Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 12 noiembrie: spiritul încătușat al Leului are nevoie să zboare liber în tărâmurile fanteziei

Horoscop mâine, 12 noiembrie: spiritul încătușat al Leului are nevoie să zboare liber în tărâmurile fanteziei

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ți-e dor de momentele în care viața era magică? Atunci ziua de mâine poate constitui o surpriză de proporții. Soarele în Scorpion se află în trigon cu Neptun în Pești, un aspect artistic care încurajează creativitatea și imaginația și care ne ajută să intrăm în contact direct cu spiritualitatea noastră.

Află ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 12 noiembrie, în funcție de zodie. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop mâine, 12 noiembrie, Berbec

Mâine pur și simplu dai pe dinafară de încredere în tine. Nu te teme să îți asumi vreun risc, nici măcar pe cele mai înspăimântătoare, fiindcă te vor duce într-un loc extraordinar. Șansele de a obține ceea ce vrei acum sunt imense, dar trebuie ca dorința ta să vină din inimă: altfel nu vei avea spor, spun astrele.

femeie inconjurata de flori cu alura mistica

Horoscop mâine, 12 noiembrie, Taur

Colaborarea va face minuni acum. Îți poți îndeplini toate visurile dacă accepți să lucrezi alături de alte persoane. Dar pentru că actualul context astrologic pune accent pe generozitate, e esențial să îți dorești ca ceilalalți să reușească de asemenea. Numai așa veți ajunge la o fericire comună.

Horoscop mâine, 12 noiembrie, Gemeni

Ești făcută pentru lumina reflectoarelor mâine, mai ales din punct de vedere profesional. Dacă erai în căutarea unui job nou sau visai la o poziție, chiar și una imposibilă, sunt șanse imense să îți fie programat un interviu. Nu îți bate prea tare capul cu ceea ce vei spune fiindcă riscurile sunt ca și inexistente.

Horoscop mâine, 12 noiembrie, Rac

Asumă-ți angajamentul de a fi mentorul cuiva, spun astrele. Și chiar dacă această persoană pare să îți respingă inițial viziunea, dacă ești sigură pe învățămintele tale, persistă, dar cu blândețe. Vei face o diferență extraordinară în viața sa, una la care nici tu nu te-ai fi așteptat.

Horoscop mâine, 12 noiembrie, Leu

Spiritul tău încătușat are mare nevoie să zboare liber în tărâmurile fanteziei acum. Imaginația ta e rodnică mâine, și va fi și mai bine dacă ai povesti despre ideile tale unei persoane diferite, care are o viziune opusă alei tale. Completându-vă reciproc puteți ajunge la satisfacții comune nebănuite.

fata care zboara in vazduh trasa de pasari

Horoscop mâine, 12 noiembrie, Fecioară

Bunătatea nu are nevoie de răsplată; ea e unica sa recompensă. Amintește-ți de aceste lecții atunci când te confrunți cu o situație vitregă, țin să îți precizeze astrele. Să fii calmă și blândă e o pauză binevenită de la perfecționismul care reprezintă de obicei atitudinea ta de viață.

Horoscop mâine, 12 noiembrie, Balanță

Chiar dacă traversezi o perioadă dificilă, nu minimiza impactul pe care îl pot avea niște activități neînsemnate, aparent, dar atât de reconfortante. Poți ajunge la o stare extraordinară, numai să îți permiți. O cină delicioasă, o baie prelungită sau pur și simplu un somn odihnitor pot reprezenta un balsam pe suflet.

Vezi care sunt lucrurile pe care numai Balanța le înțelege!

Horoscop mâine, 12 noiembrie, Scorpion

Permite-ți să purcezi într-o aventură acum, chiar dacă nu e a trupului, ci a spiritului. Și, dacă te vei îmbarca în această călătorie cu cineva drag, beneficiile vor fi mult mai pronunțate. Nu te teme că vei fi refuzată: emani o energie magnetică căreia celor din jur le va fi imposibil să reziste.

Horoscop mâine, 12 noiembrie, Săgetător

Mâine reprezintă un prilej extraordinar pentru a îmbunătăți spațiul în care trăiești. Fie că e vorba despre a renova sau chiar a te muta cu cineva la care ții sau într-o casă de poveste, astfel de acțiuni îți vor revigora spiritul. Vei înțelege că viața e frumoasă atunci când știi cum să o trăiești.

Horoscop mâine, 12 noiembrie, Capricorn

Nu e niciodată un semn de slăbiciune să îți schimbi părerile, ba dimpotrivă, vădește maturitatea și înțelepciunea ta. Astrele te îndeamnă ca mâine să îți petreci timp cu oameni care gândesc diferit de tine, deoarece numai datorită lor vei evolua. Iar beneficiile nu vor întârzia să apară.

Horoscop mâine, 12 noiembrie, Vărsător

Credința în propria putere și încrederea în abilitățile tale te vor duce departe mâine, spun astrele. Chiar dacă pare că totul îți e nefavorabil, nici nu știi cât de departe poți ajunge persistând. Așa îți vei întări și resursele interne: nu e nimeni care să stea în calea ta.

Horoscop mâine, 12 noiembrie, Pești

Universul își dorește extrem de tare să te ajute. Nu rata nicio oportunitate, oricât de frică ți-ar fi, și sădește sămânța reușitelor viitoare. Chiar și situațiile care par dificile ascund ceva miraculos în ele, fie că e vorba despre avantaje ascunse sau despre lecții de viață de care ai mare nevoie.

Citește și: 3 zodii care vor începe o aventură amoroasă în noiembrie, din dorința de a simți fiorii unei relații interzise care sfidează toate regulile

Horoscopul zilei de mâine, 10 noiembrie, aduce numai perspective minunate pentru zodii.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cât de atrăgător este spiritul tău?
Incepe quiz
Cât de atrăgător este spiritul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.