Horoscop
Înapoi la

Cum să îl faci pe bărbatul Rac să îți ducă dorul nebunește

Cum să îl faci pe bărbatul Rac să îți ducă dorul nebunește

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Vrei să faci un Rac să tânjească după clipele cu tine și să se gândească în fiecare secundă la momentul în care te va strânge din nou în brațe? Este foarte simplu! Trebuie să îi cunoști slăbiciunile și vei reuși să îl pui pe jar, dându-i de înțeles că tu ești tot ce are nevoie și că nu poate trăi fără tine.

Fie că te-a supărat și vrei să îi dai o lecție, fie că aveți o relație la început și vrei să o condimentezi, fie că v-ați despărțit și vrei să îl faci să se îndrepte spre împăcare, o să reușești ce ți-ai propus. Iată la ce metode să recurgi dacă vrei ca bărbatul Rac să îți ducă dorul nebunește:

Portretul unui bărbat plasat în lumină verde.

Sursa foto: Unsplash

1. Trăiește-ți viața și bucură-te din plin de fiecare clipă

Acest nativ admiră femeile care au grijă de ele și care știu să își facă timp pentru a se răsfăța departe de el, chiar și atunci când se află într-o relație serioasă. Nu ar fi atras niciodată de o persoană prea dependentă și care nu știe să păstreze un echilibru între viața amoroasă și viața personală.

Independența îl atrage ca un magnet și va dori să revină în preajma ta pentru a se încărca și el cu energia pe care o capeți din momentele frumoase pe care le trăiești. Găsește-ți un nou hobby, dezvoltă-ți pasiunile, urmărește-ți obiectivele, călătorește mult și relaxează-te în natură. Vei radia de fericire și Racul te va căuta insistent, admirându-te și hrănindu-se cu bucuria ta.

Poate îți este dor de el, dar nu trebuie să îi arăți, ci să îl faci să creadă că îți este bine singură. Nu este greșit nici să îi dai de înțeles că ești interesată de altcineva, fiindcă puțină gelozie nu strică niciodată. Acest sentiment va condimenta legătura dintre voi și îți va arăta dacă ține la tine cu adevărat.

Când stați de vorbă, enumeră-i toate lucrurile grozave pe care le-ai făcut și evidențiază-ți calitățile. Astfel, va realiza ce femeie minunată are în față și ce viață frumoasă ar avea alături de ea. Când va pleca spre casă, deja se va gândi la următoarea întâlnire și imaginea ta îi va rămâne permanent în minte.

2. Asigură-te că între voi se realizează o conexiune emoțională puternică în momentele în care vă vedeți

Bărbatul Rac are o latură emoțională bine dezvoltată și pune mare preț pe femeile care știu să îi atingă sufletul prin cuvinte și gesturi tandre. Arată-i că te interesează ce simte, că îți pasă de emoțiile lui și empatizează cu el cât de mult poți.

Se va gândi că nu va mai găsi nicăieri în lume un om care să îl înțeleagă atât de bine și va dori să fie cu tine mereu. Trebuie doar să îl încurajezi când vezi că are nevoie de o vorbă bună și să îl faci să se simtă puternic și chiar invincibil în brațele tale.

Pentru el contează cel mai mult familia și stabilitatea căminului, iar dacă îi bați apropouri subtile despre un viitor comun, va fi vrăjit de cuvintele tale. Este suficient să se simtă în siguranță lângă tine, să simtă că poate să vorbească deschis și să se bazeze pe tine. Se va gândi la voi doi în continuu dacă îl lași să creadă că restul vieții lui depinde de liniștea și înțelegerea pe care i le-ai putea oferi.

În plus, dacă afli ce experiențe îl fac fericit când vine vorba de viața intimă, ai putea să îl înnebunești într-o singură noapte. Ai grijă să te axezi tot pe emoții și să nu îi arăți nicio secundă că preferi plăcerea de moment în locul unei legături eterne.

3. Încearcă să păstrezi uneori distanța față de el și să nu te arăți mereu disponibilă

Chiar dacă aveți o relație stabilă, nu este bine să vă vedeți zilnic. Dacă petreceți prea mult timp împreună, nu îți va duce dorul absolut deloc, ba chiar va tânji după câteva clipe de singurătate. În schimb, dacă te asiguri că alternezi momentele în doi cu momentele petrecute individual, situația va fi în favoarea ta. Limitându-ți disponibilitatea față de el, îl vei face să simtă lipsa activităților comune și te va invita din ce în ce mai des la întâlniri romantice sau la ieșiri spontane.

