Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 6 iunie 2022: Peștii încep una dintre cele mai prielnice perioade din viață, schimbând lumea după chipul și asemănarea lor

Horoscop mâine, 6 iunie 2022: Peștii încep una dintre cele mai prielnice perioade din viață, schimbând lumea după chipul și asemănarea lor

Redactor Andreea Baluteanu

Nu e ușor să faci față în bune condiții horoscopului zilei de mâine, 6 iunie. Opoziția dintre Lună în Leu și Saturn în Vărsător cauzează înclinație spre depresie și melancolie și face zodiile să fie încăpățânate și nesincere.

Problematic e și pătratul dintre Lună și Mercur în Taur, care ne copleșește cu daruri spirituale, ce sunt însă utilizate greșit de către zodii. Consecințele pot fi periculoase!

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 6 iunie!

Citește și: Horoscop săptămâna 6 – 12 iunie: conjuncția Venus - Uranus stinge flăcările presărate de Saturn retrograd

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 6 iunie, Berbec

Te gândești tot mai serios să te alături unui grup care ar putea să facă o diferență imensă în viața ta. Însă, fiind o perioadă marcată puternic de retrograd, e indicat ca înainte de toate să te gândești bine la consecințe. Poate exista riscul să susții acest proiect, dar să nu știi cu adevărat care sunt efectele sale.

Descoperă și de ce compatibilitate se bucură femeia Berbec și bărbatul Scorpion!

Horoscop mâine, 6 iunie, Taur

Ceea ce prețuiești tu cel mai tare pe plan profesional este stabilitatea. E drept că din când în când îți asumi un risc și părășești fără regrete job-ul, dar în general, cu cât e mai liniștit contextul în care lucrezi, cu atât mai bine. Nu ar strica să te concentrezi acum pe găsirea unui nou loc de muncă fiindcă lucrurile vor deveni îngrijorătoare în viitor.

femeie suparata, trista si tensionata, pe fundal alb

Horoscop mâine, 6 iunie, Gemeni

Principalul tău interes mâine este filosofia. Da, ai citit bine, vei fi axată pe idei înalte și nu neapărat pe transformarea lor în realitate. Nu vrei să faci o diferență, vrei doar să îți extinzi orizonturile și să cunoști mai mult despre principiile celor care ne-au precedat. O excursie la bibliotecă e mană cerească.

Horoscop mâine, 6 iunie, Rac

Zodia ta este sfătuită de către astre să se gândească acum la viitor, mai ales la cel financiar. Dacă nu stăteai atât de bine cu banii, precauția lui Saturn în Vărsător îți va prii de minune, învățându-te cum să economisești sau să cheltuiești mai puțin. Citește din experiența oamenilor „pățiți” ca să aplici cele mai bune strategii.

Horoscop mâine, 6 iunie, Leu

Saturn merge cu pași de bebeluș, și așa va avansa și viața ta amoroasă. Cum e perioadă de retrograd, trecutul contează mult, așa că vei fi ispitită să te apropii din nou de o iubire din trecut sau să te îndrăgostești de un fost coleg. Nu te arunci însă cu capul înainte și vei chibzui mult înainte de a spune „bună”.

Horoscop mâine, 6 iunie, Fecioară

Dacă nu mai faci față ritmului vieții și te simți extenuată la finalul fiecărei zile, contextul astrologic îți sare în ajutor. Sunt șanse imense să progresezi acum pe calea productivității fiindcă te organizezi mai bine. Fie că îți împarți munca în mai mulți pași sau te concentrezi mai bine la obiective, vei fi de neînvins.

Horoscop mâine, 6 iunie, Balanță

Ai o listă cu dorințe pe care vrei să le vezi transformate în realitate în această viață? E minunat: nu mai trebuie decât să începi să le împlinești. Cum? Încetul cu încetul. Mâine poți bifa însă un obiectiv imens, care la început ți se pare la fel de greu de atins precum Muntele Everest. Dar ești o cățărătoare mai bună decât crezi.

Horoscop mâine, 6 iunie, Scorpion

Trecutul vine în casa ta! Nu glumim, sunt șanse mari să te pierzi în contemplarea albumelor de familie sau a scrisorilor vechi, din care să afli ceva, sau să te muți înapoi în casa părintească. E de asemenea plauzibilă și ideea că vei locui din nou cu cineva de care ai fost foarte apropiată.

Horoscop mâine, 6 iunie, Săgetător

E cazul să pui piciorul în prag și să îți vezi de siguranța ta, mai ales de cea materială. Semnează contracte care să îți aducă profit, negociază cu șefii și nu lăsa nimic de la tine sau împarte-ți responsabilitățile ca să îți organizezi mai bine timpul liber. Cu cât ești mai determinată, cu atât mai bine.

Horoscop mâine, 6 iunie, Capricorn

Dacă dai la o parte reticența ta naturală, ești as la făcut bani. Iar banii sunt energie, așa că nu trebuie să te simți rușinată dacă dorești să prosperi. Finanțele nu te schimbă, pur și simplu accentuează trăsăturile persoanei care ești deja, iar în ceea ce te privește, nu ne facem griji, căci ai tot ce îți trebuie pentru a fi un om bogat nobil.

Horoscop mâine, 6 iunie, Vărsător

O încredere în sine contagioasă vine numai din muncă susținută, caută să îți reamintească astrele. Saturn prețuiește mult eforturile, mai ales pe cele dedicate și constante, iar acum vei face tot posibilul pentru a-ți îmbunătăți o abilitate prin intermediul dedicării. Ești gata să atingi un prag superior al dezvoltării.

Horoscop mâine, 6 iunie, Pești

Începe una dintre cele mai pline de satisfacții perioade din viața ta, spun astrele. Nu vrem să te presăm, doar să îți amintim că Saturn în Vărsător e minunat pentru ca tu să îți lași amprenta asupra lumii din jur. Implică-te acum într-o cauză care are șansa de a schimba lumea în mai bine.

fata imbracata in balerina care arunca cu sclipici de pe o culme cu luna pe fundal

Horoscopul zilei de mâine, 6 iunie 2022, aduce zodiile într-o nouă etapă de evoluție prin Saturn retrograd în Vărsător.

Surse foto: iStock

Surse articol: Astrology.com

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce transmite chipul tau?
Incepe quiz
Ce transmite chipul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.