Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 10 iunie 2022: Vărsătorul fierbe la foc mic, apoi explodează într-un torent al emoțiilor reprimate

Horoscop mâine, 10 iunie 2022: Vărsătorul fierbe la foc mic, apoi explodează într-un torent al emoțiilor reprimate

Redactor Andreea Baluteanu

Ai șansa la evoluții impresionante în carieră odată cu horoscopul zilei de mâine, 10 iunie. Trigonul dintre Mercur în Taur și Pluto în Capricorn ne dă șansa unui avans fulminant în profesie, dar și oportunitatea de a lua decizii care se vor dovedi mai mult decât fructuoase în viitorul apropiat.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 10 iunie, în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 10 iunie, Berbec

Discuțiile despre muncă sunt predominante mâine și se vor dovedi atât de prielnice evoluției tale. Se pare că ai șansa de a avansa în chip strălucit, numai să ai și curajul de a ținti spre ceea ce îți dorești. Nu glumi cu această conjunctură astrală fiindcă e mai mult decât fabuloasă.

Horoscop mâine, 10 iunie, Taur

Ai o minte ascuțită, care poate cuprinde mâine cele mai avansate concepte. E un prilej bun pentru a dobândi cunoștințe dificile, pentru a învăța la un examen sau a deprinde o abilitate dificilă. De asemenea, nu ezita nici să cauți rezolvarea unei situații delicate care ți-a dat multă vreme bătaie de cap.

femeie desteapta care sta in echilibru deasupra unor monede meditand

Horoscop mâine, 10 iunie, Gemeni

Atenție mare dacă te joci cu focul acum, fiindcă riști foarte tare să te arzi. Nu te gândi că o să scapi teafără și nevătămată atunci când la mijloc sunt riscuri atât de mari. Chiar dacă sună precum un clișeu, e mai bine să te gândești de 10 ori înainte de a rosti cuvintele acelea defăimătoare sau primejdioase.

Horoscop mâine, 10 iunie, Rac

Degeaba vei simți mâine dorința de a socializa intens, astrele nu sunt de partea ta. Mai degrabă vei fi acaparată de o singură persoană care îți reclamă toată atenția, reproșându-ți că ai neglijat-o în ultima perioadă. Poate fi vorba despre iubitul tău, despre un partener de afaceri ori despre amica ta.

Horoscop mâine, 10 iunie, Leu

Performanțele tale uluitoare, din domeniul carierei, vor fi privite cu sufletul la gură de către auditoriu. Cu toate acestea, deși majoritatea colegilor te vor aplauda la scară deschisă, există și persoane care se vor dovedi mai degrabă invidioase sau geloase pe succesul tău. Tocmai de aceea ar fi bine să nu faci mare caz de el.

Află și care sunt zodiile cu cea mai puternică inteligență emoțională!

Horoscop mâine, 10 iunie, Fecioară

Lumea e scena ta mâine și vei desfășura performanța vieții tale, sunt de părere astrele. Ai idei mărețe, ieșite din comun, și curajul și abilitatea de a le pune în practică. Poate că nu ai fi crezut niciodată că o zi poate face o diferență atât de uluitoare, dar acum te convingi de acest lucru.

Horoscop mâine, 10 iunie, Balanță

Profunzimi emoționale de nebănuit îți sunt accesibile acum și ești sfătuită să sondezi adânc în interiorul tău. Încearcă să te privești însă din afară, punându-ți întrebări de parcă ai fi o nouă cunoștință sau un străin interesant. Căutând să afli de ce faci ceea ce faci îți va aduce o revelație.

Horoscop mâine, 10 iunie, Scorpion

Uită de small talk, mâine ești concentrată mai ales pe discuții profunde care au un impact semnificativ asupra vieții tale. Conversând cu amicii tăi sau cu colegii de muncă, la un nivel mult mai profund, vei afla ceva ce va face o diferență mare în viața ta. Lumea e mai înclinată acum ca niciodată să ți se confeseze.

Horoscop mâine, 10 iunie, Săgetător

Te bucuri de o hărnicie și de o productivitate extraordinare în cursul zilei de mâine. Bifezi sarcină după sarcină, într-o frenezie de nedescris, și nu este absolut nimeni care să te poată opri din drumul tău către succes. Va exista și o recompensă frumoasă, cel mai probabil bănească, fiindcă Universul vrea să te răsplătească pentru ceea ce faci.

Horoscop mâine, 10 iunie, Capricorn

Deși în general Universul nu te încurajează nicidecum să fii egoistă, ba dimpotrivă, aceasta este atitudinea recomandată acum. Pune-te numai pe tine în prim plan și fă în așa fel încât fiecare lucru pe care îl faci, oricât de mărunt, să îți aducă numai bucurie. Doar ai grijă să nu îi faci pe alții să sufere în acest proces.

Horoscop mâine, 10 iunie, Vărsător

După ce ai fiert atâta la foc mic, mâine explodezi. Nu ți-a priit deloc timpul sub presiune, iar acum nu îți mai poți controla defel sentimentele. Vei fi cuprinsă de emoții neobișnuite, dar trebuie să le lași spațiu să se manifeste, insistă astrele. O repriză bună de plâns îți va face un mare bine acum.

femeie care plange, desenata din profil pe fundal roz

Horoscop mâine, 10 iunie, Pești

Zodia ta este încurajată să se simtă de milioane acum. Ești înconjurată de oamenii dragi și savurezi timpul pe care îl petreci în centrul atenției. Singura grijă va fi aceea de a te asigura că fiecare se poate manifesta liber, fiindcă vor fi oameni care nu vor mai avea loc să își spună părerea sau să își facă auzite vocile.

Horoscopul zilei de mâine, 10 iunie, le dă zodiilor ocazia de a triumfa pe plan profesional.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Astrology.com

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Alege un mic dejun și îți spunem care e sufletul tău pereche!
Incepe quiz
Alege un mic dejun și îți spunem care e sufletul tău pereche!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.