Horoscop
Înapoi la

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Geamăn

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Geamăn

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Să nu te îndrăgostești niciodată de un Geamăn, căci el te va ruina în cel mai frumos mod posibil. Te va învăța că nimic nu este ceea ce pare, că oamenii au două fețe. Zodia Gemeni este renumită pentru dualitate și nativul acestui semn zodiacal joacă două roluri total diferite în propria-i viață. Geamănul poate fi sufletul petrecerii, însă când distracția se termină, el se transformă într-un lup singuratic. Este amuzant și serios în același timp, este profund și totuși superficial. Cu greu poți înțelege un nativ al acestei zodii!

Să nu te îndrăgostești de un Geamăn pentru ca el te va iubi așa cum ești, pentru ceea ce ești și nu va încerca să te schimbe niciodată. El nu se îndrăgostește foarte des, dar și când o face, este de-a dreptul special. Persoana de care un nativ al acestei zodii se poate îndrăgosti este de-a dreptul minunată, fără doar și poate. Geamănul are nevoie de o persoană care să îl motiveze, care să-l împingă de la spate din când în când. El are nevoie de o persoană care să îl convingă să fie mai bun. Exact același lucru îl va face și el pentru tine.

Fotografie cu un cuplu care se sărută

Să nu te îndrăgostești niciodată de un nativ a zodiei Gemeni pentru că el te va ierta mereu. Nu contează cât rău i-ai făcut, cât de mult l-ai făcut să sufere, el mereu va găsi puterea să te ierte. Geamănul are o putere specială, el poate vedea lucrurile și din perspectivele altora și tocmai de aceea îi este atât de ușor să ierte. El încearcă să înțeleagă pe oricine. Această zodie ia în considerare sentimentelor celorlalți și tocmai de aceea își alege cuvintele cu grijă în timpul unui conflict. Pur și simplu, nu vrea să supere pe nimeni. Dacă Geamănul supără pe cineva vreodată, el se va simți vinovat pentru tot restul vieții.

Să nu te îndrăgostești de un Geamăn pentru că el îți va face timp să te cunoască. Își va dori să știe fiecare detaliu nesemnificativ din viața ta. Te va citi ca pe o carte deschisă, te va iubi pentru defectele tale și te va face să te simți specială în fiecare zi. Îți va știi toate secretele, îți va știi toate greșelile din trecut și te va iubi în continuare. Pentru un nativ al acestei zodii nu contează cine ai fost, ci cine ești acum.

Vezi și care sunt Suferinţele zodiei Gemeni

Să nu te îndrăgostești niciodată de un bărbat în zodia Geamăn decât dacă vei putea înțelege că el are nevoie de spațiul lui personal. Nu va vorbi continuu cu tine, nu se va gândi continuu la tine. Asta nu înseamnă că nu te iubește, ci doar că are nevoie și de timp petrecut în singurătate.

Să nu te îndrăgostești de un Geamăn dacă nu ești pregătită să te schimbi iubindu-l. El te va face cea mai versiune a ta, fără ca măcar să îți dai seama. S-ar putea că într-o zi când te vei uita în oglindă, să găsești câte o bucățică din el în tine. Gesturi, vorbe, mimică… toate îi vor aparține.

Să nu te îndrăgostești de un nativ al zodiei Gemeni dacă ai impresia că dragostea e complicată. El îți va demonstra în fiecare zi a vieții că nu este așa. Este un romantic incurabil și îți va arăta o altă latură a iubirii. Totul va părea ușor alături de acesta!

Citește și: Ce trebuie să știi dacă te-ai îndrăgostit de un nativ Gemeni. La ce să te aștepți de acum înainte

Să nu te îndrăgostești niciodată de un bărbat în zodia Gemeni dacă nu ești pregătită să-l iubești din toată inima ta. Nu poți iubi altfel un Geamăn. Deși pare foarte puternic, el este sensibil și emotiv. Prinde foarte greu încredere în oameni și este dificil pentru el să se deschidă față de cineva. Dacă ai ajunsul în punctul în care să ai o relație cu un bărbat în zodia Gemeni, nu mai e cale de întoarcere. Vei fi a lui pentru totdeauna!

Să nu te îndrăgostești niciodată de un Geamăn! El îți va schimba percepția despre viață și îți va arăta ce înseamnă iubirea necondiționată.

Dacă într-o bună zi îi vei spune unui Geamăn că îl iubești, iar el îți va spune înapoi… în acel moment vei realiza că ești cea mai norocoasă din lume!

Surse articol: Thoughtcatalog, Yourtango, Timesofindia

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (95)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.