Horoscop
Înapoi la

De ce sunt Gemenii atât de buni la pat: cinci motive de necontestat

De ce sunt Gemenii atât de buni la pat: cinci motive de necontestat

Ramona Jurubita

Inteligența este punctul forte al Gemenilor și nu-i de mirare că se folosesc de acest atu pentru a excela în toate domeniile vieții. Chiar și gesturile pe care le fac în dormitor sunt bine gândite, atent controlate, fiindcă vor să se asigure că nu dau greș. Cu toate acestea, nu le plac relațiile intime programate și vor să aibă parte de cât mai multe momente spontane.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Având o fire duală, pun pe jar orice partener/ă, așa că pregătește-te să atingi rapid apogeul plăcerii dacă ai pus ochii pe o persoană care s-a născut în zodia Gemeni! Din acest articol vei învăța să identifici, ușor și rapid, abilitățile acestor nativi, dar și să înțelegi cum îi poți face să ofere tot ce au mai bun.

Bărbat în cămașă albă care își ține partenera în brațe și o sărută pătimaș

Iată de ce sunt Gemenii atât de buni la pat:

 1. Posedă abilități tactile ieșite din comun
  Niciun alt partener nu te va răsfăța cu atingeri mai pătimașe decât acelea oferite de un Geamăn, fie femeie sau bărbat. Se descurcă de minune când vine vorba de a oferi plăcere folosindu-se de mișcările mâinilor. Și săruturile acestor nativi sunt excelente, având în vedere că nu își dezlipesc buzele de trupul partenerului/ei în timpul partidei de amor. Explorează întreg corpul persoanei iubite, folosindu-se chiar și de mușcături ușoare. Pentru că le place să fie perverși din când în când, își îndreptă atenția doar spre oamenii care le pot accepta micile plăceri și care oferă înapoi ceea ce primesc. În opinia lor, compatibilitatea în dormitor este foarte importantă și nu acceptă să împartă patul cu oricine. Analizează bine comportamentul iubitului/ei înainte să treacă la acțiune și știe pe cine să țină la distanță și pe cine să atragă.
 2. Te stimulează mental
  Toate persoanele care s-au născut sub semnul acestei zodii se descurcă de minune la capitolul senzualitate, fiindu-le extrem de ușor să atragă pe oricine în jocul seducției. Știu întotdeauna ce și cum să spună, astfel încât să te facă să înnebunești doar la gândul că vei ajunge în dormitorul lor. Oricine are șansa de a petrece o noapte pătimașă în brațele unui Geamăn poate recunoaște imediat că a avut parte de o experiență inegalabilă. Nu e nevoie să te atingă, fiindcă vei geme de plăcere după doar câteva cuvinte șoptite la ureche. Nu-i așa că deja îți imaginezi cum arată o seară în compania nativului Gemeni de care te-ai îndrăgostit? Așteaptă-te să poți vorbi orice cu el/ea, să comunici atât prin vorbe, cât și prin schimbul intens de priviri. Nu există gând care să rămână nespus în interacțiunea cu un/o asemenea expert/ă în arta amorului. Comunicarea prilejuiește apropierea dintre oameni, iar Gemenii țin întotdeauna cont de acest principiu.
 3. Adoră să exploreze, să experimenteze
  Te-ai plictisit de partenerii sau partenerele care nu vor deloc să schimbe poziția și care nu aduc niciodată nimic nou când vine vorba de relațiile intime? Nicio problemă! Nativii Gemeni se află la polul opus, fiind dornici să încerce cât mai multe lucruri inedite. Ei fac tot posibilul să alunge monotonia și să își poarte jumătatea pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Ești norocos/oasă dacă ajungi în dormitorul cuiva născut între 21 mai și 21 iunie, fiindcă te vei bucura de noutate la orice pas. Vei înțelege din primele minute cât sunt de creativi, de activi și de dinamici. Dacă ești o fire statică, nu vei face față ritmului alert pe care îl adoptă printre așternuturi. Trebuie să fii pregătit/ă pentru a te lovi zi de zi de situații neprevăzute și de aventuri la care nici nu te-ai fi gândit înainte.
 4. Iubesc jocurile de rol
  Nu oricine are curajul de a se pune în pielea unui personaj pentru a-i face pe plac sufletului pereche. Gemenii sunt asumați și nu dau niciodată nici măcar un pas înapoi. Când se simt atrași de cineva, ar fi în stare să încerce orice pentru a-i face pe plac persoanei pe care o doresc. Din acest motiv, jocurile de rol sunt pe lista trucurilor de care se folosesc pentru a condimenta interacțiunile. Mintea lor inventivă este condusă de Mercur, iar inteligența îi ajută să își pună imaginația în mișcare. Transformă orice partidă de amor banală într-una extrem de palpitantă. Nu sunt atât de perverși încât să devină agresivi, dar le place să introducă puțină picanterie în viața de cuplu, așa că unele accesorii precum biciul, cătușele și costumele din latex sunt nelipsite din arsenalul lor de seducție.
 5. Au o dorință nebună de a face dragoste oricând și oriunde
  Bineînțeles că locul nu va fi ales la întâmplare, dar când focul pasiunii este mare, actul intim se poate desfășura în cele mai neașteptate locații. Dacă îți place adrenalina și ești lipsit/ă de inhibiții, un nativ Gemeni este tot ce ai nevoie pentru a te simți bine și pentru a te bucura de amintiri de neuitat. Cine nu își amintește cu drag și cu emoție în suflet de cele mai nebune peripeții? Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt atât de bune la pat, fiindcă pot oferi sentimentul de siguranță în mijlocul necunoscutului. Cu ele nu ai teamă de nimic, pentru că te fac imediat să uiți de tot ce există în jur și să te concentrezi pe conexiunea profundă. Ca să te asiguri că nu ratezi această experiență, trebuie să le arăți că poți să îți asumi riscul de a fi surprins/ă în asemenea ipostaze, mai ales că multe dintre momentele tandre se vor petrece în locuri publice.

Ce spui? Ai curajul de a te arunca în brațele unui Geamăn pasional și dornic de aventură? Nu te vei afla nicio secundă în pericol, fiindcă perversitatea sa nu este sinonimă cu violența fizică. Flacăra iubirii va arde din ce în ce mai tare dacă vă veți contopi trupurile și dacă veți descoperi împreună cât de departe puteți ajunge pe drumul pasiunii. 🔥

Citește și: Bărbatul Gemeni în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Surse foto: Unsplash

Surse articol: PopularastrologyTimesofindiaYourtango

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Ce nota primesti in pat?
Incepe quiz
Ce nota primesti in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.