Horoscop
Înapoi la

Cum îți dai seama dacă te vrea pentru o noapte sau pentru totdeauna, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Cand cunoști un bărbat care îți place știi că lucrurile pot evolua foarte repede și îți pui întrebarea cât de serioasă este relația voastră și cât de implicat este partenerul tău. Ai vrea să-i citești mintea, dar, din păcate, acest lucru este imposibil. Tot ce poți face este să te ghidezi după anumite semnale și după ce îți spun astrele despre zodia lui. 

Cu toții știm că unele zodii sunt mai fidele decât altele, dar realitatea este că fiecare zodie are cuceritorii și don Juanii ei.  Bărbații care vor o aventură de o noapte nu lipsesc din nici un semn, chiar dacă îi găsești mai frecvent printre nativii Gemeni, Scorpion sau Pești. 

Așa că, dacă vrei o relație de lungă durată, studiază cu atenție ce îți spun astrele despre fiecare zodie în parte și care sunt semnele că un anumit nativ vrea să fie cu tine pentru totdeauna. Dacă te temi că un  bărbat vrea doar o noapte de pasiune cu tine, vei găsi destule indicii și avertismente îi comportamentul său, în funcție de zodie. 

Berbecul

Berbecul nu este tocmai subtil în sentimentele sale, așa că nu te mira dacă vrea doar să facă amor cu tine, după care te poate abandona imediat, făcându-te să te simți folosită și neimportantă. Atunci când are astfel de intenții, Berbecul tinde să grăbească lucrurile și devine din ce în ce mai îndrăzneț, chiar dacă tu îi arăți că vrei să mai aștepți. Pe de altă parte, nu încearcă să facă prea multe activități cu tine, să ieșiți și să petreceți timp împreună. Pentru un semn de acțiune ca el, este foarte important să facă lucruri cât mai numeroase cu persoana iubită. Deci, dacă insistă doar să mergeți în dormitor, dar în rest nu-ți dă prea multă atenție și nu face nimic important cu tine, este vremea să-i spui adio. Desigur, dacă îți dorești o relație pe termen lung.  

Taurul

Taurul poate fi destul de greu de citit, dar, când vine vorba de prietenii cu beneficii, lucrurile sunt foarte simple în cazul lui: spune direct ce intenții are, fără să se ascundă prea mult după deget. Taurul separă foarte clar lucrurile serioase de micile aventuri. Chiar și atunci când nu ți-o spune în față, vei ști că Taurul te folosește doar pentru amor, pentru că imediat ce partida s-a terminat, își ia lucrurile și pleacă. Iar dacă mai stă puțin, la o scurtă discuție, nu-ți imagina că te va invita vreodată la masă sau să ieșiți împreună în weekend. De asemenea, îți va fi foarte clar când un bărbat Taur vrea să fiți împreună pentru totdeauna, pentru că va începe să vorbească despre viitorul vostru împreună, inclusiv despre câți copii veți avea și în ce casă veți locui. Fiind un  tip tradițional, Taurul te va invita să-i cunoști familia și va petrece timp cu tine, ori de câte ori este posibil. 

Gemenii

Gemenii sunt greu de prins într-o relație stabilă, așa că, în cazul lor, trebuie să-ți iei din principiu măsuri de precauție. Din păcate, este destul de greu, pentru că Gemenii pot fi foarte fermecători și elocvenți când își doresc ceva de la tine. Deci nu este exclus să te trezești a doua zi după o noapte de dragoste cu un nativ Gemeni și să nu mai știi nimic de el. Pentru că acesta este stilul Gemenilor, să plece fără să se uite înapoi, când folosesc o persoană doar pentru partide amoroase. Telefoanele și mesajele sunt ceva mult prea personal pentru Gemeni, care vor să mențină distanța când nu au intenții seioase cu o persoană. Când un bărbat Gemeni vrea să fie cu tine pentru totdeauna, fii sigura ca o să-ți dai seama, pentru că îți va cere să-i fii alături în explorările sale și vei deveni punctul său de interes. Dacă iubește cu adevărat pe cineva, nativul Gemeni se așează, în sfârșit, ”la casa sa” și nu mai are nevoie să treacă mereu din floare în floare. 

