Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 8 iunie 2022: astrele suflă vânt în pânzele Vărsătorului, dirijându-i corabia pe mările prosperității

Horoscop mâine, 8 iunie 2022: astrele suflă vânt în pânzele Vărsătorului, dirijându-i corabia pe mările prosperității

Redactor Andreea Baluteanu

O zi cu multe influențe complexe, horoscopul zilei de mâine, 8 iunie, ne aduce o opoziţie și două trigoane. În primul rând, Luna și Neptun dezvoltă opoziția despre care îți vorbeam, conferind pasivitate și o atitudine visătoare.

Tot mâine, trigonul dintre Lună și Mercur ne înzestrează însă cu o capacitate extraordinară de a învăța și cu o judecată desăvârșită. Nu în ultimul rând, trigonul dintre Lună și Pluto stimulează viața emoțională, care rămâne mai degrabă solitară, caracterizată de dorința de a avea aventuri și experiențe inedite, pe cont propriu.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 8 iunie, în funcție de zodie!

Citește și: Horoscop săptămâna 6 – 12 iunie: conjuncția Venus - Uranus stinge flăcările presărate de Saturn retrograd

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 8 iunie, Berbec

Pe de o parte, dorești să realizezi lucruri mărețe mâine, dar pe de alta, subconștientul tău se opune. Și bine face, căci e momentul ca acum să te concentrezi pe altceva decât nevoile externe. Mută-ți atenția către sine, acolo unde sunt mult mai multe de descoperit. Viața interioară te poate ajuta acum să ai o revelație.

Horoscop mâine, 8 iunie, Taur

Luna te încurajează să dai acum atenție pasiunilor și hobby-urilor tale și să te ocupi în primul rând de ele. Însă, în același timp, îți amintești că nu ești singură pe lume și tânjești să te afli în compania oamenilor care contează pentru tine. Numai stând alături de aceste persoane și vei simți o mare desfătare.

prieteni care stau la o masa in fata laptopului si invata

Horoscop mâine, 8 iunie, Gemeni

Tot ce îți dorești mâine e să iei o pătură moale (sau mai degrabă un cearșaf răcoros) pe tine și să te izolezi undeva, departe de lume, cu propriile gânduri. Însă contextul astrologic nu îți permite să fii fericită și împăcată cu tine și îți va da în același timp imboldul de a fugi să cucerești lumea, schimbând pijamaua pe costum.

Horoscop mâine, 8 iunie, Rac

Nu îți mai vezi capul de treburi, dar ia în calcul că ar fi o mare greșeală să îți petreci întreaga zi muncind de dimineața până seara. Dacă nu poți să îți rezervi măcar un eveniment plăcut după job, la care să te delectezi, măcar asigură-te că iei pauze dese și atunci îți umpli timpul cu ceva plăcut.

Horoscop mâine, 8 iunie, Leu

Zodia ta e sfătuită ca acum să facă tot posibilul pentru a se gândi și la alții. Temerile și nesiguranțele au mușcat adânc din sufletul tău și tinzi să te comporți prea aspru cu ceilalți, profitând de pe urma lor din această cauză. Înainte să le ceri să facă ceva pentru tine, întreabă-te ce poți face tu pentru ei.

Horoscop mâine, 8 iunie, Fecioară

A primi ajutor sau a accepta să îți împarți și cu altcineva povara nu pe nici pe departe o slăbiciune, ci o sursă de putere, caută să îți amintească acum astrele. Așadar, nu refuza ajutorul extraordinar pe care ți-l oferă un om înzestrat cu multe haruri și fă tot posibilul pentru a-l cinsti mai târziu cu propriul sprijin.

Horoscop mâine, 8 iunie, Balanță

Ți se pare că nu se întâmplă nimic extraordinar în câmpul muncii tale și că trebuie să te ocupi de aceleași sarcini de rutină, dar chiar și așa, încearcă să nu îți pierzi concentrarea. Își vor fi testate abilitățile când te aștepți mai puțin și poți ajunge în situația de a rata o ocazie importantă pentru că visezi cu ochii deschiși.

Horoscop mâine, 8 iunie, Scorpion

Ai impresia că viața nu îți dăruiește nimic extraordinar acum, dar lucrurile nu ar putea sta mai diferit de atât. În realitate, planetele îți pregătesc o mare surpriză în cursul serii, trebuie numai să ai răbdare și să îți păstrezi cheful de viață și dorința de a te distra intacte chiar și în aceste condiții.

Vezi și care sunt cele mai comune prejudecăți pe care le avem despre zodia Scorpion!

Horoscop mâine, 8 iunie, Săgetător

Zodia ta are liber de la astre să țintească spre stele. Nimic nu îți va sta în cale, iar acum ai voie să îți pui cele mai nebunești dorințe, cele care par în primă instanță imposibil de îndeplinit. Mai ales în carieră vei avea enorm de mult de câștigat în aceste momente grație binefăcătorului Jupiter.

Horoscop mâine, 8 iunie, Capricorn

E musai să ții la îndemână ceva de scris, fiindcă ideile tale sunt fecunde și glorioase. Mai mult, astrele le susțin și pe cele mai nebunești dintre ele și sunt gata să își investească toată influența și energia în vederea transformării lor în realitate. Cu adevărat nimic nu îți lipsește acum.

Horoscop mâine, 8 iunie, Vărsător

Șansa de a face bani îți e mai la îndemână acum ca niciodată. Jupiter suflă vânt în pânzele tale și te apropie de stabilitatea financiară, punându-ți la dispoziție o șansă unică. Mai mult, această oportunitate profesională presupune și avantajul de a nu fi îngreunată de nici măcar un procent de risc.

fata care sta intr-o corabine si navigheaza pe mari tulburi

Horoscop mâine, 8 iunie, Pești

Prietenii sunt cei mai importanți pentru tine acum, și pe bună dreptate. Ești într-o dispoziție de zile mari și înțelegi că ceea ce oferi vei și primi, așa că dăruiești cu inima deschisă tot ceea ce ai. Karma te va favoriza și cât de curând un amic drag te va scoate dintr-o încurcătură groaznică.

Horoscopul zilei de mâine, 8 iunie, aduce zodiilor influențe contrare, de care e indicat să profite după propriile nevoi.

 

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot.com

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Cat de norocoasa esti?
Incepe quiz
Cat de norocoasa esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.