Horoscop
Înapoi la

Cum știi că ai început, ușor dar sigur, să te îndrăgostești, în funcție de zodie

Cum știi că ai început, ușor dar sigur, să te îndrăgostești, în funcție de zodie

Lorena Pintilie

Când te îndrăgostești de cineva există zeci, poate chiar sute de factori care contribuie. E clar că e nevoie de mai mult decât un simplu sărut. Există o sumedenie de motive care stau la baza unei povești de dragoste, și chiar dacă nu îți vine să crezi, te anunțăm că atracția fizică nu e nici pe departe printre cele mai importante. De cele mai multe ori, atunci când te îndrăgostești, primul lucru care „îți sare în ochi” este personalitatea celui/celei din fața ta. Și, după cum bine știi, o mare parte din caracteristicile personalității sunt „dictate” de semnul zodiacal sub care s-a născut posibilul tău partener/posibila ta parteneră.

Bineînțeles că funcționează și viceversa, în sensul în care zodia ta te influențează atunci când îți cauți partenerul/ partenera potrivit/ă. Fie că îți vine să crezi sau nu, semnul tău zodiacal poate să fie „motivul” pentru care tinzi să te îndrăgostești de un anumit tipar. Desigur că nu îți spune să „cauți” o persoană înaltă, scundă, cu ochi albaștri sau cu buze cărnoase, ci mai degrabă te influențează atunci când vine vorba de „acel ceva” pe care îl aștepți la persoana iubită. Da, da, exact! Faptul că te-ai născut într-o anumită perioadă a anului te face unic/ă în misiunea de a găsi omul lângă care să îți creezi cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

De cele mai multe ori, persoana de care te îndrăgostești oferă ceva care îți satisface nevoile. Dacă ești gurmand, s-ar putea să te îndrăgostești de cineva care vrea să viziteze restaurante noi sau care știe să gătească impecabil. Dacă ești o persoană casnică, cel mai probabil îți vei alege un partener/o parteneră care preferă serile liniștite în fața televizorului.

Secretele femeii Capricorn. Află ce se ascunde în spatele armurii de războinică

Să te îndrăgostești înseamnă, practic, să găsești pe cineva care să te completeze și care să îți împărtășească pasiunile. Dacă te-ai întrebat vreodată cum îți dai seama când te-ai îndrăgostit, ți-am pregătit noi o listă cu câteva semne evidente prin care să realizezi acest lucru, totul în funcție de zodie!

Cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit în funcție de zodie

Berbec

Știi că te îndrăgostești atunci când îți dorești să îi comunici persoanei din fața ta cât de mult ții la ea. Ai ajuns în punctul în care nu numai că simți nevoia, dar nici măcar nu te poți abține să îi destăinui ceea ce simți. Realizezi apoi că ești mereu plin/ă de entuziasm când el/ea e în preajmă și că îți dorești să rămână lingă tine cât mai mult posibil. Visezi la momentul în care voi doi veți călători și veți face lucruri împreună ca un adevărat cuplu de îndrăgostiți, chiar dacă nici măcar nu i-ai spus că îți place de el/ea. Dar hei, oricine visează cu ochii deschiși când vine vorba de iubire, nu-i așa?

Taur

Știi că te îndrăgostești atunci când realizezi că i-ai putea oferi toată încrederea din lume fără să îți fie frică că ar putea-o trăda. Ești precaut/ă din fire, mai ales atunci când vine vorba de persoanele cu care te întâlnești, iar faptul că ai ajuns să oferi încredere acestei persoane pe care nu o cunoști de prea mult timp înseamnă că se întâmplă ceva deosebit. Ce anume? E deja destul de clar: începi să te îndrăgostești! Ai observat deja că a făcut tot posibilul să îți câștige simpatia și te simți în siguranță vorbindu-i despre tine. Apoi, cât ai clipi, visezi cu ochii deschiși la momentul în care el/ea îi va cunoaște pe toți cei dragi ție, căci „ești deja pregătit/ă să introduci această persoană în viața ta”. Fluturii din stomac vorbesc pentru tine, așa că nu te panica. Ia o gură mare de aer și fă pași mici în direcția pe care ți-o dorești, nu e nevoie să te grăbești.

