Horoscop
Înapoi la

30 aprilie, Lună Nouă în Taur și Eclipsă parțială de soare. Cum sunt zodiile afectate

30 aprilie, Lună Nouă în Taur și Eclipsă parțială de soare. Cum sunt zodiile afectate

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Uau! Dar ce eveniment astrologic minunat și inimaginabil ne paște pe toți! Ziua de 30 aprilie vine cu o Lună Nouă în Taur, dar și cu o eclipsă parțială de soare. Știi deja că o Lună Plină aduce intensitate, pasiune și dramatism nejustificabil în viața fiecăruia! Te-ai mai confruntat cu asta de atâtea ori! Dar această mutație este cu adevărat specială, mulțumită Eclipsei parțiale de soare care o însoțește.

Primul sezon de eclipsă al acestui an începe chiar în data de 30 aprilie, la ora 16:28. Încă din acel moment, viața nativilor ia cu totul o altă întorsătură. Urmează noi începuturi pentru câteva dintre zodii, iar nevoia de auto-explorare și auto-depășire atinge cote maxime. Fiecare nativ în parte vrea să-și schimbe viața în bine, abordând noi perspective și renunțând la acele obiceiuri toxice care îi țin pe loc.

 Imagine cu o femeie care dansează în jurul luniiSursa foto: Pixabay

Patru din cele 12 zodii sunt vizate de viitoarea Eclipsă de soare, dar asta nu înseamnă că ceilalți nativi nu vor resimți profund energia astrelor. Haide să descoperim în rândurile de mai jos dacă faci parte din vedetele acestui sezon, dar și care sunt urmările marelui eveniment asupra lor!

30 aprilie, Lună Nouă în Taur și Eclipsă parțială de soare. Cum sunt zodiile afectate

Taur

Ești gata să începi un nou capitol, mult iubitule Taur! Simți asta? Eclipsa de Lună din 21 noiembrie te-a afectat intens din punct de vedere emoțional și și-a lăsat adânc amprenta asupra ta, dar acum că, în sfârșit e primăvară, nu-ți mai rămâne decât să înflorești!

Această minunată eclipsă din 30 aprilie activează prima casă a ta, cea a sinelui, ceea ce înseamnă că ieși din întuneric și renaști frumos în blânda bătaie a Soarelui. Evoluția se poate manifesta în mai multe moduri în cazul tău.

Pe plan profesional, reușești, în mod eroic, să te strecori printre superiorii tăi și să ajungi în centrul atenției - acolo unde îți este locul. Fie abordezi un nou proiect cu multă-multă pasiune, fapt care va atrage admirația tuturor, fie îi impresionezi pe restul cu perspectiva ta diferită, dar ingenioasă.

Viața ta amoroasă, de asemenea, poate lua o întorsătură pozitivă acum, căci ai tot mai multă încredere în tine și toată lumea va vrea să-ți fie alături. Cu o asemenea energie magnetică, nici nu-i de mirare!

Eclipsa va avea loc în timp ce planeta ta conducătoare, romanticul Venus, este într-o strânsă legătură cu Jupiter, planeta abundenței, în cea de-a 11-a casă, cea a prieteniei. Asta înseamnă că ideea de comuniune, conexiunile puternice și munca în echipă vor deveni o parte integrantă a succesului tău. Asociază-te cu aceia care au scopuri mărețe exact ca ele tale și privește doar cum se întâmplă minunile!

Vezi și care este Top 5 motive pentru care Taurii sunt atât de buni la pat

Leu

Ești un adevărat lider, dragă Leu și a venit momentul să îți asumi asta! Eclipsa de soare din 30 aprilie cade exact în cea de 10-a casă a carierei tale, așa că pregătește să treci la un nou nivel din punct de vedere profesional.

Pe parcursul acestui eveniment lunar, vei simți cum o forță divină te împinge spre a-ți asuma mai multă responsabilitate. Este posibil chiar să primești un rol de conducere, ceea ce, în mod evident, nu te va deranja. Până la urmă, pentru asta ai fost făcut/ă, iar acum o vor vedea și superiorii tăi!