Racul

Atunci când te vrea doar pentru o noapte, bărbatul Rac nu este prea insistent și nu te contactează niciodată primul, ci așteaptă să-i scrii tu sau să-i telefonezi. Fiind un tip romantic și sensibil, un nativ Rac renunță cu ușurință la o aventură trecătoare, dar este total dependent de persoana pe care o iubește cu adevărat. Dacă vrea doar sport in asternut, se ”lasă” mai degrabă sedus, apoi se poartă drăguț cu tine o perioadă și, încet-încet se depărtează, încercând totuși să nu-ți rănească prea mult sentimentele. Dacă te vrea pentru totdeauna, Racul devine super-tradiționalist: te prezintă familiei și prietenilor, te invită în oraș și la cină, îți pregătește cadouri și vorbește tot timpul despre viața voastră împreună. În plus, este primul care te sună dimineața și îți trimite mesaje seara, urându-ți ”noapte bună” și stă cu tine ori de câte ori are ocazia, dându-ți un sentiment de siguranță și protecție. 

Leul

Când vrea o aventură, Leul începe un adevărat dans al seducției, se pune în lumina reflectoarelor și vorbește tot timpul despre cât de minunat este. Dar poate fi și foarte grijuliu, fermecător, cu gesturi spontane care te impresionează. Un bărbat Leu poate veni la miezul nopții doar ca să-ți dea o sărutare, de aceea este ușor să-i pici în plasă, dar destul de greu să-ți dai seama dacă intențiile sale sunt serioase. Totuși, atunci când vrea doar o aventură, Leul își schimbă radical atitudinea după ce și-a câștigat premiul: devine evaziv, inventează mereu scuze și nu are niciodată timp să vă întâlniți. Acestea sunt semne clare că ți-a spus deja adio și nu trebuie să mai insiști să-l contactezi. Pe de altă parte, dacă vrea să fie cu tine pentru totdeauna ți-o va spune direct și va pune în declarație toată pasiunea inimii sale. S-ar putea să te surprindă cu mărturisirea lui într-o împrejurare cu totul banală, de exemplu când vă plimbați prin parc sau mergeți la cumpărături. 

Fecioara

Bărbatul Fecioară este foarte atent cu persoanele pe care le place cu adevărat, încercând să le facă să se simtă bine și punând plăcerile și dorințele lor deasupra celor personale. Atunci când face dragoste cu o femeie pe care o iubește, nativul Fecioară este cât se poate de atent la reacțiile ei și îi îndeplinește toate fanteziile, asigurându-se că va fi complet satisfăcută. Dar, atunci când o persoană nu este importantă pentru el, bărbatul fecioară devine exact contrariul: se ocupă doar de plăcerile sale și te folosește ca pe un simplu instrument, fără să țină cont prea mult de emoțiile și dorințele tale. Pe de altă parte, atunci când vrea să fie cu tine pentru totdeauna, vei simți pregnant grija și delicatețea sa și îți va arăta în numeroase rânduri că este recunoscător pentru dragostea ta. 

cuplu dragoste

Balanța 

Atunci când iubește o femeie, bărbatul Balanță o include în toate planurile sale și o vrea alături la toate întâlnirile lui. Viața socială ocupă un loc central pentru nativul din Balanță, așa că dacă te prezintă prietenilor, te ia cu el la petreceri și te invită la diferite evenimente, înseamnă că ești mereu în inima lui. Dacă vrea o femeie doar pentru sportul din dormitor, bărbatul Balanță este prea galant pentru a-i întoarce spatele imediat și o lasă să facă tot felul de planuri pentru amândoi, dar găsește mereu scuze pentru a le amâna sau a nu le pune în practică. Mai mult decât atât, o astfel de femeie nu va ajunge niciodată să-i cunoască anturajul sau să meargă la vreun eveniment public alături de el. În schimb, dacă vrea o femeie pentru totdeauna, bărbatul Balanță este al ei trup și suflet și poate renunța chiar și la ieșirile lui, pentru a petrece timp cu ea. 