Gemeni

Știi că te îndrăgostești atunci când realizezi că nu e o idee „chiar proastă” să încerci ceva serios cu persoana din fața ta. Ei bine, așa spontan și jucăuș precum ești tu, Geamănule, vei realiza că dragostea te poate „îmblânzi”. Ești obișnuit să „sari din floare în floare” și disprețuiești seriozitatea (mai ales când vine vorba de relații). Dar dintr-o dată te trezești în punctul în care îți surâde stabilitatea și îți imaginezi cum ar fi viața pe termen lung cu el/ea: aparent, arată destul de bine. Apoi realizezi că vrei să îl/o cunoști mai bine și chiar că simți nevoia să împărtășești și tu anumite amănunte personale. Oh, da! Chiar te-ai îndrăgostit atunci când vrei ca lucrurile să devină serioase și uiți de „libertatea” prețioasă, dorindu-ți să rămâi lângă aceeași persoană pentru tot restul vieții tale.

Rac

Știi că te îndrăgostești atunci când nu te mai simți atât de ezitant/ă când vine vorba de vulnerabilitate. Dacă ai ajuns în punctul în care te simți în largul tău și crezi că e momentul să te deschizi în fața lui/ei, e mai limpede ca apa că te-ai îndrăgostit lulea. Tu ești genul care rămâne „în carapace” mult timp, până tatonează terenul. Dar dacă simți nevoia să împărtășești ceea ce simți, fără să te ascunzi, probabil că persoana din fața ta e cea potrivită. Nu te împotrivi! Lasă-ți sufletul să simtă și inima să zburde de fericire. Ai găsit într-un final omul care vede cine ești cu adevărat și e păcat să pierzi asta din cauza fricii.

Leu

Știi că te îndrăgostești atunci când observi că pui nevoile și dorințele lui/ei mai presus de ale tale, iar asta nu te deranjează. Ești cel mai egocentric semn zodiacal, tocmai de aceea este o surpriză chiar și pentru tine grija ta. Te-ai îndrăgostit lulea, asta e clar! De unde știm? Pentru că se vede cum te interesează mai mult bunăstarea lui/ei decât a ta. Ai făcut un pas înapoi din lumina reflectoarelor și, pe deasupra, ai mutat luminile pe el/ea, ceva neobișnuit pentru tine. Ai ajuns să fii cel/cea mai mare fan/ă al acestei persoane care ți-a întors lumea cu susul în jos (în sensul cel bun).

Ce neliniște spirituală ai, în funcție de zodie

Fecioară

Știi că te îndrăgostești atunci când nu mai simți nevoia de perfecțiune. Te bucuri într-un final de lucruri așa cum sunt, fără să încerci să le schimbi pe ici, pe colo, pentru a le desăvârși. Obsesia ta a dispărut, iar dorința de a ține totul sub control s-a risipit în vânt după ce ai cunoscut această persoană. Te simți relaxat/ă, nu mai e nevoie să fii rigid/ă în preajma lui/ei. Poți fi „mediocru/mediocră”, iar acest sentiment te eliberează. Îți dai seama că, în loc să rămâi la o distanță considerabilă de el/ea, te-ai apropiat foarte repede fără să te simți amenințat/ă în vreun fel de „imperfecțiunea” lui/ei. E uimitor pentru tine și de-a dreptul eliberator să iubești o persoană în ciuda defectelor ei, nu-i așa?

Un cuplu de tineri îmbrățișându-se în timp ce țin o lumânare aprinsă

Balanță

Știi că te îndrăgostești atunci când îți dorești ca persoana de lângă tine să fie fericită chiar dacă înseamnă să o confrunți în legătură cu obiceiurile negative pe care le are. Știm prea bine că nu ești genul de persoană care să spună ceea ce gândește, iar faptul că acum simți nevoia să o faci vizavi de persoana dragă e semn clar că o iubești. Ești dispus/ă să lupți cu el/ea dacă e necesar, doar pentru că îți pasă prea mult încât să îl/o lași să își facă rău în continuare din dorința de a nu îl/o contrazice. Te simți suficient de confortabil pentru a-ți exprima sentimentele și opiniile fără să te temi că întreaga relație se va prăbuși. Îți dai seama că vrei să faci orice ține de tine pentru a-i demonstra cât de mult îl/o iubești, chiar dacă înseamnă să te împotrivești felului tău de a fi.

