Horoscop
Înapoi la

Cum se comportă semnele zodiacale în certurile în familie

Cum se comportă semnele zodiacale în certurile în familie

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Orice familie trece, adeseori, prin clipe neplăcute și se confruntă cu probleme cauzate de variate neînțelegeri. Fiecare om reacționează diferit într-o astfel de situație, nu-i așa?

Unele persoane aleg să își păstreze diplomația și să nu își jignească apropiații, în timp ce altele se lasă duse de val și, sub imperiul nervilor, vorbesc extrem de urât cu membrii familiei. Se întâmplă să nu mai țină cont de vârstă sau de gradele de rudenie, eliberându-se de tensiuni prin gesturi și vorbe inadecvate. Cunoști și tu pe cineva care se comportă necuviincios în astfel de momente critice? Dacă da, poate ai observat că oamenii care au aceeași zodie reacționează extrem de asemănător.

Dacă vrei să știi cum se comportă semnele zodiacale în timpul conflictelor din familie, citește mai jos descrierea pentru fiecare în parte.

Parteneri supărați după o ceartă în familie. Femeia încearcă să pară indiferentă, stând cu mâinile încrucișate.

Berbec
Berbecul este extrem de temperamental și de încăpățânat, așa că nu este indicat să te cerți cu el. Nu va recunoaște în veci dacă a greșit și nici nu va înceta discuțiile inutile pe baza aceluiași subiect. Trebuie să faci tu primul pas spre împăcare, cerându-i ajutorul într-o anumită situație. De exemplu, îl poți ruga să schimbe un bec, pentru că îi place să simtă că este de folos celor din jur. Doar așa va uita de supărare, implicându-se în activități care îi țin mintea ocupată.

Taur
Acest nativ își pierde cumpătul atunci când adună destul de multe nemulțumiri. Lasă-l să se calmeze și nu te grăbi să cauți discuții cu el în timp ce încă este furios. După ce vezi că s-a liniștit, vorbește-i ca și când nu s-a întâmplat nimic și lasă-l să realizeze că a greșit. Când își va da seama că a fost prea impulsiv și încăpățânat, va veni singur să își ceară scuze. Poți să îl mai împaci cu ajutorul unei cine romantice, făcându-l astfel să lase resentimentele în trecut.

Citește și: 10 motive pentru care Taurul este partenerul perfect în viață și în dragoste

Gemeni
Nativul Gemeni se poate lupta cu depresia dacă certurile din familie nu se rezolvă rapid. Nu suportă scandalul și nici contrazicerile, fiind destul de sensibil când vine vorba de relațiile pe care le are cu apropiații. Vrea să simtă că totul este în armonie întotdeauna și este foarte dezamăgit când nu reușește să se înțeleagă cu o persoană dragă. Ca să îl faci să uite de necazuri, îi poți distrage atenția cu subiecte care îl interesează în mod special.

Rac
Sensibilul Rac este destul de ambițios în momentele în care nu i se dă dreptate. Chiar dacă este principalul vinovat pentru neînțelegerile create, nu va recunoaște niciodată. Poți să îl îmbunezi cu afecțiune și înțelegere, așa că ar fi bine să îi spui că ai trecut peste. În caz contrar, te va ignora până îți vei cere tu scuze, chiar dacă nu ai greșit cu nimic. Îți vine să crezi că ambiția lui poate ajunge atât de departe?

Leu
Într-o ceartă, Leul se comportă foarte agresiv: țipă, trântește lucruri și poate ajunge chiar la jigniri usturătoare. Fiind un semn de foc, nu își poate controla emoțiile negative și acesta este singurul mod în care se descarcă. Nu are intenții rele și, după ce își consumă energia, își dă seama cât de mult a greșit, trezindu-se învăluit în regrete. Treci peste cuvintele dure pe care le spune și lasă-l să te împace, având în vedere că tot el va face primul pas către o reconciliere.