Scorpionul

Scorpionul este cunoscut pentru pasiunea pe care o pune în relații și pentru sexualitatea lui debordantă.  De aceea, te poți număra printre numeroasele lui cuceriri sau printre aventurile de-o noapte. Atunci când nu vrea nimic serios cu tine, Scorpionul nu depășește niciodată latura fizică a relației, pentru că nu este interesat decât de trupul tău, nu de sufletul tău. În plus, nu-ți spune despre el decât lucruri superficiale și nu te lasă să pătrunzi în nici un fel în viața sa personală. Când vrea, însă, o relație de durată cu tine, Scorpionul te face confidenta gândurilor și emoțiilor lui ascunse, îți mărturiseste lucruri pe care nu le-a mai spus altcuiva vreodată. Mai mult decât atât, are deplină încredere în tine și nu încearcă în nici un fel să te controleze, așa cum face cu alți oameni din viața sa. 

Săgetătorul

Săgetătorul intră destul de greu într-o relație serioasă, iar aventurile sunt la ordinea zilei în cazul său. Iată de ce ai ”șansa” să fii una dintre multiplele lui relații pasagere și să-i încălzești patul pentru o singură noapte. Firea lui schimbătoare îl poate face să se răzgândească chiar și vizavi de o persoană la care ține și să prefere libertatea contra unui angajament de lungă durată. Iar când vrea o femeie doar pentru sex, Săgetătorul poate fi foarte îndrăzneț, chiar grosolan: îi poate rezerva o perioadă scurtă în care să se întâlnească strict pentru plăceri carnale, după care se duce să caute aventuri mai interesante. Dacă vrea să fie cu o femeie ”pentru totdeauna” (lucru greu de crezut în cazul lui), Săgetătorul simte că cea mai frumoasă aventură este cea trăită alături de tine și nu mai încearcă să se elibereze de constrângerile unei relații. 

Capricornul

Capricornul nu are prea des aventuri de o singură noapte, pentru că este, în general, în căutarea unor relații autentice și semnificative. Atunci când te folosește pentru o astfel de aventură, Capricornul te va ține cât se poate de departe de viața lui personală și va fi evaziv când îl întrebi lucruri despre el. În plus, ca și Săgetătorul, Capricornul îți va acorda un timp foarte limitat și nu va ieși niciodată cu tine în locuri în care ar putea întâlni prieteni sau cunoscuți de-ai săi. Dacă te vrea pentru totdeauna în viața sa, Capricornul te face părtașă la toate lucrurile importante pentru el. Fiind destul de tradiționalist, va parcurge toate etapele clasice ale unei relații, invitându-te în oraș, apoi prezentându-te părinților, prietenilor, făcând planuri pentru căsătorie și pentru întreaga viață împreună. 

Vărsătorul

Atunci când te vrea doar pentru o noapte, Vărsătorul va afișa față de tine una din nenumăratele sale măști și nu îți va da ocazia să ajungi la sentimentele sale sau să-i vezi adevăratul chip. Vei simți că te afli în fața unui zid de netrecut și, probabil, vei bate în retragere de bună voie. Dacă atitudinea sa impersonală nu se schimbă nici măcar o dată când este în preajma ta, înseamnă că nu este interesat de o comunicare cu tine. Atunci când te vrea în viața lui, Vărsătorul învață încet- încet să aibă încredere în tine și renunță la măștile sale. Compromisul este foarte dificil pentru el, dar este gata să facă anumite concesii, doar pentru a-ți fi pe plac. 

Peștii

Peștii sunt un semn foarte romantic, așa că se poartă frumos chiar dacă vor numai o relație pasageră. De aceea, este ușor să interpretezi greșit intențiile unui nativ Pești și să crezi că este îndrăgostit de tine, când el vrea numai o aventură. Un bărbat Pești te poate scoate la cină și îți poate da cadouri, chiar dacă nu intenționează să stea prea mult lângă tine, pentru că galanteria face parte din personalitatea lui. Cu toate acestea, după sex nu pierde prea mult timp în preajma ta, pentru că are persoane mai importante pe care vrea să le întâlnească. Dacă te vrea pentru totdeauna în viața lui, bărbatul Pești devine și mai romantic ca de obciei, îți scire poezii, îți face serenade și se afișează cu tine pretutindeni. Te prezintă tuturor și nu se sfiește să-ți dea cele mai calde dovezi de dragoste în public. 

Surse foto: IStock, Pexels

Articolul urmator Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.