Scorpion

Știi că te îndrăgostești atunci când realizezi că poți să fii deschis/ă și vulnerabil/ă în fața lui/ei. Secretos și foarte serios de fel, Scorpionul tinde să stea departe până ce prinde încredere și curaj, iar tu ai ajuns în acest punct. Vrei să comunici cu persoana din fața ta și simți nevoia să i te destăinui. Te simți aproape copleșit/ă de pasiunea pentru el/ea, dar nu e doar pasiune, ci ceva tangibil și real de care vrei să te agăți. Adori acest sentiment de liniște pe care ți-l oferă conversațiile cu el/ea, iar asta, pentru tine, e neprețuit.

Săgetător

Știi că te îndrăgostești atunci când realizezi că a dispărut teama de penibil când ești în preajma lui/ei. Nu mai simți nevoia să îți arăți doar calitățile și nu îți e frică să greșești. Din contră, poți lăsa garda jos și să admiți că ești un simplu om care are momente proaste și care comite greșeli. Îi dai voie să pătrundă sub carapacea de „ușoară superficialitate” pe care o porți mereu și realizezi că te simți confortabil. Adori sentimentul de liniște pe care ți-l oferă și ai sta la nesfârșit lângă el/ea, fără să ți se pară „prea mult”.

Capricorn

Știi că te îndrăgostești atunci când pui pe prim plan persoana de care te-ai atașat. În ciuda muncii tale asidue și a proiectelor care vin pe bandă rulantă, petreci din ce în ce mai mult timp cu el/ea. Ignori viața ta profesională atunci când el/ea se află în preajmă, și pentru un om care se concentrează de obicei prea mult pe munca sa, acest lucru e incredibil. Constați că devii mai puțin rece și începi să îți faci planuri cu el/ea fără să te mai gândești la job. Nu mai iei permanent în considerare modurile în care „totul s-ar putea destrăma”, te lași purtat/ă de vânt și îți dai seama că de fapt ai încredere în persoana respectivă.

Vărsător

Știi că te îndrăgostești atunci când îl/o lași să vadă cine ești cu adevărat. Să „dai copertina de aparențe” la o parte este ceva rar. Iar acum, că te afli în această situație, ar trebui să realizezi că e momentul să recunoști că te-ai îndrăgostit. Nu mai încerci să fii constant misterios/misterioasă sau inaccesibil/ă emoțional. Îți dai seama că nu te simți închis/ă într-o cușcă atunci când el/ea se află lângă tine. Din contră! Simți că libertatea pe care o cauți o regăsești în compania lui/ei. Visezi deja la momentele când vei trece la pasul următor și îți dorești ca acest sentiment să țină o veșnicie!

Pești

Știi că ești îndrăgostit atunci când simți că trăiești într-un basm. Când te îndrăgostești, experimentezi iubirea prin toți porii. Ești de-a dreptul norocos/norocoasă că poți să realizezi acest sentiment puternic încă de la început. În momentul în care ai găsit persoana potrivită pentru tine, aproape că uiți de trecut și îți dorești să construiești un viitor strălucit cu cel/cea pe care îl/o vezi drept sufletul tău pereche. Nu ți-e teamă să spui ce simți, ce gândești, ce îți dorești, pentru că știi, ești aproape sigur/ă că e persoana potrivită chiar de la prima întâlnire.

Dragostea nu este deloc simplă, dar este cel mai frumos sentiment pe care îl poate nutri cineva. Tocmai de aceea te încurajăm să experimentezi iubirea așa cum e ea și să te bucuri din plin de toate momentele frumoase.

Surse foto: Pixabay 

Surse articol: Thought Catalog, Elite Daily 

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.