Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 16 iunie 2022: karma îl răsplătește pe Taur, care află pe propria piele că bine faci, bine găsești

Horoscop mâine, 16 iunie 2022: karma îl răsplătește pe Taur, care află pe propria piele că bine faci, bine găsești

Redactor Andreea Baluteanu

Începuturile sunt privilegiate în horoscopul zilei de mâine, dar numai atât timp cât presupun planificări atente și se țin departe de hotărârile urgente. Trigonul dintre Soarele în Gemeni și Saturn în Vărsător ne oferă o oportunitate bună pentru a da startul unor proiecte ce necesită timp, energie și dedicare.

Tot mâine, pătratul dintre Soare și Neptun în Pești ne pune la grea încercare, aducând situații de neînțelegere, jenă și nesiguranță. Deciziile majore vor fi dificile.

Află din rândurile de mai jos ce altceva presupune horoscopul zilei de mâine, 16 iunie!

Citește și: Mai bine singur/ă sau într-o relație? Cum atingi potențialul maxim, în funcție de zodie

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

femeie facuta din crengi inflorite care priveste spre un fluture

Horoscop mâine, 16 iunie, Berbec

Cei din jur sunt importanți pentru tine mâine, iar timpul petrecut în comuniune (și în comunitate) e neprețuit. Se anunță un prilej extraordinar pentru a te delecta cu momente sublime alături de amici și de colegi. Nu mai rămâne decât să stabilești o ocazie de a vă bucura de viață împreună.

Horoscop mâine, 16 iunie, Taur

Bine faci, bine găsești: karma te răsplătește acum pentru toate eforturile tale. Absolut fiecare proiect în care ai investit timp și muncă, fie că e personal, fie că e profesional, va da un randament extraordinar. Nu mai rămâne decât să culegi bucuroasă roadele muncii tale, indică astrele.

Horoscop mâine, 16 iunie, Gemeni

E timpul să te aliniezi la locul tău în lume! Ești mai aproape ca niciodată de menirea ta și reușești să îți înțelegi rostul, ceea ce în sine constituie o experiență miraculoasă. Cu Soarele în semnul tău, va fi mai simplu ca niciodată să pricepi cine ești și să te cunoști pe tine însăți.

Horoscop mâine, 16 iunie, Rac

Misticismul va reprezenta o coordonată esențială a contextului astrologic de mâine, spun astrele. Caută răspunsuri, dar nu în mod activ, ci mai degrabă pasiv, căci vor veni din locurile la care te aștepți cel mai puțin. Cu cât ești mai încrezătoare în Univers, cu atât mai bine acum.

Horoscop mâine, 16 iunie, Leu

Zodia ta va avea mâine șansa să definească rolul unei relații care ți se părea mult prea problematică. Apare luminița de la capătul tunelului, dar nu încerca să găsești singură acul în carul cu fân. Și partenerul tău trebuie să se implice, căci doar o poveste de dragoste se trăiește mereu în doi.

Află ce crede EL despre tine când te vede prima oară în funcție de zodie!

Horoscop mâine, 16 iunie, Fecioară

Lasă-ți ambițiile să zburde libere, către cerul senin de vară. Cu cât le vei da mai multă valoare, cu atât te vor împlini mai tare. E un prilej bun să analizezi dacă jobul actual te mai mulțumește sau să dai curs unei propuneri interesante venite din partea unui colaborator sau a unui coleg.

Horoscop mâine, 16 iunie, Balanță

Ai grijă ca mâine chiar să faci ceea ce predici, căci exemplul pe care îl constitui e mai important ca niciodată nu numai pentru ceilalți, dar mai ales pentru tine. Doar așa vei reuși să te apropii de o dorință fundamentală! Urmându-ți visurile ai acum șansa să devii una cu ele.

Horoscop mâine, 16 iunie, Scorpion

Cei din jur chiar își doresc să reușești: aceasta este lecția pe care să o deprinzi din ziua de mâine. Treci printr-o situație delicată și un membru al familiei vine să te sprijine la momentul oportun sau poate chiar tu ești nevoită să ceri ajutorul. Cert este că vei obține susținerea necesară.

maini de oameni care se prind unele de altele pe un fundal roz

Horoscop mâine, 16 iunie, Săgetător

Cuvintele celor din jur sunt extrem de importante pentru tine mâine. Ascultă de ele cu orice preț, chiar și atunci când diferă de propriile tale opinii. Nu spunem să le adopți imediat, ci să încerci să privești dincolo de preconcepții, căci sfaturile celor dragi au rolul să îți deschidă orizonturile acum.

Horoscop mâine, 16 iunie, Capricorn

Nu te lansa în orice proiect acum, ci numai în cele care îți fac plăcere și care sunt cu adevărat recompensate pe măsură, fiindcă numai acestea vor fi cu adevărat sprijinite de către astre. De asemenea, dacă simți că nu mai ești apreciată așa cum trebuie într-o relație sau la locul de muncă, e cazul să mergi mai departe.

Horoscop mâine, 16 iunie, Vărsător

Analizează cu atenție micile tale pasiuni! E posibil să nu te mai atragă deloc prin prisma schimbărilor pe care le-ai traversat în ultima perioadă. Amintește-ți că e normal să evoluezi, căci în asta constă viața, și că loialitatea ta nu trebuie să se manifeste pe vecie decât față de oamenii care o merită.

Horoscop mâine, 16 iunie, Pești

E esențial acum să alungi demonii unor suferințe trecute! Aceste surse de durere nu mai au ce căuta în viața ta, iar, după ce le vei înfrunta, vei simți o uriașă eliberare. Dar e musai să lupți singură pentru tine și să nu mai accepți să fii călcată în picioare: acum poți fi supereroina ta.

Horoscopul zilei de mâine, 16 iunie, aduce șansa unui început minunat pentru zodii în aspectele care contează pentru ele.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot.com

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Cât de bună este karma ta?
Incepe quiz
Cât de bună este karma ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.