Horoscop
Înapoi la

Femeia anului 2023: ce nativă din zodiac este favorizată de Univers pe toate planurile în noul an

Femeia anului 2023: ce nativă din zodiac este favorizată de Univers pe toate planurile în noul an

Ramona Jurubita

În fiecare an, astrele fac o extragere la loteria norocului și câștigătoare iese o singură zodie. Se pare că în 2023 toată bucuria se va aduna la al șaptelea semn de pe cercul zodiacal. Ți-ai dat deja seama despre cine este vorba?

Exact! Balanța este aleasa Universului pentru cele 12 luni din 2023. Indiferent de numărul problemelor în care intră, o stea norocoasă o va ghida mereu pe calea cea bună și o va scoate la lumină. Trebuie să știi însă că nativele reprezentate de constelația Balanței nu au fost alese întâmplător de această dată. Ele merită din plin să se simtă bine și să profite de norocul peste care vor da la orice pas.

Acest semn de aer este calculat și nu ia niciodată decizii pripite. Știe cum să îi facă pe ceilalți fericiți și întotdeauna se străduiește să le facă pe plac. De multe ori poate renunța la ce îl face fericit, din dorința de a-i proteja pe cei din jur.

Fiindcă este guvernată de Venus, Balanța este întotdeauna înclinată spre iubire, frumusețe, armonie și abundență.

Ei bine, da! Femeile născute între 23 septembrie și 22 octombrie vor avea parte de un 2023 minunat, fiindcă merită să primească un premiu pentru tot ce fac în fiecare zi a vieții lor. Chiar dacă mulți nu le înțeleg bunătatea și altruismul, acestea continuă să meargă pe drumul lor și să facă fapte bune. Cea mai mare dorință a lor este să aducă un echilibru în lume. De asta încearcă permanent să își împace apropiații care sunt certați sau să îi ajute pe cei dragi să facă pace cu trecutul.

Femeie blondă, legată la ochi cu o eșarfă din dantelă, în timp ce ține în mână o balanță

Acum a venit momentul să vadă ce înseamnă să se pună pe primul loc, după ce vor experimenta noi oportunități și vor face tot felul de descoperiri despre propria persoană. Vor căpăta puterea de a-și urma obiectivele și de a nu se mai opri în loc pentru suferințele mărunte ale altora.

Micile schimbări ale vieții le vor ajuta să avanseze în orice domeniu și chiar să aibă parte de câștiguri financiare semnificative. Nu este exclus nici să primească noi șanse de angajare.

Orice Balanță sigură pe ea va fi tot mai aproape de a-și găsi marea dragoste. Iar pentru asta, trebuie să știe neapărat care sunt zodiile compatibile cu ea. Se spune că potrivirea perfectă o poate avea doar cu unul dintre acești patru nativi: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător.

Dacă nu ești Balanță, nu trebuie să crezi că toate șansele tale de a fi fericită în 2023 au fost spulberate. Mai există o speranță, fiindcă astrele au împărțit norocul și către alte semne, chiar dacă le-au oferit mai puține binecuvântări. Ești nerăbdătoare să afli dacă ești pe listă?

Alte zodii care vor avea noroc în 2023

Săgetător
Nici această zodie nu se va confrunta cu lipsuri financiare și se pare că astrele i-au dat liber la cumpărături. Investițiile pe care le va face îi vor aduce profit și multe oportunități de călătorie.

Leu
Anul acesta va fi extrem de agitat pentru femeile din zodia Leu. Vor avea noroc suficient pentru a realiza tot ce și-au propus, mai ales în plan profesional. Și la capitolul dragoste vor sta bine în perioada următoare.

Gemeni
Conform previziunilor astrale, 2023 va fi unul dintre cei mai norocoși ani pentru femeile Gemeni. Deși nu se vor bucura de succesul Balanței pe toate planurile, vor avea și ele motive pentru a petrece. Casă, copii și afaceri – aceste cuvinte ar trebui să le răsune în minte, fiindcă sunt elementele pe care trebuie să se axeze.

Taur
Primele luni ale lui 2023 vor fi grozave pentru femeia Taur. Deși nu se va simți privilegiată, adevărul e că Universul îi construiește un culoar pe care să meargă singură, ferită de obstacole. Ce poate fi mai îmbucurător?

Dacă nu ești nici Balanță și nici nu te afli pe lista de mai sus, trebuie să știi că mai ai o șansă! E posibil să nu ai noroc pe toate planurile, dar să fii un magnet la bani sau să atragi iubirea în orice moment. Nu-ți pierde speranța și nu te gândi că te numeri printre ghinionistele anului.

Descoperă: Culorile care aduc noroc în 2023. Trebuie să le porți!

Surse foto: Pixabay, iStock

Surse articol: AstrotalkAstrosageThehealthyjournal

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Ce cred barbatii despre planurile tale de viitor?
Incepe quiz
Ce cred barbatii despre planurile tale de viitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.