Horoscop
Înapoi la

Conjuncția Uranus - Nodul Nord din 2022, cel mai revelator moment al anului pentru zodii

Conjuncția Uranus - Nodul Nord din 2022, cel mai revelator moment al anului pentru zodii

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Credeai că totul se va liniști în jur după ce dispar influențele lui Mercur retrograd? Nici vorbă! Astrele îți vor da o pauză scurtă, iar apoi viața va deveni din nou plină de momente intense și solicitante din punct de vedere emoțional.

Energiile puternice provocate de Luna Nouă și Luna Plină vor deveni extrem de mici în comparație cu evenimentul ce urmează să aibă loc în vara lui 2022! Poate crezi în acest moment că nu există mișcare planetară capabilă să te facă să simți ceva mai profund și mai marcant decât noile începuturi pe care fazele lunii le aduc în calea ta. Dar vei afla acum despre puterea grandiosului Uranus și despre minunile pe care le săvârșește când se află în conjuncție cu Nodul Nord – un punct legat de karmă și de creșterea spirituală.

Această întâlnire cosmică nu a mai avut loc din 2007, ceea ce înseamnă că se vor întâmpla lucruri inedite, lucruri ce doar acum 15 ani au mai fost posibile.

Ilustrație cu Uranus și elementele astrale care îl înconjoară.

Descoperă: Cinci aspecte astrologice de care să ții cont în 2022, te vor pune la încercare și-ți vor da lecții de viață prețioase

Când va avea loc importanta conjuncție Uranus – Nodul Nord

Întâlnirea exactă dintre cele două elemente cosmice va avea loc pe 31 iulie 2022, astfel că această zi va fi plină de semnificații pentru fiecare zodie în parte.

Cei mai mulți oameni vor realiza că li s-a ivit oportunitatea de a se simți împliniți cu drumul pe care au pornit. Își vor îmbrățișa strâns calea aleasă și alegerile făcute, fiindcă vor avea o revelație, o sclipire de moment care le va arăta ce au de făcut în viață.

Uranus este planeta rebeliunii, a schimbărilor bruște și a inovației, așa că trebuie să fii pregătit/ă pentru surprizele pe care ți le va face înainte și după data de 31 iulie. Puterea lui se va simți pe măsură ce se apropie de Nodul Nord și va persista și câteva zile după ce se îndepărtează de acest punct cheie al Universului.

Poate acum 15 ani erai prea mic/ă să realizezi ce se întâmpla în jur sau poate erai prea tânăr/ă ca să îți dai seama de importanța evenimentelor pe care le-ai trăit. Acum știi despre rolul acestei conjuncții planetare și trebuie să afli mai multe ca să înțelegi cum poți profita la maximum de efectele sale.

Cum influențează Uranus viața nativilor din zodiac

Pe 15 mai 2018, această planetă s-a poziționat în Taur și încă se află acolo, fiindcă va rămâne până pe 27 aprilie 2026. Pare mult, așa este! Dar Uranus se mișcă extrem de încet și este relativ departe de Pământ, tocmai de aceea nu s-au simțit foarte acut influențele sale.

El își pune amprenta în mod generic asupra întâmplărilor din vița zodiilor, dar cel mai mult se axează pe sentimentul de securitate și pe armonia în relații, datorată fiind poziționarea sa în statornicul semn de pământ.

Nodul Nord este punctul de pe cer în care se intersectează Soarele și Luna, iar acum se află în Taur (așa va rămâne între 18 ianuarie 2022 și 18 iulie 2023).

În general, nodurile ne spun o poveste despre unde am fost și despre ceea ce am făcut, dar și despre direcția în care ne îndreptăm și despre ce ar trebui să facem ca să obținem ce ne dorim.
Când Uranus se apropie, ușor, ușor, de Nodul Nord în Taur, toate semnele zodiacale vor fi provocate să se gândească la cea mai bună versiune a loc, la valoarea de sine și la sentimentul de autosuficiență.

