Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 15 iulie 2022: inima Scorpionului sângerează după ce încrederea sa e trădată de un Săgetător

Horoscop mâine, 15 iulie 2022: inima Scorpionului sângerează după ce încrederea sa e trădată de un Săgetător

Redactor Andreea Baluteanu

Există două influențe astrologice majore în horoscopul zilei de mâine, 15 iulie. Pe de o parte, sextila dintre Lună și Jupiter aduce familia laolaltă și ne oferă oportunitatea de a ne face amintiri plăcute. Totodată, sunt șanse ridicate să îți îmbunătățești perspectivele financiare, iar timpul petrecut pe malul oceanului îți va prii.

Tot mâine, pătratul dintre Lună și Uranus ne afectează într-un mod negativ. Zodiile sunt capricioase și iritabile, cad ușor în capcana unei proaste dispoziții și pot ajunge să se separe de parteneri în urma unor suspiciuni neîntemeiate.

Află ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 15 iulie, în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 15 iulie, Berbec

Dacă ceva e prea frumos ca să fie adevărat, cel mai probabil exact așa stau lucrurile. Cineva încearcă să te convingă să accepți o provocare sau să spui da unei oferte ce pare imbatabilă. Cu cât insistă însă mai mult, cu atât ar trebui să realizezi mai repede că ascunde ceva ce poate fi periculos.

Horoscop mâine, 15 iulie, Taur

Te aștepți de ceva vreme să primești mulțumiri sau chiar recompense pentru o reușită a ta, însă se pare că felicitările vor mai întârzia o vreme. Oricât de trist ar suna, altcineva va fi copleșit de laude și va obține și laurii pe care tu credeai că îi meriți. Cum momentan nu poți face mare lucru, încearcă să nu lași situația să te afecteze prea tare.

femeie care sta trista pe canapea cu capul in maini

Horoscop mâine, 15 iulie, Gemeni

Ai privit prea multă vreme o situație prin lentile roz și ai refuzat cu obstinație să înțelegi faptul că lucrurile nu mergeau atât de bine pe cât sperai tu. Însă, comportându-te astfel, nu ai făcut decât să îți accentuezi singură problemele. Acționează cât mai curând, acceptând realitatea și făcând tot posibilul pentru a o schimba.

Aceasta este latura ascunsă a Gemenilor!

Horoscop mâine, 15 iulie, Rac

Se anunță un moment de cumpănă într-o relație apropiată a ta, deși nu neapărat într-una romantică. Realizezi că persoana în cauză nu mai e așa cum o știai și de aici înainte va trebui să decizi în ce direcție va evolua conexiunea voastră. Poți hotărî să te apropii mai mult sau, dimpotrivă, să pui punct odată pentru totdeauna acestei povești.

Horoscop mâine, 15 iulie, Leu

Zodia ta este sfătuită să nu se lase nici amenințată, nici presată acum. Cineva din anturajul tău îți poartă pică sau e gelos pe succesul tău, fiind gata de orice pentru a te doborî. Se poate folosi inclusiv de prestigiul tău sau de buna părere pe care o au ceilalți despre persoana ta, stabilind standarde înalte, pe care crede că nu le poți atinge. Te poți însă descurca.

Horoscop mâine, 15 iulie, Fecioară

Se anunță stres mult la muncă și la fel de mult în viața personală. Soluția este să cauți ajutor la oameni care vor să te susțină și au și capacitatea de a o face. Fie că e vorba de amici, familie sau coechipieri, nu trebuie decât să ceri și eventual să dai indicații acestor oameni, care altfel nu vor ști ce să facă pentru tine.

Horoscop mâine, 15 iulie, Balanță

Dacă ai nevoie de un ambient liniștit și pașnic pentru a te concentra sau a-ți vedea de treabă, atunci îți va fi dificil să lucrezi mâine. În jurul tău e haos și agitație, atât acasă, cât și la birou. Tocmai de aceea, e mai bine ca acum să accepți că momentan nu poți face nimic și să descoperi în schimb uluitoarea ta putere de adaptare: ești ca peștele în apă.

Află și unde să mergi la prima întâlnire în funcție de zodie!

Horoscop mâine, 15 iulie, Scorpion

Încrederea pe care o ai în altcineva va fi zguduită din temelii acum. Acest om, căruia i-ai încredințat un secret prețios, a dezvăluit lumii întregi ceea ce i-ai împărtășit cu atâta speranță. Deși se prea poate să își fi dat drumul la gură din accident, fără intenții rele, nu poți ierta așa ușor.

desen de fata cu parul negru si ochii tristi

Horoscop mâine, 15 iulie, Săgetător

Ai mare grijă fiindcă mâine cuvintele tale vor tăia adânc precum un cuțit și vor răni un om drag. Nu te gândești la ceea ce spui și vorbești fără să îți pese pe cine vei atinge. Mai rău e că cu greu vei putea atenua consecințele necugetării tale și este posibil ca celălalt să nu ți-o ierte niciodată cu adevărat.

Horoscop mâine, 15 iulie, Capricorn

De ce menții standarde atât de înalte pentru tine, dar totuși ești atât de iertătoare și de permisivă cu ceilalți? Treci printr-un eșec la muncă, pe care nimeni în afară de tine nu îl critică. Mai mult, nici măcar nu ești singura responsabilă, însă, cu toate acestea, îi ierți pe toți ceilalți, dar mai puțin pe tine.

Horoscop mâine, 15 iulie, Vărsător

Nu ești în cea mai bună dispoziție mâine, cu toate că nu ți s-a întâmplat nimic care să îți determine aceste stări. Acceptarea lor este însă importantă, și ce te va impresiona este și atitudinea celorlalți. Aceștia te înconjoară cu iubirea și grija lor: spune-le succint prin ce treci și vei vedea că îți vor oferi liniștea necesară.

Horoscop mâine, 15 iulie, Pești

Grijile care îți împânzesc acum mintea sunt complet neîntemeiate, insistă astrele să îți transmită. Mai mult, ele nu vor face decât să te afecteze profund. Amintește-ți că binele e la fel de plauzibil ca și răul și că cel mai adesea realitatea nu va fi atât de întunecată precum coșmarurile tale.

Horoscopul zilei de mâine, 15 iulie, aduce influențe opuse, care pot trimite zodiile în direcții contradictorii.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Cât de bătrână este inima ta?
Incepe quiz
Cât de bătrână este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.