Horoscop
Înapoi la

Horoscopul lunii iulie: zodiile traversează o perioadă magică de vindecare emoțională

Horoscopul lunii iulie: zodiile traversează o perioadă magică de vindecare emoțională

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscopul lunii iulie stă sub semnul Racului și al Leului, zodiile în care se află Soarele. Începem perioada cu o energie intimă, caldă și sensibilă, pentru a încheia luna cu vibrații fierbinți și poftă de viață molipsitoare.

Vezi în rândurile de mai jos ce te așteaptă de la a doua lună de vară în funcție de zodie! Descoperă ce evenimente astrologice ne sunt pregătite și cum anume te vor afecta acestea!

Horoscopul lunii iulie: ce fac cele mai importante planete

Luna iulie începe cu Luna Nouă în Rac, care ne îndeamnă să stăm aproape de casă și să punem accent pe intimitate și pe grija față de familie și față de propria persoană. Pe 11 iulie, și Mercur intră în semnul de apă, astfel că energia și comunicarea vor deveni mult mai intuitive. Nu te încrede neapărat în cuvintele pe care le auzi pentru că pot ascunde semnificații mult mai profunde.

fata imbracata in alb aflata alaturi de un copac cu lumini si care tine in mana un fluture de cristal

Pe 15 iulie, Chiron își începe retrogradul în Berbec, deschizând o perioadă în care vom pune accent pe vindecarea emoțională și pe dragostea față de sine. Iată tendințe magice, în tandem cu energia Racului.

Trecem de jumătatea lunii, iar pe 19 iulie, Vesta intră în zodia Balanță, întărind legăturile de colaborare pe care le întreținem cu ceilalți. E o perioadă bună pentru parteneriate.

Pe 21 iulie, Venus intră în Fecioară, un semn în care nu se simte neapărat ca acasă. Viziunea asupra frumuseții și a banilor devine practică, chiar altruistă, deși criticile vor abunda, mai ales față de sine.

A doua zi, Soarele ajunge în semnul său preferat, Leul. Așteaptă-te la vibrații pozitive, la optimism, bucurie și spirit jucăuș. De partea cealaltă, drama și înclinația spre superficialitate pot deveni predominante. Nu lua lucrurile prea în serios și distrează-te!

Ziua de 23 iulie este dedicată Lunii Pline în Vărsător, o mișcare planetară care te îndeamnă să renunți la preconcepții și să îți urmezi propriul drum, chiar cu spirit de rebel.

Leul primește pe 27 iulie și vizita lui Mercur. Comunicarea devine vibrantă, chiar teatrală, iar bârfele și aluziile deloc discrete vor transforma finalul de lună într-unul savuros.

Pe 29, Marte intră în Fecioară, așa că zodiile învață cum să își atingă obiectivele cu spirit de organizare și dedicare. Evită însă capcana perfecționismului.

Luna iulie se încheie pe o notă personală, cu Ceres în Gemeni. Pot apărea dispute de putere fiindcă toată lumea vrea să se afirme individual, dar există și o înclinație puternică spre a ne face auzite vocile.

Citește și: Cele mai competitive semne zodiacale: adoră provocările și nu acceptă o înfrângere!

Ce te așteaptă de la horoscopul lunii iulie în funcție de zodie

BERBEC. Se anunță o lună mai mult decât plăcută, în care te vei îndrăgosti după pofta inimii și vei cuceri fără nicio problemă. Ai grijă însă și de vechile prietenii și contactează pe cineva cu care nu ai mai vorbit de mult.

Dragoste. Luna iulie este fără îndoială luna iubirii pentru tine. Te îndrăgostești pasional, cel mai probabil tot de un semn de foc. Acest nou interes amoros va vrea să știe totul despre tine.

Sănătate. Ai energie din plin, care te susține în activitățile de zi cu zi. Nu trebuie să îți faci prea mari griji cu privire la starea de sănătate.

Bani. Realizezi ceva important cu privire la cariera ta. Se anunță un eveniment care va aduce o transformare radicală la job la jumătatea lunii. Îți poți îndeplini un vis vechi în această perioadă.

TAUR. Ai parte de creativitate și de putere de muncă din plin în această perioadă. Să îți îmbogățești cunoștințele nu a fost niciodată mai important pentru tine ca acum.

Dragoste. Deși dragostea nu ocupă un loc central în topul preocupărilor tale acum, vei avea parte de numeroase întâlniri în această perioadă. Un prieten bun poate deveni ceva mai mult.

Sănătate. Nici nu ai timp să te gândești la sănătate, dar stai bine cu ea. Nu uita să te odihnești. Împachetările cu nămol și vizitele la spa sunt mai mult decât recomandate acum.

Bani. Cunoști multe persoane cu influență care se pot dovedi esențiale în activitatea ta profesională. După data de 15 urmează niște schimbări pozitive la muncă. Învățatul, studierea limbilor străine și lectura sunt încurajate acum.