Fecioară
Disputele mici nu o afectează pe raționala Fecioră, dar dacă ele se repetă, va exploda într-un mod cu totul neașteptat. Nimeni nu își dorește să cunoască mânia ei și toți mebrii familiei evită să o aducă în culmea disperării. Dacă ai o rudă născută sub acest semn zodiacal, vei avea nevoie de răbdare pentru a-i asculta toate argumentele pe care le găsește în timpul unui conflict. Nu vei reuși să o contrazici, indiferent de situație. Se calmează doar dacă îți ceri scuze și îi arăți că îți pare sincer rău.

Balanță
Când vine vorba de o ceartă, Balanța este cea mai pașnică din tot zodiacul. Nu suportă ideea de conflict și urăște neînțelegerile, mai ales cu apropiații. Va face tot posibilul să evite orice tensiune și își va cere scuze și de o mie de ori, numai să se asigure că situația nu degenerează. Trebuie să mai știi că vede cearta ca pe un test al trăiniciei relațiilor familiale și se bucură dacă rudele ei depășesc ușor problemele.

Scorpion
Memoria excelentă a Scorpionului îl face să aducă în discuțiile aprinse elemente din trecut. Își va striga toate nemulțumirile și te va acuza de lucruri pe care le-ai făcut cu mult timp în urmă. Să nu crezi că uită vreodată vreun detaliu care l-a deranjat. Singura modalitate de a face pace cu un reprezentant al acestui semn zodiacal este să-ți recunoști pe deplin vinovăția și să-l convingi că nimic din ce ai făcut greșit nu se va mai repeta.

Săgetător
Acest nativ nu este niciodată cu adevărat supărat. Da, își pot arăta furia pe moment, dar cu siguranță nu va fi însoțită de blamarea cuiva drag. În plus, este întotdeauna pregătit pentru un dialog constructiv, gata să asculte părerea celeilalte persoane și să-și recunoască toate greșelile. Apreciază libertatea și nu-i place să trăiască după regulile altcuiva, așa că nu încerca să îl îngrădești dacă nu vrei să întri într-un conflict fără rost.

Capricorn
Nu reacționează urât, dar se va enerva dacă este pus la zid cu acuzații nefondate. S-ar putea să mai greșească și el, așa este, dar va recunoaște în cele din urmă toate problemele pe care le-a cauzat familiei. Nu vrea să rămână supărat cu persoanele pe care le iubește și își recunoaște greșelile de dragul lor, chiar dacă în sinea lui ar fi preferat să iasă mândru din conflict. Lasă-l să își ceară scuze și nu îl menaja într-o ceartă în care nu are dreptate.

Vărsător
Dacă se supără, nu mai ține cont de persoana care l-a pus într-o situație neplăcută. Se va detașa de cele întâmplate și își va continua liniștit viața, pretinzând că acel membru al familiei nici nu mai există pentru el. O împăcare poate fi prilejuită doar de răbdarea și de insistențele tale. Invită-l în oraș, fă-l să se simtă iubit și apreciat, iar apoi va trece peste toate sentimentele negative. Acesta este modul lui de a cere indirect împăcarea: ignoră total persoana care i-a greșit sau căreia i-a greșit, fâncând-o să se îndrepte tot ea spre el.

Pești
Nativul Pești se retrage din conflict pentru că nu vrea să provoace suferință cuiva prin intermediul cuvintelor pe care le-ar putea rosti. Are nevoie de liniște și de câteva momente de singurătate, timp în care își va pune ordine în gânduri. Va lăsa conflictul să se stingă de la sine dacă observă că îi arăți cât de mult îl iubești. Pentru el este foarte important să vadă admirația în ochii unei persoane dragi, iar în acel moment uită de orice supărare.

Acum vei ști cum să gestionezi situațiile tensionate din familia ta, ținând cont de nevoile pe care le are fiecare persoană, în funcție de semnul ei zodiacal. Nu e minunat?

Citește și: Top 6 cele mai vulcanice zodii. N-ai nicio șansă să le îmblânzești odată ce le-ai scos din sărite!

Surse articol: CluberWellandgoodCosmopolitan

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.