Horoscop
Înapoi la

De ce se îndepărtează de tine, tocmai când începeați să vă apropiați, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ai întâlnit pe cineva care merită toată atenția ta, însă după câteva întâlniri deja pare că vrea să dea bir cu fugiții? Află cum poți să îl ții lângă tine, bazându-te pe ceea ce îi place în privința comportamentului unei partenere.

Oferă-i spațiu, anticipează situațiile și, cu ceva răbdare, vei reuși să îți dai seama ce trebuie să faci pentru o relație de durată cu cel la care visezi.

Berbec

Bărbatul Berbec adoră să fie independent și, de asemenea, iubește să flirteze. El se sperie când partenerul său devine posesiv. Berbecului nu îi place absolut deloc să fie controlat. Nu se comportă cu tine ca și cum ai avea constant nevoie de el și, dacă o faci, cel mai probabil vă veți despărți.

Taur

Bărbații Taur sunt de încredere, dar nu se grăbesc să aibă încredere în ceilalți. Dacă se apropie de cineva prea devreme se pot îndepărta, deoarece nu știu cine ești cu adevărat sau dacă meriți să își petreacă timpul tine. Acordă-i timp unui bărbat Taur timp înainte de a încerca să aveți o relație serioasă. Lasă-l pe el să vină la tine.

Gemeni

Din păcate, un bărbat Geamăn este foarte indecis. Îi place să-și păstreze opțiunile deschise pentru că vrea ce e mai bun pentru el și se gândește mult dacă tu ești aleasa. El este guvernat de emoții, așa că, atunci când începi să te apropii de el, începe să i se facă teamă că va sta doar cu o singură persoană pentru mult timp și va ajunge să se plictisească.

Sursa foto: Pexels

Rac

Bărbații născuți sub semnul zodiacal al Racului sunt, din păcate, cam nesiguri și le place când faci prima mișcare, dar... mare atenție! Dacă ești prea insistentă nu îi va plăcea. Bărbatul Rac devine speriat când începi să te apropii de el, deoarece este emotiv și se poate teme că îi poți frânge inima.

Leu

Bărbatul Leu este încrezător și știe exact ce își dorește. Vrea toată atenția, timpul și energia ta. Încrederea lui îl determină adesea să creadă că farmecele sale sunt irezistibile pentru orice femeie, ceea ce îl determină să devină burlac. El ezită când încerci să te apropii pentru că cea mai mare frică a lui este să se implice într-o relație serioasă.

Fecioară

Bărbații Fecioară se gândesc mult înainte de a se implica total. Ei trebuie să analizeze și să disece fiecare aspect al unei posibile relații, iar atunci când încerci să-i grăbești, ei încă sunt în faza în care nu au adunat toate informațiile de care au nevoie. Un bărbat Fecioară are nevoie să ai răbdare cu el.

Sursa foto: Pexels

Balanță

Bărbații Balanță sunt destul de superficiali, dar totodată, foarte fermecători. În mod ironic, personalitatea lor efervescentă te face să crezi că sunt persoana perfectă cu care să ai o relație, dar imediat ce începi să exprimi dorința pentru o relație de durată, bărbatul Balanță devine distant. Nu-i place să se descurce cu emoții profunde și va evita oricum confruntarea, așa că, atunci când începi să te apropii, el va începe încet să se deplaseze în direcția opusă, fără prea multe explicații.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este foarte asertiv și competitiv. Cel mai probabil se va îndepărta de tine atunci când începi să te apropii pentru că va privi totul ca pe o provocare. Din păcate, aceste tatonări sunt pasiunea preferată a bărbaților Scorpion.

Săgetător

Bărbații Săgetător iubesc aventura și trăiesc pentru a explora. Își imaginează fiecare posibilitate și vor să le experimenteze pe toate. Bărbatul Săgetător nu vrea să se apropie prea mult de tine, pentru că nu poate rămâne într-un singur loc prea mult timp. Doar atunci când bărbatul Săgetător consideră că le-a încercat pe toate va începe o relație stabilă cu tine.

Sursa foto: Pexels

Capricorn

Bărbatul Capricorn este foarte practic, iar acest lucru îl determină adesea să se aștepte la ce e mai rău, mai ales când vine vorba de relații. El se distanțează când începi să te apropii prea mult de el, deoarece se teme că nu te vei implica la fel de mult pe cât o va face el.

Vărsător

Bărbații Vărsător sunt "alergici" când vine vorba de emoții. Ei se sperie atunci când începi să te apropii tocmai din acest motiv, pentru că te apropii, iar ei trebuie să se detașeze cât mai repede posibil.

Pești

Bărbații Pești iubesc ideea de a iubi și vor să fie mereu înconjurați de dragoste, dar cochetează cu asta într-un mod cam nerealist. Mai exact, se sperie când începi să te apropii de ei tocmai pentru că au o viziune fantezistă despre iubire pe care nu mulți o pot atinge, nici măcar tu.

Surse foto: Istock, Pexels

Articolul urmator Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.