GEMENI. Nu te lăsa pe tânjală fiindcă primești tot ceea ce vrei în această lună și ar trebui să profiți din plin. Ține cont că august nu se va mai dovedi la fel de generos. Ești concentrată mai ales pe carieră.

Dragoste. Dacă ești single, o cunoștință veche va dori de la tine mai mult decât o amiciție. În cazul în care ești interesată, nu ezita să îi oferi ce vrea fiindcă astrele întrevăd un potențial imens în această relație.

Sănătate. Cu atâta agitație în celelalte sfere ale vieții tale, nu e de mirare că sănătatea poate avea de suferit. Relaxează-te acasă, cu o carte bună, un pahar de vin și un serial amuzant cel puțin de câteva ori pe săptămână.

fata care are palarie pe cap si tine o margareta in gura, fata vara

Bani. Viața profesională e mai trepidantă ca niciodată. Te concentrezi de ceva vreme pe investiții, acumularea de avere și dezvoltare personală, iar horoscopul luni iulie poate presupune încununarea tuturor acestor eforturi.

RAC. Se anunță o lună cu multe schimbări, dintre care majoritatea nu neapărat plăcute. Ești concentrată pe ceea ce e important în viață: spiritualitate, familie, iubire, dar și cariera necesită acum atenția ta.

Dragoste. Vor fi multe întâlniri interesante, dar relațiile nu sunt neapărat pe placul tău acum, un aspect neobișnuit pentru personalitatea ta. Dacă ești implicată într-o legătură de lungă durată vei jindui după independența ta.

Sănătate. Vei avea de furcă cu sănătatea în această perioadă. Poți suferi de probleme cu stomacul (indigestie) sau poți risca mici accidente dacă nu ești atentă.

Bani. Horoscopul lunii iulie e o perioadă favorabilă pentru a purta negocieri cu privire la bani și proprietăți. Nu refuza niciun interviu, chiar dacă ești mulțumită de jobul tău de acum.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre Mercur retrograd: de ce se tem atât de tare zodiile de acest fenomen?

LEU. Dacă până acum te-ai odihnit, luna iulie îți aduce toată energia de care ai nevoie. Strălucești mai ales în comunicare și poți stabili multe contacte prețioase. Invitațiile și prilejurile de distracție vor curge!

Dragoste. Horoscopul lunii iulie poate pune probleme vieții tale amoroase. Se anunță certuri și conflicte cu jumătatea ta, prezente și în relațiile stabile. Încearcă să fii mai răbdătoare.

Sănătate. Ai mare grijă la infecțiile respiratorii și la răceli în această perioadă. Sinusurile sunt problematice, dar și stresul va avea un cuvânt greu de spus. Pune preț pe o alimentație corectă și fă sport în aer liber.

Bani. Creativitatea și sclipirile de geniu vor îmbunătăți viața ta profesională. Ești as în aspectele financiare și favorita șefului. Acceptă orice provocări profesionale fiindcă nu se vor mai ivi prea curând.

FECIOARĂ. Spune ce ai pe suflet în luna iulie fiindcă reținerea și secretele îți vor face mult tău. E o perioadă minunată și pentru a lua decizii: mai ales după data de 10, intuiția ta va funcționa ireproșabil.

Dragoste. Ai tendința de a lua toate hotărârile cu inima și nu cu capul, ceea ce se va dovedi periculos în viața amoroasă. Vei emana însă un magnetism irezistibil și vei cuceri cu atitudinea ta.

Sănătate. Stai minunat cu sănătatea acum, mai ales datorită eforturilor pe care le-ai depus cu atâta consistență. Chiar și nativele care suferă de boli cronice sau au parte de afecțiuni recurente se vor bucura de o lună de pace și de liniște.

Bani. Horoscopul lunii iulie îți surâde în viața profesională. Stai bine și cu banii și îți poți cumpăra ceva la care ai visat de multă vreme, oricât de costisitor ar fi.

BALANȚĂ. Ai un înger păzitor care e alături de tine în această perioadă și rămâne în compania ta până la începutul lui septembrie. Așa că nu ai de ce să îți faci griji fiindcă ești protejată de sus.

Dragoste. La începutul perioadei se anunță un flirt fierbinte care îți va întoarce lumea cu susul în jos. Cineva e interesat de tine și ar face orice ca să începeți o aventură. Deși va fi furtunoasă, e posibil să se încheie rapid.

cuplu care se saruta cu lumina soarelui in fundal

Sănătate. Astrele îți surâd în ceea ce privește starea de sănătate, dar va trebui să ai și tu grijă de tine. Fii atentă mai ales la anturajul cu care îți petreci vremea fiindcă starea lor te va influența mai tare decât ți-ai dori.

