Horoscop
Înapoi la

Daca te face să simți aceste lucruri, situația este clară: Nu este sufletul tău pereche

Daca te face să simți aceste lucruri, situația este clară: Nu este sufletul tău pereche

Ramona Jurubita

Sufletul pereche nu poate fi confundat cu nimeni altcineva, iar asta înseamnă că îți poți da seama destul de repede dacă ți-ai ales un/o partener/ă nepotrivit/ă. Cum? Trebuie să acorzi mai multă atenție comportamentului său, dar și felului în care te simți în preajma lui/ei.

Când ești cu jumătatea ta, nu există motive de îngrijorare și trăiești într-un confort permanent. Omul tău îți oferă siguranță, stabilitate, iubire, grijă, apreciere. Dacă nu primești totul de la o singură persoană, e posibil să nu te afli încă lângă sufletul tău pereche.
Iată cum știi că ai ales greșit și că mai ai de așteptat până când vei întâlni marea dragoste:

Berbec
Nu te simți apreciat/ă în relația ta? Iubitul/a te tratează cu indiferență de fiecare dată când faci un lucru important? E posibil să nu fie cel/cea lângă care îți vei petrece restul zilelor. Nu trebuie să te străduiești să îl/o faci fericit/ă, căci simpla ta prezență ar trebui să fie suficientă.

Taur
Sigur nu ești lângă sufletul tău pereche dacă te simți singur/ă când împarți aceeași cameră cu actualul/a partener/ă. Între voi există o distanță emoțională uriașă, deși fizic sunteți extrem de aproape? Atunci va trebui să te gândești bine dacă așa vrei să arate restul vieții tale amoroase.

Gemeni
Dacă simți confuzie în relația pe care o ai, e posibil ca lucrurile să nu funcționeze așa cum ar trebui. Nu este normal să îi ceri tot timpul jumătății tale să îți spună unde este, fiindcă se ferește permanent de tine. Dacă nu îți arată că poți avea încredere în el/ea, înseamnă cu nu este alesul/aleasa.

Rac
Mai mult ca sigur nu ți-ai găsit sufletul pereche dacă omul de lângă tine te face să te simți ciudat în privința plăcerilor tale vinovate, a intereselor tale sau a planurilor pe care le ai pentru viitor. Ar fi bine să te gândești dacă vrei să rămâi lângă o persoană care nu îți permite să fii tu.

Leu
Persoana care ți-a fost predestinată nu te va face niciodată să simți dezamăgire sau măcar nu în fiecare zi. Probabil actualul/a partener/ă nu este ceea ce tu căutai, mai ales dacă nu se ridică niciodată la înălțimea așteptărilor tale și continuă să încalce promisiunile.

Fecioară
Sufletul tău pereche ar trebui să te divinizeze și să te aprecieze așa cum meriți. Se întâmplă exact opusul în relația voastră și te simți invizibil/ă în preajma sa? Gândește-te că există șanse mari să nu fie persoana potrivită, mai ales dacă le acordă mai multă atenție celorlalți, iar pe tine nici măcar nu te ascultă când vorbești.

Ilustrație cu o femeie care este geloasă când partenerul său vorbește prin mesaje cu altcineva

Balanță
Cum știi că ai făcut o alegere greșită în plan amoros? Te uiți la cel/cea de lângă tine și vezi dacă te face să te simți nesigur/ă, ca și cum ai fi într-o competiție permanentă cu restul lumii. Nu trebuie să rămâi în acea relație toxică în cazul în care el/ea îți dă de înțeles că nu te ridici la standardele sale.

Scorpion
Gelozia nu are ce să caute într-o relație sănătoasă. Iubirea se construiește pe încredere și reciprocitate, nu? Dacă iubitul/a te face să te simți gelos/oasă pe cei din jur, e posibil să nu fie persoana lângă care trebuie să rămâi. Îți dă permanent motive să te îndoiești de el/ea? Asta înseamnă că trebuie să te gândești bine la ce ai de făcut pe viitor, pentru că ai nevoie de cineva care nu te compară cu altcineva.

Săgetător
Te simți mic/ă în fața partenerului/ei? Fiecare cuvânt pe care ți-l adresează este o critică? Se pare că situația nu este atât de roz pe cum sperai să fie. Sufletul tău pereche nu te va desconsidera și nici nu te va împinge să te schimbi pentru a-i face pe plac. E alegerea ta dacă rămâi în continuare lângă persoana greșită.

Capricorn
O relație bazată pe iubire și încredere îi ajută pe ambii parteneri să se simtă liberi când petrec timpul împreună. Dacă tu ai impresia că trebuie să te cenzurezi când ești în preajma partenerului/ei, e posibil să existe o problemă. S-ar putea să nu fie sufletul tău pereche dacă trebuie să mergi pe vârfuri prin casă după o ceartă. Îți este frică să nu îl/o superi? Atunci de ce ai rămas captiv/ă în această legătură toxică?

Vărsător
Jumătatea ta ar trebui să fie așa cum ai visat, să te uiți la ea și să simți că ai lumea la picioare, fiindcă ți s-au îndeplinit toate dorințele. Dacă nu ești deloc în această situație fericită, mai mult ca sigur ai făcut alegerea nepotrivită. Sufletul pereche nu te va face să te simți jenat/ă de toate defectele pe care le are. Știi de ce? Pentru că nu ar trebui să îi găsești nici măcar un cusur!

Pești
Cea mai mare dorință a ta este să ai un/o iubit/ă cu simțul umorului, ca să vă puteți distra de minune împreună. Acum te plictisești și ți-ai dori ca persoana de lângă tine să fie mai amuzantă? S-ar putea să nu te afli încă lângă alesul/aleasa tău/ta... Încearcă să cauți omul alături de care poți fi cu adevărat fericit/ă.

Indiferent de zodia ta, va fi nevoie să înțelegi că în dragoste nu este loc de compromisuri. Dacă nu ești împlinit/ă cu adevărat, ai dreptul să faci o nouă încercare. Meriți să ai lângă tine pe cineva care te completează perfect!

Și-au dat primul sărut când erau preșcolari, dar viața i-a adus din nou împreună la maturitate. Sufletele pereche chiar există!

Surse foto: Freepik, Freepik

Surse articol: CollectiveBustleThoughtcatalog

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Alege bomboanele preferate si afla unde este sufletul tau pereche
Incepe quiz
Alege bomboanele preferate si afla unde este sufletul tau pereche

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.