Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 2 iunie 2022: lumea e prea mică pentru Scorpion, care ține cerul în palma sa și pâmântul la picioare

Horoscop mâine, 2 iunie 2022: lumea e prea mică pentru Scorpion, care ține cerul în palma sa și pâmântul la picioare

Redactor Andreea Baluteanu

Avem un singur eveniment astrologic în horoscopul zilei de mâine, 2 iunie: sextila dintre Lună în Rac și Uranus în Taur. Sporul în toate, optimismul și ambiția sănătoasă și constructivă vor fi coordonatele acestei conjuncturi.

Avem parte de atenție, dedicare, putere de concentrare și determinare, astfel că ne putem îndeplini fără probleme visele. Totodată, plăcerea de a călători crește, iar ingenuitatea ne face să privim viața cu ochi de copil.

Află cum anume te influențează aceste coordonate în horoscopul zilei de mâine, 2 iunie!

Citește și: Bărbatul Vărsător: temperament, calități, cum îl cucerești și cum este în relația de cuplu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 2 iunie, Berbec

Stabilitatea contează mult pentru tine mâine datorită unghiului interesant construit de Lună și Uranus. Te gândești nu numai cum să faci bani, cât mai degrabă cum să îi păstrezi și să te asiguri că vei deține un flux constant pe parcursul următoarelor luni. Aceste preocupări sunt unele benefice.

Horoscop mâine, 2 iunie, Taur

Nu te mai gândești atât de tare la ce să spui acum și acest lucru îți va fi de folos. Ai liber la exprimare, chiar și la cea necugetată, fiindcă într-un fel neașteptat lucrurile se vor ordona. Spune tot ce îți trece prin cap și bucură-te să trăiești această zi liberă de orice fel de constrângeri, cum nu s-a mai întâmplat demult.

fata cu par lung care se da bucuroasa in leagan

Horoscop mâine, 2 iunie, Gemeni

Dorința de a face bani și de a pune la ciorap fonduri albe pentru zile negre e predilectă acum în inima ta, dar nici Uranus nu stă degeaba și te poate împinge să cauți și un tărâm al fanteziei sau să te lași inspirată de idei ingenioase, scoase din firea lucrurilor. Cum conotațiile sunt însă pozitive, vei ieși cu bine din aceste situații.

Horoscop mâine, 2 iunie, Rac

Singurătatea îți priește, dar parcă și mai tare comunicarea cu ceilalți. Reușești să te simți în largul tău și acasă, meditând la ce se întâmplă acum în viața ta, dar și alături de cei care se simt magnetizați de prezența ta. E normal, cu Luna în semnul tău, ești cea mai sclipitoare prezență a zilei.

Horoscop mâine, 2 iunie, Leu

Nu adesea se întâmplă ca astrele să te copleșească cu atenția lor, dar e indubitabil faptul că acum ești preferata lor. Nici nu mai trebuie să pierzi vremea, căci surprizele și oportunitățile pur și simplu curg, de parcă cineva ar fi uitat deschis robinetul cu magie în viața ta. Sunt șanse mari ca mâine să bifezi un vis mare.

Horoscop mâine, 2 iunie, Fecioară

Te vei simți mai bine acum în comunități străine decât la tine acasă. Oamenii din culturi exotice se înfățișează la ușa ta și îți vor deschide atât orizonturile, dar și apetitul pentru expansiune și deschidere. Nu mai rămâne decât să cinstești aceste daruri ale sorții acceptându-le cu inima plină.

Vezi și cum te va părăsi în funcție de zodie!

Horoscop mâine, 2 iunie, Balanță

Ochii tăi sunt pe marele premiu în această zi, și trebuie să recunoaștem că o astfel de atitudine e exemplară. Ai vânt în pânze și ești încurajată de astre de această dată să zbori peste munții pe care îi ai de urcat. Nu se va mai ivi prea curând o asemenea șansă de expansiune, așa că profită de ea.

Horoscop mâine, 2 iunie, Scorpion

Lumea e prea mică pentru tine mâine! Ai impresia că ai urcat atât de mult încât ții cerul în spinare și poți cuprinde continentele în mâna ta. Cum conotațiile sunt pozitive, evoluția va fi una benefică și, mai important ca orice, îți va permite să te dezvolți fără a te împăuna cu creșterea ta.

fata cu ochii inchisi care are stele in par

Horoscop mâine, 2 iunie, Săgetător

Nivelurile tale de energie sunt mult peste medie acum, spun astrele. Reușești fără probleme orice îți pui în cap și o vei face cu putere și determinare: niciun obiectiv nu e prea dificil pentru tine acum și niciun vis nu e prea mare sau de neatins. Cert e că trebuie neapărat să profiți de aceste conotații.

Horoscop mâine, 2 iunie, Capricorn

Productivitatea e interesul tău de căpătâi mâine, însă nu îți va strica nici să petreci timp cu oamenii apropiați. Cel mai bine te vei simți însă coordonându-ți activitățile cu colegii: așa veți termina mai repede ce aveți de făcut și vă veți putea petrece timpul liber discutând și sporovăind.

Horoscop mâine, 2 iunie, Vărsător

Munca se află în prim plan acum, iar agenda ta e plină. Volumul de sarcini te-ar strivi într-o zi oarecare, dar acum e complet abordabil fiindcă ai parte de energie, putere și determinare din plin. Nimic nu te poate opri din misiunea ta de a reuși în aceste momente cu o încărcătură aparte.

Horoscop mâine, 2 iunie, Pești

Ai prilej la distracție la fiecare pas și ce e mai frumos decât să fii într-o astfel de dispoziție într-o superbă zi de vară? Partea și mai bună e că și cei din jur îți împărtășesc dorința de a te simți bine, iar acum nu-ți mai rămâne decât să ieși afară și să cucerești lumea cu voioșia și cu bucuria ta.

Horoscopul zilei de mâine, 2 iunie, aduce zodiilor perspective de expansiune și de distracție.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?
Incepe quiz
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.