În ce constă „revelația” menționată încă din titlul articolului? Este foarte simplu – nativii din zodiac vor înțelege perfect ce vor și ce au nevoie pentru a se afla în armonie cu ei înșiși. Acest lucru se datorează și poziționării Nodului Sud în Scorpion, semn al autoanalizei, al instinctului îmbinat cu sensibilitatea dusă la extrem.

Întâlnirea dintre Uranus și axa Nodurilor în Taur-Scorpion va fi martora unor treziri spirituale, fiindcă toată lumea se va orienta spre viitor și toți vor ști sigur ce au de făcut pentru a ajunge acolo unde le este locul.

Asta înseamnă că și tu vei scăpa de incertitudini, indiferent de zodia ta, de ideile pe care le-ai avut și de proiecțiile pe care ți le-ai făcut cu privire la perioada ce va urma. Indoielile plantate în mintea ta de Mercur retrograd între 10 mai și 3 iunie vor dispărea complet, iar gândirea ți se va limpezi și vei reuși să înțelegi totul mai clar.

Ai putea fi constrâns/ă de această conjuncție planetară să regândești ceea ce îți oferă confort și plăcere și să redefinești ceea ce îți aduce un sentiment de siguranță.

Fiindcă Uranus este planeta care guvernează Vărsătorul (un semn orientat spre acte de caritate), vei începe să te simți și tu atras/ă te sentimentul pe care îl ai în momentul în care ajuți alte persoane.

Grup de oameni care se îmbrățișează.

Sursa foto: Unsplash

Manifestări pozitive:

  • Idei care pot duce la o transformare pozitivă a vieții;
  • Se activează calități și abilități unice ale persoanelor dornice să evolueze;
  • Sentimentul de libertate și autosuficiență este în creștere;
  • Se intensifică activitatea socială, se dezvoltă relațiile;
  • Crește încrederea în sine a tuturor.

Manifestări negative:

  • Oamenii vor fi tentați să își asume prea multe riscuri, să întreacă măsura;
  • Prea multă încredere în sine poate atrage antipatia celorlalți;
  • Unele persoane ar putea refuza să își asume responsabilități.

Alte detalii semnificative despre conjuncția Uranus – Nodul Nord

Trebuie să mai știi un alt aspect foarte important: Marte - planeta energiei - va fi în conjuncție cu Uranus și Nodul Nord în ziua întâlnirii lor. Pe data de 31 iulie, Taurul lent și constant va fi cel mai afectat semn de pe cercul zodiacal, simțindu-se puțin frustrat și neînțeles. Sentimentul acesta neplăcut nu va anula însă toate beneficiile pe care evenimentul astral ar putea să le aducă și în viața celor născuți sub zodia Taur.

Și Saturn, planeta limitelor și a restricțiilor, va avea un rol important în perioada aceasta. Se va afla în semnul fix al Vărsătorului și va împinge pe toată lumea să lupte pentru un viitor promițător, chiar dacă rezultatele muncii nu se vor vedea de la început.

Un sextil cu Venus în Racul intuitiv va accentua conexiunea. Chiar dacă nu ești o persoană sensibilă, vei simți nevoia să îți însușești cele mai neobișnuite și imaginative gânduri, să privești în alt mod relațiile tale cu apropiații, să percepi diferit frumusețea și obținerea veniturilor. Vei aștepta schimbarea cu brațele deschise, dorindu-ți ca aceste momente magice să nu se sfârșească niciodată.

Nu-i așa că sunt foarte interesante surprizele aduse de această întâlnire cheie din Univers? Oamenii vor deveni mai buni, chiar dacă pentru o perioadă scurtă, vor înțelege rolul lor pe Pământ, scopul lor în viață și îi vor ajuta și pe alții să se descopere.

Citește și: Ce să manifești în Univers în anul 2022, în funcție de semnul tău zodiacal, ca să-ți atragi binele suprem în viață

Surse articol: InstyleCafeastrologyAstrolada

Surse foto: iStock, Unsplash

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.