Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Lună Nouă în Rac. Universul răsplătește trei zodii cu fericire

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Un nou fenomen astrologic va schimba viețile zodiile în 23 iunie. Luna Nouă de vineri marchează începutul unui nou ciclu, odată cu sfârșitul Lunii Noi în Gemeni. Luna Nouă în Rac este o perioadă perfectă pentru îndeplinirea unor țeluri care abundă în energia pozitivă a Racului. Acest lucru înseamnă că îți vei onora cele mai profunde, iraționale, dar și intime sentimente, că vei cunoaște sentimentul de siguranță alături de cineva, că vei accepta sprijinul persoanei iubite și că vei începe un proiect domestic care îți va schimba viața. Cu această energie pozitivă de la Rac va trebui să faci multe schimbări în viața ta, pentru a beneficia de puterea miraculoasă a acestui ciclu lunar.

Este timpul ca zodiile să facă planuri și să se pregătească pentru primirea recompenselor muncii lor. Se anunță noi începuturi, atât în viața de familie, cât și în relațiile cu ceilalți. Semnele astrologice vor fi mult mai alerte și atente în această perioadă, și tocmai de aceea totul le va merge ca pe roate. Deși toate zodiile vor beneficia, într-o anumită măsură, de puterea miraculoasă a Lunii Noi, doar 3 zodii vor fi răsplătite cu momente de fericire.

femeie cu floare

Iată care sunt cele trei zodii cărora Luna Nouă în Rac le va aduce fericire!

Berbec

Luna Nouă în Rac nu va fi atât de darnică cu tine. Vei avea ceva dificultăți în relația de cuplu, iar acest lucru îți va da multe bătăi de cap. Totuși, nu este cazul să disperi, deoarece abilitățile tale de comunicare te vor scoate din încurcătură. Încearcă să nu ai reacții exagerate în această perioadă cu cei din jurul tău și să cântărești fiecare cuvânt înainte de a deschide gura.

Taur

Un gest de-al perechii tale te va supăra, iar acest lucru te va face să te gândești mai mult asupra viitorului relației voastre. Situația din relația de cuplu va avea influențe negative și asupra vieții profesionale. Îți este imposibil să te concentrezi la locul de muncă, iar unii colegi chiar te vor sfătui să îți iei câteva zile libere. Luna Nouă te va face să fii mai încăpățânat și orgolios ca niciodată, iar relațiile cu cei din jur vor avea de suferit.

Gemeni

Luna Nouă în Rac îți va aduce multe momente de fericire! Vei rezolva multe neînțelegeri, iar Universul pare că începe să comploteze pentru propria ta fericire. Te vei împăca cu o persoană dragă cu care nu mai vorbești de mult timp, iar asta te va face să te simți ușurată, ca și cum o povară ți-ar fi fost înlăturată de pe umeri. Deși la capitolul bani nu stai chiar atât de bine în acest moment, trebuie doar să aștepți. Cu puțină muncă și răbdare, în curând nu îți va mai lipsi nimic.

Rac

Luna Nouă în zodia ta nu îți aduce cine știe ce beneficii, ci doar momente tensionate în relațiile cu cei din jur. Începi să aduci multe critici persoanelor dragi, chiar și jumătății tale. Nu ești de acord cu nimeni și nu îți convine nimic. Problemele vor exista și la locul de muncă. Este posibil să intri într-o discuție în contradictoriu cu șeful tău, iar apele vor rămâne tulburi pentru mult timp.

femeie care sta pe jos

Leu

Cu ocazia acestui eveniment nu trebuie să inițiezi activități noi. Succesul va întârzia să apară, indiferent de eforturile pe care le vei depune. Orice plan pe care vrei să îl urmezi va eșua la scurt timp, așa că mai bine lași totul pentru altă zi. Încearcă să lași aceste probleme deoparte și să te ocupi mai mult de suflet și de relația cu persoana iubită.

Fecioară

Luna Nouă în Rac îți va aduce doar momente de fericire! Pe plan sentimental, totul ia o întorsătură neașteptată, iar persoana iubită te va surprinde plăcut. Te simți iubită și apreciată, iar acest lucru îți aduce multă mulțumire sufletească. Primești tot sprijinul de care ai nevoie de la jumătatea ta, toată puterea și motivația de a merge mai departe.

Balanță

Deși pe plan financiar lucrurile nu sunt chiar atât de roz, familia, prietenii și persoana iubită te fac să te simți cea mai bogată persoană de pe pământ! Toată lumea este alături de tine, iar jumătatea ta îți oferă multe momente neprețuite de fericire. Cine ar mai avea nevoie de bani, când are, deja, tot ce își poate dori?

Scorpion

Viața amoroasă va fi afectată odată cu acest eveniment și vei începe să te simți confuză și singură. Încearcă să nu te gândești prea mult la acest lucru, deoarece poate fi doar o stare trecătoare de confuzie provocată de Luna Nouă în Rac. Persoana iubită nu s-a schimbat deloc și îți vei da seama de acest lucru odată cu diminuarea puterii lunii.

familei fericita

Săgetător

Ai multe probleme pe cap pe care trebuie să le rezolvi. Cel mai bun lucru pe care poți să îl faci este să le amâni până efectul Lunii Noi în Rac dispare. Vei vedea că, oricât te-ai strădui, totul se va întoarce împotriva ta. Luna Nouă îți va pune bețe în roate și te vei simți neajutorată și incapabilă. Ai grijă  și în relația de cuplu, deoarece este posibil să îl judeci greșit pe cel drag.

Capricorn

Luna Nouă te va face să amâni o călătorie pe care o aștepți de mult timp. Acest lucru te va enerva la maximum și vei avea câteva discuții în contradictoriu cu persoana iubită. Încearcă să te abții de la reacțiile exagerate, deoarece încrederea celui drag poate fi profund zdruncinată.  Cu puțină răbdare, lucrurile se vor rezolva de la sine.

Vărsător

Începi să fii confuză și să te îndoiești până și de propriile sentimente. Luna Noua te va face să te simți pierdută și neajutorată. Norocul tău este că o prezență feminină din cercul tău de prieteni va simți că ceva nu este în regulă cu tine și te va ajuta să treci peste aceste dificultăți. Vei pleca într-o călătorie cu această persoană care nu va fi doar fizică, ci și spirituală.

Pești

Ai tendința de a exagera în cadrul oricărei situații, fie că este vorba de prieteni, fie că este vorba de locul de muncă. Nici să nu te mire faptul că cel mai bun prieten se va sătura de comportamentul tău exagerat și îți va întoarce spatele atunci când vei avea nevoie de acesta cel mai mult! Luna Nouă nu va fi prea darnică cu tine, ci te va lăsa fără un prieten bun, pe care te puteai baza.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta