Horoscop
Înapoi la

Femeia din zodiac care suferă de sindromul prinţesei din poveste

Femeia din zodiac care suferă de sindromul prinţesei din poveste

Ionelia Olteanu

Fiecare femeie îşi doreşte să fie tratată ca o prinţesă, indiferent de situaţie. De multe ori, poveştile cu prinţese nu se regăsesc doar în cărţi, ci şi în exemple din realitate. Poate părea greu de crezut, dar aceasta poate fi uşor recunoscută după semnul zodiacal sub influenţa căruia s-a născut.

Iată care este femeia din zodiac care se crede prinţesa din poveste şi ce o deosebeşte de celelalte femei!

femeie intinsa in iarba

Nativa care suferă de sindromul prinţesei din poveste nu este perfectă, dar bărbaţi îşi dau seama cât de fermecătoare şi atrăgătoare este. Uneori pare dintr-o altă lume şi face faţă cu greu dificultăţilor întâlnite în lumea noastră.

Eşti curioasă să afli ce nativă a zodiacului speră să cunoacă prinţul pe cal alb? Ei bine, ultimul simbol astrologic se pare că suferă de sindromul prinţesei, şi anume zodia Peşti. Delicată, elegantă, bună la suflet şi atât de dulce încât nimeni nu ar putea rezista farmecului ei, femeia acestei zodii este foarte sensibilă şi capabilă să plângă ore în şir dacă ceva a supărat-o. Din cauza faptului că adoră să arate că este neputincioasă, deseori se cufundă într-o stare de depresie.

Femeia Peşti este femeia tuturor poveştilor de dragoste ale lumii. De când era mică visa să cunoască prinţul pe cal alb - bărbatul perfect pentru ea. Se poate culpabiliza zi de zi din cauza faptului că nu îi sunt îndeplinite aşteptările. Însă, ea nu îşi dă seama de faptul că aceste aşteptări sunt mult prea mari.

Datorită principalelor ei calităţi, gingăşia şi senzualitatea, prinţul la care visează ar putea să apară mai repede decât s-ar aştepta. Nimeni nu poate rezista farmecului ei şi ar putea să ajungă rapid la statutul de regină. Pentru că nu ştie să deosebească graniţa dintre un adevăr şi un neadevăr, nu minte niciodată şi este permanent atentă ca lumile ei interioare să nu fie descoperite sau atacate.

Este foarte important pentru femeia Peşti ca partenerul să ţină minte datele importante din viaţa lor, precum zile de naştere sau aniversări pentru că, altfel, se poate supăra foarte tare. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (47)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.