Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 29 aprilie 2022: demonii îi dau târcoale Capricornului, dar acesta ține omenia și bunătatea la loc de cinste în inimă

Horoscop mâine, 29 aprilie 2022: demonii îi dau târcoale Capricornului, dar acesta ține omenia și bunătatea la loc de cinste în inimă

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Cu o încărcătură deosebit de intensă, horoscopul zilei de mâine, 29 aprilie, e în principal influențat de două evenimente astrologice de o importanță copleșitoare. În primul rând avem parte de intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, un loc în care se simte ca acasă. Comunicarea devine deschisă și inteligentă, nu ne mai punem restricții și suntem dintr-odată interesați să „stăm de taină” cu toți cei din jur.

Tot mâine debutează și perioada de retrograd a lui Pluto în Capricorn. Planeta transformării începe o etapă de cinci luni în care va stimula transformările personale și ne va da energia necesară pentru a o lua de la capăt.

Citește și: 30 aprilie, Lună Nouă în Taur și Eclipsă parțială de soare. Cum sunt zodiile afectate

Horoscop mâine, 29 aprilie, Berbec

Ești foarte tentată acum să îți schimbi modul de a fi sau gândirea la presiunea cuiva a cărui părere contează pentru tine sau care are o influență mare în viața ta. Dar gândește-te, înainte de a te da de ceasul morții, cât de mult te vei mai plăcea tu atunci când vei descoperi că te-ai transformat într-o persoană complet necunoscută.

fata care plange si tine o masca cu o expresie ce rade

Horoscop mâine, 29 aprilie, Taur

Ai tendința de a acționa acum precum struțul care îngroapă capul în nisip ca să ignore un fapt care îi dă fiori. Amintește-ți însă că nu îți e cu putință să controlezi aproape nimic și că dacă insiști să fugi de adevăr, acest lucru nu înseamnă că nu te va prinde din urmă. Fă mai degrabă apel la rezervele tale consistente de curaj.

Horoscop mâine, 29 aprilie, Gemeni

Dacă vrei să ai un prieten, fii un prieten, te îndeamnă astrele acum. În cazul în care cercul tău social devine tot mai subțire de la un an la altul, propune-ți să schimbi acest lucru deschizându-te. Simplul fapt de a trece peste temeri și de a-ți permite să mai fii și vulnerabilă te va apropia de oameni.

Horoscop mâine, 29 aprilie, Rac

Nu te simți obligată să te explici dacă cineva tot insistă să o faci! Atunci când nu încalcă nicio regulă și nu fac niciun rău nimănui, deciziile tale ar trebui să îți aparțină. Cineva apropiat insistă să îți judece fiecare mișcare; degeaba tot tânjești să îi arăți cum ești tu de fapt, nu e interesat să te cunoască acum, doar să te critice.

Horoscop mâine, 29 aprilie, Leu

Vorbele bune și înțelepte ale cuiva apropiat îți intră acum pe o ureche și îți ies pe cealaltă. Din păcate, ignorarea acestui fapt te va duce aproape de un dezastru, ce numai mâine mai poate fi evitat la mustață ascultând cu luciditate, dar și cu deschidere orice sfat care îți e oferit, mai ales de la persoanele pe care le admiri.

Horoscop mâine, 29 aprilie, Fecioară

Dând dovadă de deschidere, de curaj și de inteligență, vei trece mâine peste o provocare imensă. Acest obstacol s-a abătut de nicăieri în calea ta și nu putea fi prevăzut nicidecum, așa că nici să nu îți treacă prin cap să te cerți fiindcă nu ai fost mai calculată. Să nu ai niciun dubiu că te-ai comportat exact cum trebuia.

Vezi tot ce trebuie să știi despre bărbatul Fecioară în pat!

Horoscop mâine, 29 aprilie, Balanță

Simți că ai face orice pentru o mică pauză și cauți scăparea de la rutina ta existențială pe orice cale? Nu trebuie să îți dai demisia ca să mergi să te refugiezi în deșert și să trăiești precum un pustnic, e suficient să arunci o privire asupra îndatoririlor tale zilnice. Se pare că măcar una dintre acestea te epuizează.

Horoscop mâine, 29 aprilie, Scorpion

O relație importantă pentru tine e complet dezechilibrată acum, caută să te atenționeze astrele. Problema e că numai unul dintre voi dăruiește, în timp ce celălalt se rezumă să stea deoparte și să se lase răsfățat. Cât de curând, această legătură le va afecta și pe celelalte din viața ta, așa că fii atentă cu deciziile pe care le iei.

Horoscop mâine, 29 aprilie, Săgetător

Deși nu ești genul emotiv, care să se lase guvernată de sentimente în momentele nepotrivite, cineva știe să apese mâine pe butoanele potrivite și să îți provoace o izbucnire de nervi. Acest om vrea să te pună într-o lumină proastă aducând în discuție subiecte sensibile, tachinându-te sau atacându-te în mod direct.

Horoscop mâine, 29 aprilie, Capricorn

Întotdeauna binele învinge rău, chiar dacă trebuie să fim martori la o bătălie pe viață și pe moarte pentru a atinge gloria. Poți contracara gândurile toxice și rele care îți dau târcoale acum amintindu-ți tot binele pe care l-ai făcut și toți oamenii care contează pe tine. Aceasta este esența omeniei!

fata care se lupta cu o planeta intunecata pe un cer violet

Horoscop mâine, 29 aprilie, Vărsător

Printre atâtea exagerări și hiperbole te poți pierde chiar pe tine. Din păcate, ai tendința de a căuta cu orice preț atenția și aprecierea celorlalți și plătești un preț prea mare, aducând tot timpul vorba despre tine, întrerupându-i pe ceilalți și exagerându-ți meritele. Nu așa ieși în evidență.

Horoscop mâine, 29 aprilie, Pești

Atunci când cineva caută să dea cu tine de pământ, insistând că nu ești capabilă de nimic, e de preferat să analizezi puțin intențiile sale înainte de a-l crede fără rezerve. Se pare că o persoană sau un grup de persoane ți-a pus gând rău din invidie față de succesele tale sau pentru că vrea să îți stopeze evoluția.

Horoscopul zilei de mâine, 29 aprilie, aduce zodiilor perspective bune și le ajută să exceleze la comunicare.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui
Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.