Cu Venus orientat spre relație și Jupiter care aduce abundență conectați în cea de-a opta casă a legăturilor emoționale, vei înțelege, în sfârșit, care este adevărata importanță a persoanelor dragi din viața ta. Îți vei găsi un punct de sprijin, cel mai probabil în cel/cea pe care îl/o iubești, căci el/ea te va ajuta să navighezi cu măiestrie prin această perioadă cu potențial de presiune ridicată, dar și cu multe satisfacții. Nu exista șansa de a da greș!

Află și De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Leu

Scorpion

Nu-ți prea place ție să faci echipă, dragă Scorpion! Dar uite că acum ești nevoit/ă să te conectezi la un nivel profund cu alții și... ghici ce? Nu-ți va displăcea! Chiar deloc! Această eclipsă de soare activează în cea de-a șaptea casă a parteneriatului, ceea ce înseamnă că vei descoperi și o altă latură a conexiunilor de tipul unu-la-unu. Nu este neapărat vorba despre o relație romantică, ci și despre legăturile pe care le ai cu prietenii, partenerii de afaceri sau chiar cu superiorii tăi.

De asemenea, vei putea reflecta mult mai bine la modul în care îți poți echilibra viața, ținând cont de obiectivele personale, valori și principii morale. Atragi ceea ce ești, așa că de ce să nu încerci să te transformi în cea mai bună versiune a ta acum? E clar că nu poți colabora cu oricine!

În plus de asta, conjuncția dintre Venus și Jupiter în cea de-a cincea casă a auto-exprimării te va ajuta să te pui în concordanța cu tine cea/cea adevărat/ă, cu vocea te interioară. Îți dai seama cine ești cu adevărat, ceea ce te va ajuta să evoluezi frumos pe toate planurile.

Vezi și Ce să nu-i spui niciodată unui Scorpion

Vărsător

Viața nu este întotdeauna ușoară, dragă Vărsător, dar ție nici că-ți pasă! Această Eclipsă de soare cade chiar în cea de patra casă a ta, cea a vieții de familie, scoțând la suprafață anumite detalii despre existența ta, care se ascunseseră undeva adânc în sufletul tău în trecut.

Poate că nu este întotdeauna plăcut să-ți aduci aminte detalii din trecut, mai ales dacă unele dintre ele sunt dureroase, dar asta nu înseamnă că puțină suferință te va doborî pe tine. Ești mai mult decât conștient/ă că toate aceste evenimente, fie ele plăcute sau nu, se imprimă puternic în evoluția ta și tocmai de aceea vei face tot posibilul să-ți atingi potențialul maxim folosindu-te de ele.

Există anumite întâmplări din trecut, care ți-au afectat intens parcursul în viață și care te-au împiedicat să fii tu cel/cea real/ă atât de mult timp, iar acum ești dispus/ă să le abordezi cu maturitate. Poate fi vorba despre o mutare pe care nu ți-ai dorit-o, o problemă tulburătoare de familie sau nevoia ta de a aborda anumite traume psihologice.

Află și Cum să ai o relație fericită cu un nativ Vărsător

Această Eclipsă îți oferă șansa de a avea grijă de tine într-o manieră total nouă, pe care nu ai mai abordat-o până acum. Ce-i drept, nici nu ești obișnuit/ă să te pui pe primul loc, așa că nu este de mirare că încă nu ai aflat ce înseamnă să te iubești cu adevărat! Chiar și așa, cu Venus și Jupiter în cea de-a doua casă a ta, vindecarea ta spirituală va atinge cote maxime, iar starea emoțională se va îmbunătăți considerabil.

Citește și: Horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 mai: unele zodii vor fi bulversate de trecerea de la agonie la extaz

Surse articol: Popsugar, Space, Womanandhome

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.