Horoscop
Înapoi la

Cuplurile din zodiac care se despart până la sfârșitul anului

Ionelia Olteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Sfârșitul lui 2021 este din ce în ce mai aproape, iar retrospectiva începe să se contureze pentru fiecare dintre noi. Schimbările care au intervenit pe parcursul întregului an au adus cu sine modificarea personalităților zodiilor. Unele au avut de înfruntat câteva dificultăți în ceea ce privește viața de cuplu, în timp ce altele s-au bucurat pe deplin de ceea ce le-a oferit destinul.

Nimeni nu are siguranța că o relație va dura la nesfârșit. Cu toate că sunt depuse toate eforturile în acest sens, lucrurile nu merg bine întotdeauna. Intervine iremediabil despărțirea și, odată cu ea, alte neplăceri. Astrele scot la iveală câteva cupluri din zodiac care trebuie să pună punct relației în care nu se mai simt bine, și o vor face până la sfârșitul anului.

cuplu certat

Iată cuplurile din zodiac ce se despart până la sfârșitul anului!

Taur+Rac

Personalitățile acestor zodii se vor bate cap în cap mai mult ca oricând. Înțelegerea care exista odată între Taur și Rac va fi de domeniul trecutului, ceea ce nu le va mai permite să rămână împreună. Dorința unuia, nesusținută de celălalt, constituie unul dintre motivele despărțirii. Cu toate că își făcuseră foarte multe planuri împreună, cele două zodii vor porni pe drumuri separate, pentru binele amândurora.

Gelozia și posesivitatea Taurului nu mai pot fi suportate de Racul cel liniștit, care preferă să rezolve orice conflict prin comunicare. Dacă până acum reușeau să se înțeleagă numai din priviri și să găsească soluții comune, sfârșitul de an vine cu câteva tensiuni care cântăresc foarte mult. De asemenea, nativul zodiei Taur a făcut un obicei din a pune foarte mult accent pe carieră și mai puțin pe partea sentimentală, iar acest lucru se vede.

Leu+Fecioară

Nativul zodiei Leu este extrem de posesiv, ceea ce este subliniat de comportamentul pe care îl are cu cel de lângă el. Vrea să obțină totul fără efort, dar este dezamăgit de faptul că lucrurile îi ies pe dos în ultima perioadă. Relația de cuplu întâmpină probleme de la o vreme, astfel că partenerii nu își mai găsesc motivația de a lupta unul pentru celălalt.

Deși la început părea să existe o compatibilitate greu de zdruncinat, gusturile și pretențiile exagerate ale Leului o vor face pe femeia Fecioară să renunțe la această legătură, pentru care nu poate să prevadă niciun viitor. De asemenea, echilibrul pe care cei doi îl aveau la debutul relației a dispărut, ceea ce i-a afectat destul de mult.

fata cu inima rupta

Pești+Capricorn

Sensibilitatea nativilor din Pești este extremă, iar acest lucru reprezintă unul dintre motivele pentru care se ajunge la despărțire în cazul acestui cuplu. Peștii nu se mai simt băgați în seamă de partener, ceea ce îi afectează foarte tare și îi face să se îndepărteze. Chiar dacă pe parcursul lui 2021 lucrurile păreau să se îndrepte spre un deznodământ pozivit, sfârșitul lui aduce cu sine probleme destul de serioase, care nu își mai găsesc rezolvarea.

Fiecare ajunge să se închidă în sine și să înceteze orice comunicare cu celălalt, iar acest lucru este extrem de dăunător pentru buna funcționare a unei relații. Intervine o stare de agitație, iar partenerii nu mai reușesc să se înțeleagă, astfel că despărțirea este iminentă.

Cuplurile din zodiac care nu mai prind sfârșitul anului împreună trebuie să învețe să depășească acest moment fără a aduna frustrări. Tot ceea ce se întâmplă poate reprezenta o lecție pentru viitor!

Descoperă și cuplurile care se împacă la nesfârșit!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Ce să faci, în funcție de zodie, ca să îți găsești dragostea vieții până la finalul anului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.