Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 18 noiembrie: îmboldită de curiozitate, Fecioara pornește într-o călătorie fantastică

Horoscop mâine, 18 noiembrie: îmboldită de curiozitate, Fecioara pornește într-o călătorie fantastică

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Plouă cu emoții și sentimente bune în horoscopul zilei de mâine, 18 noiembrie. Mercur în Scorpion se poziționează în trigon cu Neptun în Pești, de unde va rezulta o oportunitate excelentă de a obține adevărul de la oamenii din jur, mai ales de la cei care încercau să îl ascundă. Vom putea discerne acum adevăratele emoții și intenții ale celor care ne înconjoară.

Află ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 18 noiembrie. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Berbec

Iarba parcă nu mai e atât de verde acasă, dar e mai proaspătă în curtea vecinului. Transformă această invidie pe care o simți față de cineva cunoscut în imboldul de a coopera cu el. Veți putea face minuni împreună, spun astrele, fiindcă abilitățile voastre sunt în chip fericit complementare.

colegi asezati in jurul unei mese care lucreaza la un proiect, grup vesel si colorat

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Taur

Emani charismă și magnetism prin toți porii. Ești mai cuceritoare ca niciodată, iar cu vocea ta ca mătasea poți convinge pe cineva să te ajute într-o situație din care credeai că nu mai ai scăpare. Asigură-te însă că îți arăți recunoștința față de acest om și că nu dai nicidecum impresia că l-ai fi manipulat.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Gemeni

Capacitatea ta de analiză e uluitoare acum. Reușești să îți depășești performanțele și poți să atingi succesul în orice ți-ai propune. Există un singur obstacol aici, să nu crezi cu adevărat în puterile tale, ceea ce te poate îndepărta de reușite. Reține că excelezi mai ales în domeniile practice.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Rac

O călătorie este exact ceea ce îți trebuie acum. Nu e musai să fie fizică, se poate petrece și în imaginație sau prin lectură, dar trebuie să se îndrepte spre un loc care are semnificație deosebită pentru tine. Mai ales spațiile încărcate de nostalgie, care îți amintesc de trecut, sunt recomandate acum.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Leu

Simți nevoia să prinzi rădăcini și te vei trezi preocupată mai ales de ideea de a te așeza la casa ta. Însă nu orice fel de casă: fii foarte atentă să existe o compatibilitate perfectă între tine și locul tău, deoarece se va transforma într-un sanctuar ce îți va servi drept adăpost de furtunile devastatoare ale vieții.

Află și care sunt lucrurile pe care numai zodia Leu le înțelege!

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Fecioară

Curiozitatea te îmboldește puternic mâine, spun astrele. Mergi pe firul său și urmărește orice drum ți se întinde la picioare, căci te va conduce către o descoperire epocală. Nu o să îți vină să crezi ce mister ai deslușit și vei avea mai mare încredere în abilitățile tale. Să îți petreci timpul liber la bibliotecă sau cercetând online vor fi marile tale plăceri mâine.

fata care se plimba pe o strada intunecata cu un felinar

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Balanță

O oportunitate bănească neașteptată, dar pentru care ai lucrat mult la nivel psihic, te copleșește mâine cu magnitudinea sa. În cazul în care obții mai mulți bani decât te-ai fi așteptat, nu ezita să îți cumperi un obiect de lux la care ai visat. Dacă nu e un capriciu de moment, nu te lăsa descurajată de avertizările celorlalți: doar tu știi cât ai muncit.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Scorpion

Ziua de mâine îți va aduce șanse extraordinare. Poți să te alături unor oameni remarcabili cu care te potrivești de minune și care te vor invita să descoperiți un loc mirific. Nu spune nu niciunei oferte, fiindcă orice vei face te va îmbogăți din punct de vedere mental sau spiritual.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Săgetător

Deși e indiscutabil faptul că ești una dintre cele mai sociabile zodii și adori să petreci timp cu ceilalți, mâine vei simți nevoia de a fi singură. Îți încarci acum mai ușor bateriile pe cont propriu și te simți revigorată de compania ta. Nu ezita să renunți și la obligațiile tale sociale dacă este cazul.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Capricorn

Lasă-ți intuiția să te ghideze mâine spre un grup de oameni cu care împărtășești pasiuni comune. Renunță la timiditate și nu ezita să fii tu cea care îi abordezi, deoarece te vor ajuta să îți depășești limitele și să strălucești. Pornind de la trăsături comune, cu toții vă veți sprijini să vă manifestați unicitatea.

Află care sunt cele mai dorite femei din zodiac!

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Vărsător

Nu pleca urechea la cei care vor să te descurajeze mâine, contestând o idee unică, revoluționară, de-a ta. Cultivă încrederea în tine fiindcă astfel îi vei determina și pe ei să te asculte. Atunci când vor vedea câtă dreptate ai avut, nici nu îți vor mai contrazice vreodată opiniile.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Pești

Petrecând timp cu un om dintr-un mediu diferit de al tău vei reuși să rezolvi o problemă care te frământa de multă vreme. Poți descoperi că ceea ce te măcina era de fapt numai un fleac sau că există soluții pe care nu le-ai întrezărit. Amintește-ți de aceste descoperiri și cultivă mai ușor speranța pe viitor.

Horoscopul zilei de mâine, 18 noiembrie, aduce multe șanse zodiilor, pregătindu-le pentru revelarea adevărurilor ascunse.

 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Plănuiește o călătorie în jurul lumii și îți dezvăluim cu ce inițială începe numele sufletului tău pereche
Incepe quiz
Plănuiește o călătorie în jurul lumii și îți dezvăluim cu ce inițială începe numele sufletului tău pereche

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.