Horoscop
Înapoi la

Este luna magică! Patru zodii care întâlnesc pe cineva special în iunie 2022

Este luna magică! Patru zodii care întâlnesc pe cineva special în iunie 2022

Ramona Jurubita

Toți ne dorim să găsim un suflet care să ne înțeleagă, să ne fie aproape în momentele grele și alături de care să petrecem toate clipele fericite. Unii așteaptă mai mult, alții mai puțin, dar cert este că visul se împlinește la un moment dat. Cei mai norocoși nativi din zodiac vor avea șansa de a întâlni cât mai curând pe cineva special, pentru că astrele s-au gândit să le facă o surpriză.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Luna iunie va fi magică pentru patru dintre zodii, mai ales dacă acestea reușesc să își deschidă inima și să lase noi oameni să intre în viețile lor. Nu este vorba strict de o întâlnire amoroasă, fiindcă nu doar partenerii/ele ne schimbă, nu-i așa? Oricine își poate pune amprenta asupra altei persoane, dacă știe ce și cum să spună. Se vor bucura de noi lecții doar oamenii care nu opun rezistență, care vor să vadă că totul în jur se transformă și care vor să își extindă cercul social. Cum să găsești pe cineva care să te îndrume dacă nu vrei să fii îndrumat/ă de alții?

Femeie în alb care își îmbrățișează partenerul, în timp ce el o sărută pe gât.

Dacă te numeri printre semnele zodiacale de mai jos, trebuie să rămâi cu sufletul deschis și să nu lași nimic să îți pună piedici în drumul tău spre evoluție. Iată cine va cunoaște pe cineva special în iunie 2022:

Balanță

Tu crezi că toate interacțiunile tale sunt minunate și că orice om te învață câte ceva în fiecare zi. Totuși, te va lua prin surprindere o persoană pe care o vei cunoaște în această lună. Deși ești optimist/ă de fel, nu vei putea crede că există oameni care fac bine fără să dorească și ceva în schimb. Te-ai obișnuit să răsplătești pe toată lumea pentru ajutorul primit, iar acum vei realiza că nu este nevoie să mai întorci nicio favoare. Un „ghid spiritual” (care poate fi deghizat într-o persoană obișnuită) îți va arăta că trebuie să privești lumea într-un mod diferit. S-ar putea să nu rămână lângă tine pentru tot restul vieții, dar lecțiile sale te vor ajuta mereu și nu vei uita ce a însemnat pentru tine acel moment revelator în care ți-a deschis ochii.

Gemeni

Firea ta sociabilă te ajută să interacționezi în fiecare zi cu foarte mulți oameni. Din acest motiv, nu ții minte niciodată cum îi cheamă și nici măcar nu poți să faci asocieri între chipurile lor și numele pe care le auzi în jur. În ciuda acestui fapt, vei remarca o personalitate diferită în mulțime, iar această intersectare va reprezenta un punct cheie în destinul tău. Impactul pe care îl va avea asupra ta schimbul vostru de priviri va fi prea mare, încât nu pot fi găsite cuvinte pentru a-l descrie. Vei deveni altcineva din momentul în care veți începe să vorbiți și depinde de tine dacă îl/o păstrezi pentru totdeauna alături de tine. Ai șansa să transformi ființa aceasta specială într-un element permanent al vieții tale.

Capricorn

Ai fost rănit/ă de prea multe ori în viață, așa că primul tău instinct este să ții pe oricine la distanță. De data aceasta, încercările tale de a te izola vor fi în zadar, fiindcă un om extraordinar se va apropia de tine. Trebuie să îi dai voie să îți aline suferința și să îl lași să intre adânc în inima ta. Dacă vei continua să opui rezistență, vei obosi și tot vei ceda, până la urmă. Scopul său este vindecarea ta, astfel că nu va renunța până când nu își va duce misiunea la bun sfârșit. Asigură-te că îi oferi șansa să lupte pentru tine și pentru fericirea ta. Încearcă să nu lași încăpățânarea să te țină departe de o viață mai bună. Dă-ți voie să fii vulnerabil/ă și primește în viața ta pe cineva care te merită.

Vărsător

Îți place independența și de multe ori alegi să faci totul pe cont propriu. În iunie 2022 vei înțelege importanța socializării, vei realiza că ai nevoie de alți oameni în jur pentru a trăi în armonie. Vei întâlni o persoană care va putea să aibă o influență pozitivă asupra ta, provocându-te să îți schimbi stilul de viață. E șansa ta să devii o fire mai comunicativă, mai orientată spre munca de echipă și mai empatică. Nu presupune că nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericit/ă și lasă viața să îți arate că există cineva de care depinde liniștea sufleului tău. Deși te încăpățânezi să pari descurcăreț/eață în ochii tuturor, trebuie să recunoști că ai și tu slăbiciunile tale. Fii mai asumat/ă și lasă-ți latura umană să iasă la suprafață.

Dacă te-ai regăsit în lista de mai sus, probabil că arzi de nerăbdare să afli cum arată îngerul trimis pe pământ pentru a-ți schimba viața. În cazul în care ești reprezentat/ă de alt semn zodiacal, nu ai de ce să crezi că nu ți se va întâmpla și ție ceva interesant. Destinul și astrele au complotat și au pus la cale mai multe surprize, iar toți nativii din zodiac se vor putea bucura de ele.

Citește și: Tarotscopul dragostei, vara 2022: în această perioadă, briza mării va intensifica fiorii iubirii

Surse foto: Unsplash

Surse articol: ThoughtcatalogMydroll247newsagency

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.