Bani. Proiectele și sarcinile se adună la muncă și vor reprezenta o distragere a atenției de la viața amoroasă. Nu te judeca dacă îți dorești mai tare să excelezi pe plan profesional decât să fii fericită pe plan personal.

SCORPION. Dezvoltarea personală și descoperirea sensului vieții sunt chestiuni spirituale care te preocupă mult, conform horoscopului lunii iulie. Ai parte în general de succes în orice îți propui și te afirmi public.

Dragoste. Dacă ești single, o persoană deosebit de interesantă îți atrage atenția. Vă unesc preocupări comune, așa că relația dintre voi poate fi deosebit de armonioasă.

Sănătate. Singurele probleme de sănătate care pot apărea în această perioadă sunt cele legate de alergii. Fii atentă la ce mănânci și nu face excese. Dacă suferi de boli ale plămânilor nu ar strica să fii mai precaută decât de obicei.

Bani. Nu e deloc timpul pentru a cheltui excesiv. Te poți confrunta cu probleme financiare, așa că mai bine apucă-te de economisit pentru zile negre. Poți însă aplica pentru credite și împrumuturi.

SĂGETĂTOR. Nu ai de ce să îți faci griji în această lună: totul merge ca pe roate. Sunt favorizate mai ales călătoriile, dar la distanțe mici. Poți întâmpina unele probleme cu vacanțele în locuri exotice.

Dragoste. Acordă mai multă atenție partenerului fiindcă se poate simți neglijat. Dacă o vei face, va fi o lună fabuloasă pentru dragoste, una în care decizi chiar să te căsătorești.

Sănătate. Pune accent pe întărirea imunității acum. Mizează pe o alimentație curată, fă sport și ia suplimente, dacă e cazul. Se anunță o răceală și se poate dovedi problematică.

Bani. Poți atinge succesul într-un proiect pentru care ai sacrificat multe. Dacă ai început o afacere de curând, ai șanse să o duci departe. Vei excela mai ales în compania unui partener de business dintr-o zodie de apă sau de pământ.

CAPRICORN. Renunță la frici și trăiește așa cum ți-ai dorit mereu, te îndeamnă horoscopul lunii iulie. Te cunoști acum mai bine ca niciodată și poți ținti spre ceea ce îți dorești.  

Citește și: Cum recunoști un bărbat Capricorn îndrăgostit

Dragoste. Se anunță o lună plină de romantism și de tandrețe în care îți vei asuma multe angajamente în relație. Ești mai serioasă și mai responsabilă ca niciodată.

Sănătate. Ai grijă la tendința de a face excese pe plan alimentar. Protejează-ți de asemenea imunitatea: un supliment cu vitamina C te va ajuta în această perioadă cu schimbări de temperatură frecvente.

Bani. A doua săptămână a lunii e cea mai dificilă pe plan profesional. Ai de înfruntat conflicte cu șeful, cu colegii și consecințele greșelilor personale. Nu te învinovăți prea tare fiindcă se poate întâmpla oricui.

VĂRSĂTOR. Ești concentrată mai ales pe cămin și pe viața de familie în această perioadă. Ai mare grijă la conflicte deoarece se pot dovedi violente, mai ales că nu îți place deloc să lași de la tine.

Dragoste. Fii mai romantică cu partenerul tău de viață: ce-ai zice dacă ai profita de răgazul liber pe care îl ai ca să îi faci o surpriză? Dacă ești single, poți intra într-o relație cu o persoană extrem de încăpățânată.

Sănătate. Nu se anunță vești alarmante privitoare la starea de sănătate. Agitația și stresul pot aduce însă câteva probleme cu somnul. Liniștește-te ca să nu ajungi să suferi de insomnii.

Bani. Ai șansa să scapi de câteva împrumuturi sau să închizi un credit bancar. Sărbătorește această reușită deschizând un cont de economii.

PEȘTI. Luna iulie e una a creativității, pasiunii și aventurilor pentru tine. Primești numeroase invitații, ești activă social și demult nu te-ai mai distrat atât de bine.

femeie imbracata in rochie aflata la munte in cappadocia care se uita la soare ce apune

Dragoste. Poți decide să îți mărturisești sentimentele aprinse pentru o persoană care te înnebunește. Îți va răspunde cu aceeași pasiune și poate exista o schimbare în statutul tău sentimental.

Sănătate. Pot apărea câteva probleme de sănătate cauzate în special de stresul la care te-ai expus în ultima perioadă. Fii atentă și la conflictele cu colegii care îți pot cauza neliniște.

Bani. Stai foarte bine cu banii. Resurse financiare îmbelșugate vin în urma unor eforturi susținute. Prosperitatea îți va îmbunătăți și dispoziția.

Horoscopul lunii iulie vine cu pasiune, cu căldură și aventură, dar și cu dramatism și câteva probleme pentru zodii.

Surse: vietnamtimes.org.vn. Astrology, yearly-horoscope.org/, 321horoscope.com/

 

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.