Horoscop
Înapoi la

Horoscopul dragostei pentru iunie 2023: Luna Plină va echilibra balanța în cuplurile destabilizate de restul mișcărilor astrale

Horoscopul dragostei pentru iunie 2023: Luna Plină va echilibra balanța în cuplurile destabilizate de restul mișcărilor astrale

Ramona Jurubita

Venus, planeta iubirii, joacă un rol esențial în relațiile pe care le au zodiile, iar în iunie 2023 va reuși să schimbe complet perspectiva acestora despre dragoste. Avem de-a face cu o lună a transformărilor, mai ales că două planete își vor începe mișcarea retrogradă, ambele în Pești. E posibil ca nativi din zodiac să se simtă copleșiți de emoțiile pe care le-au ascuns multă vreme.

Compatibilitatea dintre parteneri va fi influențată de poziția astrelor, iar armonia din relații se poate spulbera în orice moment dacă semnele zodiacale nu comunică suficient. Luna începe cu Venus în Rac, iar în primele zile se pot crea conexiuni speciale. Explicația? Acest tranzit îi va face pe oameni mai grijulii și mai iubitori, dar mai sensibili când vine vorba de cuvinte. Apoi, pe 5 iunie, planeta iubirii se mută în Leu, făcând dragostea să crească și mai mult.

Deși pare că intervalul 1 – 30 iunie va fi învăluit în noroc și prosperitate, adevărul este că, din când în când, norii negri vor umbri fericirea îndrăgostiților. Începând cu 17 iunie, Saturn retrograd va impune limite în exprimare, cauzând probleme serioase în cuplurile aflate la început de drum.

Sfârșitul lunii vine cu o nouă provocare pentru că Neptun își va începe și el mișcarea retrogradă. Asta înseamnă că unele persoane se pot lovi de confuzie, chiar dacă partenerii le asigură că sunt iubite și prețuite. Nu trebuie să uităm însă de Luna Plină, care va echilibra situația în cele mai tensionate momente.

Vrei să știi cum va fi pentru tine această perioadă? Mai jos găsești previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Tarotscopul lunii iunie 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Îndrăgostiți care stau pe mal și privesc marea la apus

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023

Berbec
Ai ocazia să petreci mai mult timp în compania partenerului/ei și să vă consolidați legătura. Din păcate, spre finalul acestei luni vei observa și lucruri care nu îți plac la el/ea. Dacă nu vrei să se spulbere totul într-o clipă, ar fi bine să îi spui ce simți. Poate se va schimba de dragul tău.

Taur
Prima jumătate a lunii va fi destul de încărcată din punct de vedere emoțional, fiindcă nu te vei simți așa cum ai visat. Nu lăsa orgoliul să strice relația frumoasă pe care ai construit-o în timp și încearcă să ai răbdare ca lucrurile să reintre pe făgașul normal. Adevărata iubire nu dispare de la primele neînțelegeri.

Gemeni
Te vei strădui destul de tare să obții armonia în plan personal, având în vedere că dorința ta cea mai mare este să evoluezi. S-ar putea să simți că jumătatea nu dorește să intre în ritmul tău și că te ține pe loc. Ideal ar fi să discutați deschis despre nepotrivirea de caracter și să luați o decizie împreună.

Rac
Prima jumătate a lunii va fi liniștită, fiindcă nimic interesant nu va interveni să îți strice planurile. Totuși, e posibil să te plictisești și să simți lipsa unei discuții aprinse cu iubitul/a. Este adevărat că micile certuri oferă sare și piper unei relații, dar nu te grăbi să îți dorești mai mult gust în viața amoroasă. Vei avea exces de condimente când retrogradările își vor face efectul.

Leu
Prima jumătate a acestei perioade va fi extrem de interesantă pentru tine! S-ar putea să pleci într-o vacanță alături de sufletul pereche și să vă duceți relația la următorul nivel. Vei fi mai calm/ă și mai răbdător/oare, dar asta nu înseamnă că nu vei simți și tu efectele retrogradelor de la sfârșit de iunie. Îți va fi greu să rămâi loial/ă în marea de ispite în care înoți.

Fecioară
Trebuie să fii foarte atent/ă la interacțiunea cu jumătatea ta. Ai grijă la sfaturile pe care i le oferi, pentru că le poate percepe complet eronat și sigur nu vrei să vă certați fără motive reale. Este posibil să fii mai curios/oasă decât de obicei, dar asta nu înseamnă că trebuie să flirtezi cu alte persoane și să uiți de cuplul pe care îl formezi.

Balanță
Această lună va fi perfectă pentru tine dacă ai de gând să faci o schimbare importantă în viața ta amoroasă și în legătura pe care o ai cu partenerul/a. Îi poți spune ce așteptări ai, dar trebuie să te asiguri că rămâi la fel de iubitor/oare și grijuliu/ei. Sigur veți găsi o cale pentru a face lucrurile să funcționeze într-un mod care vă atrage pe amândoi.

Scorpion
Este important să îți condimentezi în continuare conexiunea pe care o ai cu iubitul/a, chiar dacă simți că flacăra încă arde cu putere. Vei învăța în aceste zile că nicio relație nu funcționează dacă una dintre jumătățile întregului renunță la gesturile mici, dar atât de semnificative.

Săgetător
Vei fi mai atent/ă și vei da dovadă de mai multă înțelegere în interacțiunea cu persoana iubită. În cazul în care observi că lucrurile nu arată la fel de roz din ambele părți, ai putea să verbalizezi această îngrijorare. Poate fi doar o problemă temporară, cauzată de schimbările majore din Univers.

Capricorn
Energiile acestei luni îți vor oferi satisfacție la nivel emoțional, chiar dacă nu te vei face ușor plăcut/ă în cercul tău social. În cele din urmă, vei reuși să atragi simpatia omului de care te-ai îndrăgostit, iar acest aspect este cel mai important pentru tine. Continuă să crezi în iubire și nu lăsa mișcările retrograde ale planetelor să îți încurce planurile!

Vărsător
Vor apărea câteva divergențe între tine și partener/ă, așa că va trebui să găsești o cale de a relaționa într-un mod civilizat. E nevoie să renunți la orgoliu și să te concentrezi pe lucrurile frumoase, care vă pot ajuta să discutați fără prea multe scântei. Întreaga lună vei încerca să îi faci pe plac persoanei din viața ta, iar asta îți va consuma prea multă energie.

Pești
În iunie 2023 vei petrece mai multe momente în compania iubitului/ei și împreună veți reuși să îmbunătățiți conexiunea care vă ține unul lângă altul. Îți vei da seama că iubirea trebuie întreținută în fiecare zi și că micile gesturi contează foarte mult. Nu lăsa problemele să te afecteze, pentru că o stare proastă va strica armonia cuplului.

A șasea lună din 2023 va lansa noi provocări zodiilor, căci Universul vrea să le arate cât de importantă este iubirea în viața lor.

5 zodii care se lovesc constant de ghinion în dragoste

Surse foto: PixabayUnsplash

Surse articol: AstrologyanswersLifestyleasiaAstrotalk

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.