Horoscop
Înapoi la

Horoscop săptămâna 6 – 12 iunie: conjuncția Venus - Uranus stinge flăcările presărate de Saturn retrograd

Horoscop săptămâna 6 – 12 iunie: conjuncția Venus - Uranus stinge flăcările presărate de Saturn retrograd

Ramona Jurubita

O nouă săptămână înseamnă și noi provocări, așa că pregătește-te să dai piept cu tot felul de limite! Saturn retrograd se menține pe poziții până în luna octombrie, așa că și această săptămână va fi agitată din pricina lui. Nativii din zodiac vor primi înapoi ce au oferit, fiindcă planeta karmei va avea grijă să le dea tuturor o lecție – îi va învăța că totul se întoarce, atât binele, cât și răul.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Efectele acestei retrogradări nu vor fi „devastatoare” ca în cazul mișcării retrograde a lui Mercur, dar tot vor fi simțite acut de sensibilii zodiacului. Dacă vrei să depășești ușor toate obstacolele, trebuie să ai tărie de caracter și să speri la zile mai bune. Să nu crezi că săptămâna 6 – 12 iunie va fi plină de momente grele, căci există și motive de bucurie în mare parte din timp.

Venus se întâlnește cu Uranus pe data de 11, ceea ce înseamnă că îndrăgostiții vor fi feriți de probleme în această zi specială. Va fi ca un moment de respiro pentru zodiile, care vor fi destul de încercate de influențele mișcărilor planetare. Acest eveniment astral va stinge flăcările presărate în calea nativilor de Saturn retrograd și le va lăsa să se mai liniștească puțin.

Bărbat care privește cerul de pe o stâncă.

Ești curios/oasă să vezi ce surprize ți-au pregătit astrele? Din rândurile de mai jos vei afla previziunile pentru următoarea perioadă, așa că vei ști cum să ocolești situațiile tensionate.
Saturn este unul dintre cei mai puternici mentori planetari, așa că experiența pe care o vei dobândi această săptămână îți va folosi pe termen lung. Indiferent de ce se va întâmpla, asigură-te că îți înveți lecția și că nu repeți greșelile din trecut!

Horoscopul săptămânii 6 - 12 iunie. Ce ți-au pregătit astrele, în funcție de semnul zodiacal

Berbec
Vei realiza că nu te mai poți baza pe toți prietenii tăi, dar nu te vei demoraliza, fiindcă înțelegi rapid că fericirea ta depinde doar de tine. Te vei simți deconectat/ă de cercul tău social și, chiar dacă îți va fi greu la început să te descurci pe cont propriu, la finalul săptămânii vei avea puterea să faci un lucru măreț. Persoanele din jur te vor admira pentru curajul de a lupta, indiferent de încercările pe care Universul ți le-a scos în cale.

Taur
Vei avea o mulțime de lucruri de făcut și ritmul tău lent o să te împiedice să le duci pe toate la bun sfârșit. Nu este motiv de îngrijorare, fiindcă toate se întâmplă la timpul lor, dar ar trebui să înveți să fii mai implicat/ă în ce se întâmplă în jur. Îți vei schimba stilul de viață când vei realiza că rezultatele sunt mai mari dacă și eforturile sunt pe măsură, așa că săptămâna 6 – 12 iunie poate fi chiar productivă pentru tine. Nu te da bătut/ă, chiar dacă observi că obosești repede la început.

Citește și: 9 prejudecăți pe care le ai despre Taur

Gemeni
Toată săptămâna vei avea o atitudine pesimistă și nu vei găsi nicio soluție care să te scoată din stare. Va trebui să continui tot ce ai început, căci neîndeplinirea obligațiilor atrage după sine consecințe grave. Soarele va ieși pe strada ta abia pe 12 iunie, când te apropii de intrarea lui Mercur în semnul tău. Încearcă să te gândești că nu mai este mult până la momentul în care se va clarifica totul și așteaptă cu speranță ziua în care te vei elibera de frici și de griji.

Rac
Viața ta socială va căpăta un alt sens, fiindcă vei realiza că te simți mai bine când te distrezi decât atunci când stai singur/ă în casă. Este o lecție importantă, mai ales dacă te gândești câte momente de bucurie ai ratat, fiindcă ai ales să rămâi acasă în timp ce prietenii ieșeau în oraș. Totuși, ai grijă să nu te aventurezi în locuri prea îndepărtate și cu oameni pe care nu îi cunoști. Poți atrage multe probleme dacă nu te înconjori doar de persoane care îți vor binele. Folosește-ți intuiția pentru a descoperi cine încearcă să te facă să eșuezi în viață.

