Horoscop
Înapoi la

Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal

Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Cu toții avem frici, nu-i așa? Putem spune chiar că rar întâlnim oameni care să nu se sperie de nimic. Ne putem temem de apă, foc, înălțime, singurătate, întuneric, spații înguste sau moarte, însă asta nu ne face mai slabi, ci mai prezenți și mai consțienți de ceea ce ni se întâmplă. Totuși, îți vine să crezi că există persoane care își fac o mulțime de griji despre felul în care le percep alții? Din păcate, lumea în care trăim ne conduce spre o gândire nepotrivită și ne împiedică să privim cu relaxare tot ce se întâmplă în jur. 

În zilele noastre, oamenii au tot mai multe frici, ceea ce nu este deloc de condamnat, dată fiind societatea tot mai "pretențioasă". Din nefericire, toate aceste temeri rămân adânc înrădăcinate și se pot transforma în nesiguranțe la adresa propriei persoane.

Care este cea mai mare temere a ta? Ai avea curaj să o dezvălui altcuiva? Poate ți-ar fi teamă că persoanele rău intenționate ar profita de această slăbiciune și ar folosi-o împotriva ta. Ei bine, s-ar putea să te simți mai confortabil dacă afli care este spaima fiecărei zodii în parte. Așa vei înțelege că nimeni nu este neînfricat!

Ilustrație a sentimentului de frică; femeie îngrozită, cuprinsă de temeri, care își pune mâinile la ochi.

Iată fricile care te pot ține treaz noaptea, în funcție de semnul tău zodiacal:

Berbec
Te sperie orice amănunt care nu este limpede ca lacrima și nu poți accepta că viața nu are doar două nuanțe – alb și negru. Îți pierzi imediat somnul dacă trebuie să analizezi o situație care nu îți este clară de la început și nu mai dormi până dimineață, luptându-te cu tot felul de gânduri negre. Ar trebui să iei o pauză de la această atitudine care îți face rău și să înveți să te relaxezi. Unde este optimismul tău care poate molipsi pe toată lumea? Nu îți mai suprima pozitivitatea și nu mai trata chestiunile complicate cu așa de mult dramatism.

Taur
Ai nevoie de stabilitate și te simți în siguranță dacă știi că te afli pe un trend ascendent din punct de vedere financiar. Dacă ai probleme cu banii, stai treaz/ă toată noaptea, încercând să găsești o soluție pentru a-ți mări veniturile. Îți este greu să înțelegi că o situație de acest fel nu se poate rezolva imediat. Finanțele sunt importante și este minunat să fii responsabil/ă, dar sănătatea ta este mai importantă! Este normal să simți sudori reci pe frunte când faci o greșeală care ți-ar putea compromite bugetul, dar nu este în regulă să te condamni pentru o mică scăpare.

Gemeni
Tu intri imediat în panică dacă te simți pus/ă la colț și nu mai poți adormi la gândul că o persoană te constrânge să recurgi la o faptă pe care nu ai face-o în mod normal. Nu îți place să fii forțat/ă de împrejurări și petreci ore întregi în noapte, căutând o soluție de a ieși din problemele copleșitoare. Ai nevoie să fii liber/ă, vrei să zbori departe de rutină și o vacanță te-ar face să te mai relaxezi. Nimănui nu îi place să fie îngrădit, dar gândește-te că poți evada oricând.

Rac
Ești o persoană foarte dependentă de interacțiunea cu alți oameni și nu concepi ideea de singurătate. Dacă prietenii nu îți răspund la mesaje, vei sta treaz/ă și te vei întreba până la răsăritul soarelui ce ai făcut greșit și cum ai ajuns în această situație. Ai tendința să refaci în minte fiecare discuție ca să vezi ce a mers prost în interacțiunea voastră, sperând că așa vei găsi o explicație pentru ce se întâmplă. Învață să prețuiești timpul tău cu tine și nu îți mai lega fericirea de alte persoane.

Leu
Deși pari dur/ă în exterior, folosești această atitudine ca pe o armură, apărându-te de critici și păreri care nu îți sunt pe plac. Te consumi pentru orice lucru mărunt, pui la inimă orice cuvânt și fiecare gest neplăcut care vine din partea cuiva apropiat. Vrei validare din partea altor persoane și vrei să auzi constant că ești apreciat/ă. Dacă nu se întâmplă asta, nu o să mai ai somn pentru că o să te gândești ce ai de făcut pe mai departe. Încerci mereu să te autodepășești ca să nu îți pierzi valoarea în ochii celorlalți, iar această exagerare îți poate afecta calitatea vieții.