Când vorbiți prin mesaje, nu îi răspunde într-o secundă la fiecare întrebare. Lasă câteva minute să treacă, lasă-l să aștepte cu sufletul la gură textul trimis de tine. Așa va înțelege că trebuie să aibă răbdare să îți termini treburile și să nu te preseze. Dacă îl obișnuiești să fii mereu acolo pentru el, va considera că i se cuvine tot timpul tău și se va supăra când te vei abate o singură dată de la „program”.

Dorul de tine îi va crește dacă nu vei accepta să ieși cu el de fiecare dată când te invită. Trebuie să devină nerăbdător cu privire la următoarea întâlnire și să fie conștient că mai ai și prieteni/prietene cărora le dedici o parte din timpul tău.

Ca să reușești să apelezi la trucurile acestea, este nevoie să îți controlezi emoțiile și mintea, astfel încât să nu te gândești mereu la el. În cazul în care tu ești persoana care tânjește după atenție, riști să îl îndepărtezi, în loc să îl atragi.

4. Arată-i că ai o latură misterioasă

Este genul de bărbat care se simte fascinat de tot ce înseamnă mister. În fața lui trebuie să te prezinți ca o carte care așteaptă să fie descifrată, dar care nu își dezvăluie secretele din primele pagini. Îi va fierbe sângele în vene când va realiza că are multe lucruri de descoperit la tine și va face tot posibilul să afle ce taine ascunzi. Se va gândi la tine și când nu sunteți unul lângă altul, încercând să își dea seama cum te poate convinge să te deschizi mai mult.

Adoră să descopere oamenii pas cu pas, tocmai pentru că nu îi place graba și nu vrea să strice magia momentelor cu vorbe și gesturi pripite.

Asigură-te că nu îi dezvălui din primele interacțiuni toate detaliile vieții tale personale și păstrează câte un subiect piperat pentru fiecare întâlnire. Fenomenul acesta de „serializare” îl va transforma în cel mai mare fan al tău, pentru că va dori să te „urmărească” din ce în ce mai des pentru a citi și următoarele capitole ale vieții tale.

Pentru a-i păstra atenția, spune lucruri contradictorii din când în când și lasă-l să se întreba care este adevărul. După ce va fi măcinat puțin de confuzie, îi poți recunoaște că ai vrut să îl pui la încercare. Este înnebunit după femeile care au curajul de a crea astfel de joculețe și merită să testezi această variantă de tachinare.

5. „Uită” ceva la el ca să aibă un obiect care să îi amintească de tine

Poate fi vorba despre un accesoriu de păr, despre o bijuterie, un parfum sau chiar despre periuța de dinți. Este indicat să te asiguri că parfumul tău a rămas la el în casă, făcându-l să îți simtă mirosul și să își imagineze că ești încă prezentă în încăpere. Va fi tentat să ia obiectul care îți aparține, să îl strângă la piept și să închidă ochii, amintindu-și imaginea ta.

Încearcă să nu exagerezi și să nu lași ceva de fiecare dată când îl vizitezi, fiindcă îl vei speria și va ajunge să creadă că te muți la el. Nu refuza dacă îți propune să îți duci mai multe lucruri în locuința sa, având în vedere că aceasta poate fi o portiță prin care îți poți face loc în sufletul lui.

Când va privi la hainele tale, se va gândi în care dintre ținute îți stă mai bine și te va căuta pentru a-ți comunica verdictul. Încearcă să nu pari extrem de impresionată de atenția pe care ți-o acordă și dă-i de înțeles că este ceva normal să te complimenteze și să te dorească.

Profită de aceste momente unice, fiindcă focul pasiunii nu arde la nesfârșit. Folosește aceste metode cât de des poți și fă-l să-ți ducă dorul nebunește, dar nu pica în plasa lui, în cazul în care observi că încearcă să procedeze la fel. Arată-i că ești o femeie puternică și că meriți să te simți dorită în fiecare zi.

Ce spui de aceste secrete ale femeilor? Tu le-ai încercat până acum?

Află ce se întâmplă când se îndrăgostește un Rac

Surse articol: PopularastrologyWikihowZodiacguides

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?
Incepe quiz
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.