Horoscop
Înapoi la

Cele mai comune prejudecăți pe care le ai despre zodia Scorpion

Cele mai comune prejudecăți pe care le ai despre zodia Scorpion

Ramona Jurubita

Sensibilii Scorpioni sunt cunoscuți pentru atitudinea lor misterioasă și pentru complexitatea de care dau dovadă. Niciodată nu știi la ce să te aștepți din partea lor, fiindcă sunt imprevizibili în orice moment. Persoanele care s-au născut între 23 octombrie și 20 noiembrie sunt reprezentate de acest semn fix, de apă, guvernat de două planete importante: Pluto și Marte. Astrele influențează personalitatea nativilor, ceea ce înseamnă că orice Scorpion este dinamic, pasional, introvertit și tăcut.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Oamenii care nu îl cunosc foarte bine și-au format păreri greșite despre el, tocmai pentru că nu s-a deschis suficient încât să se lase descoperit. Teama lui de a nu fi vulnerabil în ochii celorlalți îl face să fie catalogat drept imatur, insensibil sau inadaptat. Acestea sunt doar câteva dintre apelativele pe care le folosesc anumite persoane pentru a vorbi despre Scorpion, dar lista poate continua. Trebuie să afli și tu cât este adevăr și cât minciună, ca să te asiguri că nu îl judeci pe nedrept.

Semnul zodiei Scorpion pe un fundal colorat în nuanțe pale de roz, galben, portocaliu, verde și albastru.

Iată cele mai comune prejudecăți pe care oamenii le au despre Scorpion:

 1. Este gelos
  Acest nativ se atașează foarte greu de oamenii din jur, chiar dacă interacționează des cu ei. Nu pune suflet până nu simte că poate avea încredere deplină, dar odată ajuns în acest punct, iubește cu toată ființa. Este normal să fie gelos când primește motive, dar nu exagerează niciodată când nu este cazul. Va fi tentat să pună multe întrebări, mai ales dacă simte că jumătatea sa îi ascunde ceva sau nu mai este la fel de implicată. Cine nu și-ar face scenarii dacă ar vedea că partenerul/a nu este sincer/ă în totalitate?
 2. Este posesiv
  Posesiv e cam mult spus, dar simte nevoia să dețină controlul într-o relație, așa că impune anumite limite. Totuși, nu încalcă dreptul nimănui la libertate și ține cont de dorințele persoanei de lângă el. Îi place doar să se asigure că ce este al lui rămâne doar al lui, fiindcă ar fi destul de dureros să observe că altcineva se bucură de bunurile sale materiale sau de sărutările omului pe care îl iubește. Cine nu l-a înțeles a lansat zvonurile despre posesivitatea sa care au început să circule destul de repede.
 3. Este răutăcios
  Este adevărat că atitudinea sa rece îi ține pe mulți la distanță, dar intențiile sale sunt departe de orice gând răutăcios. Nu ar încerca niciodată să rănească pe cineva, indiferent de contextul în care se află. Este extrem de sensibil și știe că ar putea să sufere apoi din cauza mustrărilor de conștiință, așa că nu se implică în acțiuni care nu îi fac cinste. În plus, preferă mereu să fie sincer și spune în față tot ce gândește, iar oamenii care au fost deranjați de atitudinea sa l-au numit „răutăcios”. Tu ce preferi? Să fii mințit sau să auzi adevărul clar și răspicat?
 4. Este răzbunător
  Răzbunarea chiar nu este punctul lui forte și dacă ai înțeles că nu are gram de răutate în suflet, probabil îți dai seama că îi este imposibil să se răzbune. Aruncă uneori cuvinte mai tăioase celor care se poartă urât cu el, dar nu face niciodată mai mult de atât. În cazul în care este extrem de rănit, își folosește indiferența pe post de scut și nu mai scoate o vorbă în prezența persoanei care i-a zdrobit inima.
 5. Este fioros
  Așa îl consideră oamenii care încă nu au avut ocazia să discute cu el. Aerul de mister ce îl învăluie îl face să pară dur și de neatins. Adevărul e că tânjește în secret după atenție, grijă și înțelegere, așa că speră să întâlnească pe cineva care să distrugă zidul pe care l-a ridicat în jurul său. Dacă ai ocazia să te apropii mai mult de acest nativ, o să îți dai seama ce suflet bun are și cât de inofensiv este. Nu crede tot ce auzi despre el și încearcă să îl descoperi ca să te convingi singur/ă care este adevărul.
 6. Îi pasă doar de relațiile intime
  Fiind o fire pasională, adoră să își lipească trupul de cel al sufletului pereche și ar fi în stare să își petreacă tot restul vieții printre așternuturi. Totuși, apropierea intimă nu este pe primul loc în topul priorităților sale, având în vedere că dorește să stabilească mai întâi o conexiune emoțională. Chiar dacă pare timid și reținut, ar fi în stare să se folosească de abilitățile pe care le are în dormitor pentru a manipula o persoană, dar aceasta este o altă discuție.
 7. Este obsedat de control
  O prejudecată greu de contestat, având în vedere că este destul de orientat spre viitor și face des planuri. Dar dacă ai posibilitatea să îi analizezi comportamentul, o să vezi că nu este atât de stresat în legătură cu tot ce va urma. Are câteva fixuri legate de anumite probleme pe care vrea să le evite, dar nu încearcă la orice pas să dețină controlul (cum face Fecioara, de exemplu). Se asigură că nu i se poate întâmpla un necaz pe care are cum să îl evite, dar nu lasă lucrurile mărunte să îl afecteze.

Cum ți se par Scorpionii acum după ce ai aflat mai multe despre ei? Este important să înțelegi că unii oameni vorbesc în necunoștință de cauză și nu trebuie să iei în considerare spusele lor, mai ales dacă nu pot dovedi cu probe exacte acuzațiile pe care le aduc la adresa altor persoane.

Citește și: Ce să știi dacă te-ai îndrăgostit de un Scorpion. La ce să te aștepți de acum înainte

Surse foto: iStock

Surse articol: ElitedailyRankerAstrologyanswers

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (38)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.