să construiești ceva nou.

4. Taur

Nimic nu te sperie mai tare decât o schimbare. Ți-e teamă de necunoscut și nu îți vezi viața altfel decât o trăiești în prezent. Chiar și peste ani, te imaginezi în același loc, la brațul aceleiași persoane. Deși apar neînțelegeri între voi, le treci ușor cu vederea, fiindcă nu vrei să renunți la confortul pe care îl ai în brațele sufletului pereche. Ca să eviți haosul și disconfortul, poți tolera o grămadă de gesturi urâte din partea jumătății tale. Chiar și dacă motivele de despărțire sunt vizibile, pretinzi că nu le vezi și amâni cât mai mult momentul separării.

5. Balanță

Durează foarte mult până ajungi să te implici într-o relație și poate chiar mai mult până reușești să ieși dintr-o legătură toxică. Aspiri întotdeauna la o viață perfectă, la un trai armonios și cauți de fiecare dată soluții pentru a rezolva problemele. Încerci să îi faci pe plac partenerului chiar și atunci când nu merită, așa că tinzi să te învârți într-o buclă. Omul de lângă tine poate profita de bunătatea ta, complăcându-se în situație, în timp ce tu investești emoții și timp în ceva ce nu o să meargă niciodată. Cauți zi de zi echilibrul și așa trece vremea pe lângă tine, fără să îți dai șansa de a trăi o iubire adevărată. În unele contexte, ți-ar trebui mai multă hotărâre, ca să nu mai stai atât de mult în locurile în care nu găsești ce îți dorești.

Bărbat care își imploră soția să nu plece, stând agățat de piciorul ei.

6. Scorpion

Ești extrem de pasional și iubești cu o intensitate ieșită din comun, care uneori se transformă în obsesie. Renunți cu greu la persoana pe care o iubești, fiindcă simți că întreaga ei viață este a ta, ca și cum ți s-ar cuveni. Nu este o atitudine tocmai potrivită și nici o abordare sănătoasă, pentru că relațiile tale devin toxice. O implicare atât de mare te seacă de energie, dar nu cedezi orice ar fi. Chiar dacă jumătatea ta simte nevoia de o pauză sau chiar să se despartă de tine, o vei urmări mult timp după. Când vine vorba de iubire, nu știi să pierzi și nu accepți o înfrângere, fiindcă nu vrei să suferi din cauza persoanei pe care tu o venerezi. Ai renunța mai ușor dacă ai ști că te-a înșelat, având în vedere că acesta este unul dintre gesturile pe care nu le tolerezi.

Cum ți se pare topul zodiilor care se desprind foarte greu de persoanele pe care le iubesc? Ele ar putea să lupte până în pânzele albe pentru o relație de-o viață. Din păcate, luptă și în zadar de câteva ori, până ajung să își găsească adevăratul suflet pereche.

Descoperă: Topul zodiilor neloiale: te trădează când ți-e lumea mai dragă!

Surse foto: iStock

Surse articol: ThoughtcatalogYourtangoBustle

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.