Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 17 noiembrie: Berbecul luptă până în pânzele albe cu un tiran diabolic

Horoscop mâine, 17 noiembrie: Berbecul luptă până în pânzele albe cu un tiran diabolic

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nu ne așteaptă deloc o zi pe care să vrem să ne-o amintim prea curând din cauza contextului astrologic. Marte în Scorpion se află în opoziție cu Uranus în Taur, o mișcare contradictorie și imprevizibilă care va cauza tensiune, frustrare și va crește pericolul de accidente.

Află din rândurile de mai jos ce presupune horoscopul zilei de mâine, 17 noiembrie. Vezi ce îți vor aduce astrele!

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Berbec

Ai mâine de-a face cu un mic tiran, care încearcă să te agreseze sau să te manipuleze ori care nu îți mai dă înapoi ceea ce ți se cuvenea. Chiar dacă circumstanțele nu sunt deloc favorabile, nu ceda nici măcar un centimetru și luptă pentru ceea ce meriți, chiar și până în pânzele albe.

desen cu femeie care lupta impotriva unui pumn

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Taur

Nu prea știi cum să procedezi mâine cu o persoană cu un comportament toxic și te temi că un răspuns pe măsura atitudinii sale nu ar face decât să agraveze situația. Într-adevăr, și astrele consideră că va fi mai bine să stai deoparte și să eviți acest om până ce îl vei putea îndepărta de tot din viața ta.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Gemeni

Fii foarte atentă, căci eforturile pe care le depui ca să ajuți pe cineva vor sfârși prin a te secătui de energie. E mult mai bine să dai dovadă de detașare în această situație, mai ales dacă știi că omul respectiv nu îți respectă contribuția la binele său și repetă de fiecare dată aceleași greșeli. Înțelege că unele persoane nu pot fi ajutate.

Află și care sunt lucrurile pe care numai zodia Gemeni le înțelege!

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Rac

Esența compromisului trebuie neapărat deprinsă mâine. Lucrezi alături de o persoană intolerabilă ale cărei ordine îți displac, dar pe care trebuie să le urmezi. Cum nu te poți revolta, acceptă momentan situația, știind că îți va dezvolta totuși o abilitate, și anume răbdarea de care ai atâta nevoie.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Leu

Energia pe care o emani acum e copleșitoare și ești una dintre puținele zodii care o duce bine și sub acest context astrologic atât de imprevizibil. Vei avea nevoie  de o mărire de salariu, pe care o poți obține cu ajutorul unui mentor care să te învețe pe ce drum ar trebui să o apuci.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Fecioară

Dacă te revolți, fă-o cu înțelepciune acum. Ești obligată de circumstanțe să accepți niște reguli sau norme care dăunează mai multor oameni. Dacă sfidarea pe față, alimentată de mândrie, nu va funcționa câtuși de puțin, nu este cazul cu o abordare mai inteligentă, chiar vicleană. Poți să îți faci propriile planuri acum.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Balanță

Modul în care te raportezi la bani și la prosperitate ar trebui schimbat acum, spun astrele. Te va ajuta să înțelegi că nu este neapărat necesar să te spetești de dimineața până seara pentru a avea ce să pui pe masă. Ia în calcul ideea unor investiții; banii pot face astfel pui fără intervenția ta.

femeie in jurul careia zboara bani pe fundal verde

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Scorpion

Actualul context astrologic te poate afecta mai tare decât pe orice altă zodie. Simți mai acut ca niciodată și poți ajunge protagonista unor conflicte terifiante care să distrugă chiar relații sudate. Ai mare nevoie de liniște și de răgazul necesar pentru a-ți înțelege sentimentele.

Citește și: Horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie: intensitatea e copleșitoare, declanșând dezlănțuiri emoționale cutremurătoare

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Săgetător

Afli mâine un secret teribil despre o persoană pe care nu ai fi crezut-o capabilă de așa ceva și care te dezamăgește profund. Înainte de a te dezlănțui asupra sa, încearcă să dai dovadă de un strop de compasiune. Ești sigură că nu există circumstanțe atenuante sau că omul respectiv nu are și el puțină dreptate?

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Capricorn

Te-ai certat cu un amic? Înainte să renunți la legătură din rațiuni care chiar nu au importanță pe termen lung, propune-ți să alcătuiești o listă cu calitățile acestui om. Concentrează-te nu numai pe relația sa cu tine, dar și cu ceilalți, iar astrele consideră că vei avea o revelație.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Vărsător

Atât de importantă să fie pentru tine lupta pentru putere? Realizează că puterea e mai degrabă ceea ce te face unică, calitățile tale inimitabile și că, văzută astfel, nimeni nu ți-o poate lua. Dacă vei pune însă accent pe cealaltă abordare, cea materialistă, poți ajunge să te zbați într-un hău fără fund.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Pești

Nevoia de control care te caracterizează e mai degrabă un rezultat al temerilor și anxietăților cu care te confrunți. Însă înțelege că nu poți stăpâni nimic din ceea ce se află în exteriorul tău. Ca să scapi de aceste impulsuri, pur și simplu dirijează-le în câteva proiecte creative. Inclusiv să scrii într-un jurnal te va ajuta să te eliberezi.

Horoscopul zilei de mâine, 17 noiembrie, aduce numeroase provocări zodiilor, care sunt nevoite să facă față unor conflicte interioare și exterioare devastatoare.

 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce personalitate ai intr-o relatie?
Incepe quiz
Ce personalitate ai intr-o relatie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.