Horoscop
Înapoi la

Dușmanii de moarte ai Taurului! Cu cine nu se înțelege niciodată

Dușmanii de moarte ai Taurului! Cu cine nu se înțelege niciodată

Ramona Jurubita

Toată lumea știe că Taurii sunt dificili și că nimeni nu se poate pune cu ei când sunt hotărâți să aibă ultimul cuvânt. În momentele în care nu dau nimănui dreptate, își atrag nenumărate antipatii, dar pentru ei chiar nu contează un astfel de amănunt.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Acești nativi sunt fericiți dacă se simt împăcați cu propria persoană și dacă nu trebuie să iasă din zona de confort. Prin urmare, nu se înțeleg deloc bine cu zodiile agitate și dornice de aventură.

În general, Taurul are prieteni liniștiți și tradiționaliști, la fel ca el. Ceilalți, pot deveni dușmanii lui dacă încearcă să îi schimbe convingerile sau dacă îl critică pentru firea lui statică. Fiind semn de pământ, nu îi place să se deplaseze prea departe de casă. Iubește confortul căminului său și stabilește conexiuni doar cu persoanele care sunt întotdeauna prin preajmă. Cum să se înțeleagă cu un om care ajunge în toate colțurile lumii și se întoarce de fiecare dată cu idei inovatoare?

Probabil deja intuiești care sunt semnele zodiacale ce nu se vor afla niciodată pe aceeași lungime de undă cu un Taur. Este vorba despre două semne de aer și două de foc.

Zodia Taur ilustrată prin intermediul unui cap de taur metalic, atașat pe un fundal roșu închis cu lumini aurii

Cine sunt dușmanii de moarte ai Taurului și de ce nu se pot înțelege cu el

Vărsător
Vărsătorul este zodia care se luptă cel mai mult cu încăpățânarea acestui nativ. Care ar fi motivul? Este întotdeauna orientat spre inovație și nu suportă să vadă cum Taurul refuză să își schimbe gândirea uneori demodată. Mai ales dacă știe că are dreptate, se străduiește să convingă semnul de pământ să cedeze. Din păcate, acest lucru nu se va întâmpla niciodată, iar un simplu conflict va deveni un război fără termen de finalizare.
În plus, Taurul este prea posesiv și nu poate avea o relație de prietenie sau de iubire cu un Vărsător. I-ar cere permanent explicații și ar fi gelos de fiecare dată când ar observa o interacțiune îndelungată cu alte persoane.

Săgetător
Săgetătorul are nevoie de multă libertate, mai ales când vine vorba despre iubire. Din start, aceste zodii nu sunt compatibile în plan amoros. Dar nici măcar nu pot lega o prietenie? Ei bine, se pare că...nu. Tot încăpățânarea Taurului este de vină și în cazul de față. Această zodie de foc nu poate tolera ideile preconcepute ale zodiei de pământ. Este, de obicei, axată pe evoluție prin experimentare, iar Taurul nu ar accepta niciodată să își schimbe permanent locuința sau să lipsească prea mult de acasă.
De asemenea, Săgetătorul este deschis către investiții majore, fiindcă știe că poate câștiga oricând banii cheltuiți. În schimb, Taurul este mai precaut și preferă să economisească. S-ar certa prea des pe cheltuielile făcute pentru a întreține relația de prietenie sau de colegialitate.

Berbec
Aceste două semne sunt alăturate pe cercul zodiacal și au ceva în comun: ambiția. Din păcate, asemănările se opresc aici, pentru că ambele folosesc trăsătura aceasta în cu totul alt mod. Nativul Berbec luptă pentru a ajunge cât mai departe, ceea ce înseamnă că își folosește determinarea pentru a munci cât mai mult. Dar Taurul preferă să folosească înverșunarea în alte scopuri. Îi place să se contrazică toată ziua cu oamenii care îi vor binele și refuză să primească sfaturi utile.
Diferența de ritm este un alt factor ce reușește să transforme aceste zodii în dușmani de temut. Berbecul este adeptul aventurii și face totul pe repede înainte, în timp ce Taurul nu se grăbește niciodată. Știe că va ajunge, în cele din urmă, la destinație și preferă un parcurs confortabil. Dacă s-ar implica împreună într-o activitate, scânteile s-ar vedea de la mare depărtare.

Gemeni
Cei doi sunt prea diferiți pentru a petrece mai mult timp împreună. O simplă conversație amicală este suficientă. În caz contrar, trăsăturile în contradictoriu ar ieși la suprafață și s-ar naște un conflict de proporții.
Modul lor de trai este diferit: Gemenii îmbrățișează schimbarea și se bucură de viață, pe când Taurii sunt rigizi și nu pot ține pasul cu ei. Evident, niciunul nu poate ceda pentru a găsi o cale de mijloc, așa că incompatibilitatea pe toate planurile este evidentă. De asemenea, Gemenii se pot plictisi ușor în compania Taurilor.

Dacă analizezi cu atenție interacțiunea dintre aceste zodii, poate vei crede că doar Taurul este de vină în toate conflictele. De fapt, adevărul este undeva la mijloc, fiindcă responsabile de neînțelegeri sunt doar diferențele dintre oameni. E normal să nu fie plăcut de toți și să nu placă pe toată lumea, nu?

Află și: Care sunt cele mai convingătoare zodii - obțin ce vor de la viață și de la cei din jur, fără mare efort

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: MetropolitangirlsMypanditPurewow

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (28)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.