Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 19 noiembrie: eclipsa de Lună provoacă șoc în viața Gemenilor

Horoscop mâine, 19 noiembrie: eclipsa de Lună provoacă șoc în viața Gemenilor

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Atenție, „pericol” de evenimente astrologice majore. Glumim, desigur: în realitate, Luna plină și eclipsa de Lună în Taur sunt oricum, numai înspăimântătoare nu. Dimpotrivă, avem parte de un aspect de o intensitate deosebită, care va aduce deznodăminte importante în relații și în finanțe. Contextul poate de asemenea să stârnească și dezlănțuiri emoționale complicate.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 19 noiembrie. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Citește și: Ce cuvinte îți spune un bărbat îndrăgostit, în funcție de zodie

eclipsa de luna cu doua siluete in fundal

Horoscop mâine, 19 noiembrie, Berbec

Eclipsa lunară de mâine va pune capăt unei situații financiare extrem de profitabile, dar, așa cum ți-am spus și în debutul materialului nostru, nu ai de ce să îți faci griji. Dimpotrivă, ține cont că, atunci când o ușă se închide, o alta se deschide în locul său și, așa cum se întâmplă adesea în viață, te poate duce într-un loc și mai încântător.

Horoscop mâine, 19 noiembrie, Taur

Iarba verde de acasă nu te lasă să te rătăcești în lume, dar te poate ține și prizonieră. De fapt, pentru tine mâine iarba e mai verde pe alte meleaguri. Caută să ieși din zona de confort și nu mai spune că nu ai ceea ce îți trebuie ca să fii fericită. Vei vedea că e chiar la îndemâna ta.

Horoscop mâine, 19 noiembrie, Gemeni

Șoc și groază în viața ta! Exagerăm puțin, dar eclipsa lunară dezlănțuie haosul, revelând un secret care a fost multă vreme îngropat sau descoperind un aspect neașteptat al personalității tale. Deși vei simți cum pământul ți se clatină sub picioare, această instabilitate va duce în cele din urmă la pace și armonie.

Horoscop mâine, 19 noiembrie, Rac

Nu te mai ține strâns de o situație care, de fapt, nu îți mai aduce demult bine sau fericire, spun astrele acum. În loc să cauți pacea, te-ai împăcat cu suferința ta și asupra acestei atitudini vrea să facă lumină eclipsa de Lună. Vei cunoaște schimbări importante mai ales în sectorul prieteniei, schimbări menite pentru mai bine.

Horoscop mâine, 19 noiembrie, Leu

După ce ți se oferă niște sarcini noi la muncă sau ești obligată să îți perfecționezi abilități neantrenate, vei constata că te descurci de minune. Nu ar strica să notezi undeva performanțele tale, fiindcă va fi cazul să îți amintești de ele de câte ori simți că îți pierzi încrederea în propriile forțe.

Horoscop mâine, 19 noiembrie, Fecioară

Pentru tine, relaxarea și micile plăceri sunt ideale acum. Fă orice își suscită interesul, te încurajează eclipsa de Lună, care e mai darnică cu tine decât cu alte semne zodiacale. E timpul pentru o pauză de muncă și pentru odihnă sau pentru studiu aprofundat al acelor domenii care te pasionează cel mai tare.

fata cu unghii rosii si vestimentatie de toamna care citeste dintr-o carte

Horoscop mâine, 19 noiembrie, Balanță

Dacă te lăudai cu faptul că tu ești cea care oferă de fiecare dată mai mult, nu mai e cazul deloc acum. Înțelegi că aceste dezechilibre nu trebuie preamărite, ci dimpotrivă, îți fac rău. Cere egalitate, mai ales în treburile domestice, și mai pune și dorințele tale în prim plan.

Horoscop mâine, 19 noiembrie, Scorpion

Dacă până acum căutai siguranța și iubirea în altă parte, mâine e cazul să conștientizezi că tu ești singura care și le poate oferi. Începe să cultivi la interior ceea ce vrei să regăsești la exterior și nu te teme să devii acea persoană pe care știi că alții, dar mai ales tu ai iubi-o. Așa începe desăvârșirea, cu o intenție.

Horoscop mâine, 19 noiembrie, Săgetător

Adio, rutină și plictiseală la muncă! Eclipsa lunară își dorește ca viața ta profesională să te umple iar de entuziasm și îți va acorda șansa unor responsabilități și poziții noi. Acestea vor revendica mai multă creativitate și imaginație și vor sparge în sfârșit bula ta de confort.

Horoscop mâine, 19 noiembrie, Capricorn

Un amic apropiat are mâine mare nevoie de tine, ceea ce e un lucru normal, dată fiind dedicarea ta față de ființele dragi. Dar surprinzător e sfatul pe care i-l dai; în loc să îi recomanzi să stea liniștit sau să se potolească, așa cum procedezi de obicei, îl consiliezi să își asume un risc. Va fi cu adevărat ceva wow!

Află și care sunt lucrurile pe care numai un Capricorn le poate înțelege!

Horoscop mâine, 19 noiembrie, Vărsător

Dedică-te mâine activităților care îți plac cel mai tare! Respectând nevoile minții și ale sufletului tău vei constata că devii o prezență mai plăcută, de care oamenii nu se mai pot sătura, și îți îmbunătățești și performanțele profesionale. E plăcut să realizezi cât bine îți face să fii pur și simplu fericită.

Horoscop mâine, 19 noiembrie, Pești

Dacă știi că ai evoluat și că faci lucrurile mai bine decât înainte, de ce nu ceri mai mult? Nu e o rușine să revendici o mărire salarială atunci când știi că o meriți și că depui muncă de calitate, e păcat să te mulțumești cu puțin. E foarte probabil ca șeful să te respecte mai tare după această inițiativă.

Horoscopul zilei de mâine, 19 noiembrie, susține zodiile cu provocări care par la început înspăimântătoare, dar care le vor duce departe!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.