Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 11 mai 2022: puterile mai presus de noi amintesc Peștilor că cine ridică sabia de sabie va pieri

Horoscop mâine, 11 mai 2022: puterile mai presus de noi amintesc Peștilor că cine ridică sabia de sabie va pieri

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Zi mare pentru astrologie! Jupiter începe „vacanța de vară”, părăsind pentru o scurtă perioadă semnul Peștilor și intrând în Berbec. Ne facem norocul singuri, conștientizăm că soarta se află numai în mâinile noastre și că avem control deplin asupra reacțiilor noastre.

Pe de altă parte, este un moment bun să ne asumăm riscuri și să facem alegeri pe care în alte ipostaze le-am fi considerat nebunești. Odată cu intrarea planetei norocului și a optimismului în înflăcăratul semn al Berbecului, acestea pot funcționa de minune.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 11 mai!

Horoscop mâine, 11 mai, Berbec

Jubilezi și debordezi de încredere în tine, ceea ce e minunat, mai ales odată cu intrarea lui Jupiter în semnul tău. Poți pune acum în aplicare un vis pe care l-ai avut de multă vreme și vei observa că obstacolele, mai ales financiare, nu erau deloc de băgat în sperieți. Diferența e că acum ai ingeniozitatea de a observa soluții salvatoare.

planeta jupiter aflata pe cer

Horoscop mâine, 11 mai, Taur

Realizezi că un grup din care faci parte și în care îți puseseși bazele se îndreaptă cu capul înainte către o greșeală teribilă. Ți se pare că dintr-odată ești singura care observă aceste pericole atât de evidente și poți avea o atitudine agresivă sau chiar batjocoritoare. Dar deși e foarte probabil să ai dreptate, nu le vorbi de sus celorlalți.

Horoscop mâine, 11 mai, Gemeni

Atitudinea ta idealistă cu privire la un vis nutrit de multă vreme este scuturată din temelii de observațiile aparent crude ale cuiva apropiat. Dar ia în calcul că acest om nu îți vrea răul și că atitudinea ta defensivă este probabil explicată prin prisma faptului că și tu aveai îndoieli. Deși ești trezită crunt la realitate, aveai nevoie de această bruschețe.

Horoscop mâine, 11 mai, Rac

Vrei să întreprinzi ceva pe cont propriu, cel mai probabil o călătorie? Nu e cel mai bun moment, insistă astrele. Mai bine ar fi să ceri ajutor, cel mai bine de la prieteni care vor vrea să ți se alăture. Înainte de toate însă asigură-te că știi ce compromisuri ești dornică să faci și la ce nu poți renunța.

Citește și: Cum să îl faci pe bărbatul Rac să îți ducă dorul nebunește

Horoscop mâine, 11 mai, Leu

E important acum să fii mai degrabă precaută, chiar dacă influențele astrologice te pot determina să procedezi altfel. Jupiter în Berbec nu face bine firii tale înflăcărate, mai ales pe plan financiar. În loc să speculezi un câștig, mai bine orientează-te spre acele acțiuni sigure despre care știi că nu pot merge prost.

Horoscop mâine, 11 mai, Fecioară

Mai bine vezi-ți de treaba ta acum, insistă astrele. Știm că ești bine intenționată, dar acțiunile tale nu vor da roade atunci când încerci să convingi pe altcineva să îți asculte sfaturile. Ba, mai mult, poți să fii implicată în drama sa și să ajungi cu reputația șifonată pentru că nu te-ai putut abține.

Horoscop mâine, 11 mai, Balanță

Ești capabilă să muncești acum până la epuizare, ceea ce nu a fost și nu va fi niciodată o idee bună, insistă astrele. Mai degrabă decât să reduci volumul sarcinilor, ceea ce poate să nu fie posibil, caută să analizezi cum anume sunt împărțite acestea sau cum te organizezi tu. Aici trebuie intervenit.

Horoscop mâine, 11 mai, Scorpion

Prietenii se oferă mâine să te susțină într-o activitate delicată, dar se pare că sprijinul acestora mai degrabă îți va dăuna dacă nu îl primești în mod potrivit. Nu le permite să își asume toate sarcinile tale fără ca tu să intervii deloc, fiindcă, până la urmă, e propria ta viață.

Horoscop mâine, 11 mai, Săgetător

O sursă de tensiune din propria ta casă pune accent acum mai degrabă pe un conflict interior decât pe unul exterior. Problema nu e că ceilalți nu te înțeleg, ci că tu nu te cunoști și nu ai nici cea mai mică idee despre ce visezi să faci în continuare. Există o discrepanță clară între ceea ce crezi că vrei și realitatea dorințelor tale.

Horoscop mâine, 11 mai, Capricorn

Sunt șanse mari ca mâine să ai de suferit pentru că nu știi cum să comunici. Concentrează-te mai degrabă pe fapte decât pe idei, fiindcă o abordare abstractă îi va lăsa în ceață pe cei din jurul tău. Aceștia nu numai că nu vor înțelege încotro bați, dar e posibil să își facă idei complet greșite.

Acestea sunt sfaturile de care orice Capricorn ar trebui să țină cont ca să îi meargă bine în viață!

Horoscop mâine, 11 mai, Vărsător

În loc să acuzi pe cineva vehement că face tot posibilul să te împiedice să obții un oarecare profit, întreabă-te dacă nu cumva grijile sale sunt întemeiate. Dă dovadă de deschidere și de blândețe și fii genul de om care poate fi abordat oricând, fără ca celorlalţi să le fie frică de reacția ta.

Horoscop mâine, 11 mai, Pești

Ești pe punctul de a face una cu pământul, metaforic vorbind, pe cineva care pare să îți fi pus gând rău. Dar în loc să îți combați dușmanul cu aceleași arme – cine ridică sabia de sabie va pieri – mai bine abordează-l și întreabă-l direct ce problemă are cu tine. Dacă vei și asculta răspunsul, vei fi uluită.

fata inarmata cu sabie care lupta cu semne inflacarate misterioase

Horoscopul zilei de mâine e martor al intrării lui Jupiter în Berbec, o mișcare astrologică îndelung așteptată.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie
Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.