Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii 10 – 16 iulie: mișcările astrale schimbă cursul vieții pentru zodiile muncitoare și îndrăznețe

Horoscopul săptămânii 10 – 16 iulie: mișcările astrale schimbă cursul vieții pentru zodiile muncitoare și îndrăznețe
Ramona Jurubita

Nicio săptămână fără o schimbare majoră în plan astral! În perioada 10-16 iulie, vor avea loc multe mișcări planetare ce vor lăsa amprente uriașe în viața zodiilor. Ești gata să vezi câte se pot întâmpla în numai șapte zile?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Prima zi a săptămânii este marcată de mutarea lui Marte în Fecioară, care aduce productivitate, spor și energie nemărginită. Zodiile își vor dori să se implice în cât mai multe proiecte, tânjind cu orice preț să evite monotonia. Tot atunci, Luna intră în Taur, dăruind liniște mentală și siguranță nativilor, care se simt împăcați cu alegerile făcute până acum. Această stabilitate emoțională va oferi și o uriașă încredere în sine. Un început promițător, nu? Dar săptămâna 10 -16 iulie nu va fi plină doar de momente favorabile; nici problemele nu vor lipsi.

Mercur în Rac se află în opoziție cu Pluto în Capricorn, făcându-i pe nativi să se concentreze mai mult asupra unor probleme vechi și să uite să se bucure de prezent. Din fericire, această etapă complicată nu va dura mult, fiindcă intrarea lui Mercur în Leu va salva situația. Acest eveniment astral imprimă dorință de schimbare și multă creativitate. Ce înseamnă asta? Că monotonia și activitățile repetitive vor lua sfârșit, căci toată lumea se va implica în proiecte noi și interesante.

Pe 12 iulie, pot apărea câteva conflicte la locul de muncă sau în familie, când orgoliul își va spune cuvântul. Energiile negative sunt aduse de pătrarul format între Luna în Taur și Venus în Leu. Cine își păstrează mintea deschisă reușește să facă față încăpățânării celor din jur.
Și finalul de săptămână va fi unul încărcat, deoarece munca se va afla în topul preferințelor zodiilor. Nimeni nu va dori să stea degeaba, mai ales pe data de 14 iulie, când Soarele în Rac va forma un sextil cu Uranus în Taur. Atunci, oricine poate îmbrățișa neobișnuitul și schimbările cu mai multă lejeritate.

În plus, Luna în Rac aduce optimism și îi convinge pe nativi să fie mai empatici. Sprijinul emoțional nu va lipsi din interacțiunile semnelor zodiacale.

Dacă vrei să afli cum va fi săptămâna ta, atunci trebuie să citești previziunile astrale personalizate. Unde le găsești? În galeria foto!

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: iStock

Surse articol: AstrologyAstrologyanswersAlmanac

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.