Citește și: De nesuportat! Cel mai respingător lucru la tine, în funcție de zodie

Fecioară
Tu dormi vreodată? S-ar putea spune despre tine că ești o pasăre de noapte, fiindcă în fiecare seară stai până târziu să îți analizezi comportamentul și să te autoevaluezi. Te întrebi permanent dacă ești suficient de bun/ă în ceea ce faci și încerci să te motivezi pentru a evolua cu fiecare zi care trece. Nu iei în calcul posibilitatea de a avea un eșec și faci orice îți stă în putință pentru a te ridica la înălțimea așteptărilor tale (care sunt mai mari decât așteptările șefilor tăi!). Ia totul mai ușor și nu mai alerga după succesul care îți poate face rău.

Balanță
Nu te înveți minte niciodată și chiar dacă știi că este greșit ce faci, tot continui să pierzi multe ore analizând orice situație în parte. Seara, te pui în pat și dimineața îți dai seama că ai uitat să adormi, asta pentru că încerci permanent să privești din toate unghiurile acțiunile de peste zi. Acest lucru poate duce, de asemenea, la luarea unor decizii dure. Deși pari calm/ă la exterior, în interiorul tău se duce în fiecare moment o luptă aprigă între rațiune și simțire. Fă mai mult din ce simți și mai puțin din ce crezi că ar trebui să faci, de fapt.

Scorpion
Îți este foarte greu să lași alte persoane să te descopere și faci tot ce poți pentru a evita discuțiile profunde, care ar putea să îți dezvăluie adevărata identitate. Dacă totuși se întâmplă ceva și lași pe cineva să afle prea multe despre tine, intri în panică și te întrebi dacă ai procedat corect. Nu îți mai face atâtea griji și vorbește deschis atunci când simți. Oamenii te vor iubi pentru sufletul tău bun și vor aprecia că ai avut încredere în ei.

Săgetător
Tu pui mare accent pe comunicare și nu vrei ca alte persoane să te înțeleagă greșit. Te străduiești să ai o exprimare clară și corectă, așa că te stresezi foarte mult cu privire la acest aspect al vieții tale. Reflectezi sub lumina lunii și te întrebi dacă ai spus ce trebuiea, când trebuia și cum trebuia. Chiar dacă primești asigurări din partea apropiaților, tot nu ai convingerea că nu ai făcut nicio greșeală. Trebuie să înțelegi că ai voie să mai greșești din când în când.

Capricorn
După Fecioară, ești pe locul doi în topul celor mai muncitoare zodii. Deși ai rezultate excelente și eforturile tale nu rămân nerăsplătite, tu o să te întrebi mereu dacă ai făcut cât trebuia. Nu există noapte în care să nu te apuce groaza, gândindu-te la standardele pe care ți le-ai impus și pe care nu le-ai atins încă. Păi cum să te simți împlinit/ă când zi de zi țintești spre alte culmi și mai înalte? Oferă-ți oportunitatea de a te relaxa din când în când și nu mai cere atât de la tine.

Vărsător
Ai nevoie să știi că oamenii îți acordă atenție, că te remarcă în mulțume și că sunt conștienți de valoarea ta. Te îngrijorezi dacă observi că persoanele din jur nu te complimentează pentru unicitatea ta, deși încerci în fiecare zi să le arăți cât ești de special. Noaptea e un sfetnic bun și pentru tine, având în vedere că o folosești pe toată pentru a te gândi cum poți să îți lași amprenta asupra cuiva. Ai o nevoie disperată să te simți iubit/ă și greșești că alegi să depinzi de iubirea altora.

Pești
Sensibilitatea ta poate întrece limitele normalului atunci când este ignorată. Vrei să simți că orice creație îți este apreciată și suferi foarte mult când oamenii ignoră eforturile pe care le depui pentru a-i impresiona. Pui suflet în orice lucru mărunt pe care îl faci și este normal să te doară dacă acesta nu este ridicat la rang de artă. Dar să te consumi o noapte întreagă pentru cineva care nu merită eforturile tale? Te poți reorienta, îți poți prezenta operele în alt cerc social și totul va fi bine. Nu mai pierde nopțile așa, fii mai relaxat/ă!

Te simți liniștit/ă acum după ce ai aflat secretele tuturor zodiilor? Poate al tău nu este cel mai mare dintre toate și poate ai înțeles că fricile sunt normale. Le poți depăși dacă împărtășești cu altcineva gândurile pe care le ai, mai ales că așa poți scăpa și de insomnii.

Citește și: Greșeala uriașă pe care o faci în dragoste, în funcție de zodie

Surse articol: ThoughtcatalogWomenworkingRelrules

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău
Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.