Leu
Îți vei face mulți prieteni, dar ai grijă să nu îi incluzi pe toți în aceeași categorie. Timpul îți va arăta că nu toată lumea este la fel de sinceră și te vei convinge că nu ai nevoie de mulți oameni în jurul tău. Trebuie să îi păstrezi aproape doar pe aceia care îți vor binele, iar perioada 6 – 12 iunie te va ajuta să „cerni” persoanele din viața ta. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de schimbări care te vor ajuta să te simți mai împlinit/ă. Nu sta în calea destinului și lasă-l să te ducă unde îți este locul.

Fecioară
Profită de momentele bune pentru a te distra și ignoră cât de mult poți evenimentele neprevăzute care îți dau planurile peste cap. Nu trebuie să lași problemele nerezolvate, dar nici să te agiți prea mult din cauza lor. Conjuncția dintre Venus și Uranus de pe data de 11 te va ajuta să ai una dintre cele mai bune zile ale vieții tale, așa că trebuie să nu ratezi binecuvântările de care vei avea parte. Vei uita imediat greutățile prin care ai trecut la începutul săptămânii, fiindcă finalul va fi glorios.

Balanță
Universul îți va trimite semnalele de care ai nevoie pentru a trece peste orice piedică pe care energiile mișcărilor planetare ți-o pun în cale. Trebuie doar să fii atent/ă în jur și să înțelegi repede ce ai de făcut, fără să lași panica să te cuprindă. Păstrează-ți calmul și lasă forțele nevăzute să îți ghideze pașii, dar nu uita să analizezi fiecare întâmplare prin care treci. La final, îți vei da seama că toate neplăcerile au fost în favoarea ta, fiindcă ai învățat câte ceva din ele.

Scorpion
Primele zile ale săptămânii marchează o etapă importantă din viața ta, având în vedere că ai mari șanse să îți găsești un nou loc de muncă. Îți doreai de mult timp să faci o schimbare în plan profesional? Acum este momentul să aplici pentru job-ul mult visat, iar astrele te vor ajuta să realizezi tot ce ți-ai propus. Evident că norocul nu va veni fără un pic de muncă, dar nu este nevoie să depui eforturi colosale. Încearcă să nu fii nici prea slab/ă în fața celorlalți și să îți impui punctul de vedere când simți că este cazul.

Săgetător
Îți va fi tare greu să te împarți astfel încât să le faci pe plac tuturor celor care vor să petreacă timp cu tine. Poți încerca să te gândești care oameni joacă un rol important în viața ta și să le acorzi lor o atenție mai mare. În caz contrar, nu vei fi nici lângă familie și nici lângă prieteni, ci te vei trezi singur/ă într-o mare de străini. Saturn retrograd te va învăța între 6 și 12 iunie să prețuiești mai mult momentele trăite în compania celor dragi și să te bucuri din plin de fiecare clipă. Nu lăsa pe nimeni să îți răpească fericirea pe care o simți când ești acasă!

Capricorn
Vei realiza, în perioada următoare, că trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Fără mișcarea retrogradă a lui Saturn nu ai fi reușit să înțelegi importanța stării de bine, dar acum a venit vremea să te gândești mai mult la tine. Caută în interiorul tău răspunsurile la întrebările care te macină și asigură-te că starea emoțională nu îți va fi afectată de hotărârile pripite pe care le iei. Rămâi calm/ă și asumă-ți fiecare greșeală, fiindcă doar așa vei ști ce nu trebuie să mai repeți în viitor.

Vărsător
Ar fi complet greșit să te agăți de o persoană pe care tocmai ai întâlnit-o, dar inima ta va dori să se apropie de un/o necunoscut/ă în această perioadă. Ca să te asiguri că nu vei suferi, fă tot posibilul să rămâi detașat/ă și să lași procesul de cunoaștere să se desfășoare lent. Dacă nu reușești, astrele vor încerca să te salveze din ghearele inconștienței, dar există șanse să nu reușească, mai ales dacă te implici prea tare în probleme care nu sunt ale tale. Evită oamenii care nu au să îți ofere lucruri bune și lecții frumoase.

Pești
Trebuie să comunici mai mult cu persoanele din jur ca să îți îmbunătățești stilul de viață. Oportunitățile financiare nu prea apar în aceste zile agitate, dar nu trebuie să abandonezi munca, ci să cauți noi surse de venit. Dacă vrei să îți meargă bine pe toate planurile, este nevoie să dai piept cu realitatea și să vezi ce schimbări ai de făcut. Nu îți fie teamă să trăiești în prezent și lasă Universul să te învețe cum să te desprinzi de lumea viselor în care te-ai refugiat în ultima vreme.

Cum ți se par previziunile astrale pentru săptămâna 6 – 12 iunie? Crezi că vei face față cu brio provocărilor?

Citește totul despre femeia Pești: calități, defecte, personalitate

Surse foto: iStock

Surse articol: AstrologyzoneHoroscopeAstrology

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce cuvânt te definește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce cuvânt te definește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.