Horoscop
Înapoi la

Marte iese din retrograd: zodiile primesc indicii despre drumul pe care trebuie să apuce

Marte iese din retrograd: zodiile primesc indicii despre drumul pe care trebuie să apuce

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Marte, considerată planeta acțiunii și a motivației, a fost retrogradă în ultimele nouă săptămâni. Mișcarea retrogradă are loc la fiecare doi ani și de fiecare dată are un impact major asupra vieților zodiilor. 

De fiecare dată când o planetă este în faza de retrograd, energia ei se reflectă direct asupra nativilor din horoscop și se manifestă din interior către exterior. Poate avea influență asupra sentimentelor, gândirii, dar și a acțiunilor. Acum sunt ultimele zile cu Marte retrograd, iar pe data de 13 noiembrie va tranzita direct zodia Berbecului. Când va ieși din acea fază, ideile nativilor vor începe să prindă contur și vor putea să descifreze informațiile noi pe care le-au primit din partea Universului în ultimele luni, cu Marte în retrograd. Planeta va mai fi din nou retrogradă pe data de 22 octombrie 2022.

Zodiile vor face progresele necesare și vor înțelege care este drumul pe care trebuie să îl urmeze de acum încolo. Anul 2020 a adus schimbări incontestabile în viața tuturor zodiilor, iar ieșirea lui Marte din retrograd va aduce un nou val de energie, dar și o explozie de inspirație. Dacă în ultimul timp te-ai simțit reținut să faci un anumit lucru, acum este timp să mergi mai departe și să îmbrățișezi ideea progresului. Vei găsi inspirația acolo unde nu te aștepți și, cel mai probabil, proiectele pe care le-ai început în primele luni ale anului vor ajunge acum la un final satisfăcător. 

Dacă până acum ai întâmpinat dificultăți s-ar putea să descoperi că vei găsi motivația necesară pentru a continua. Nu te teme de schimbări și folosește această energie nouă pentru a îți deschide mintea și a privi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Prin efectuarea unor modificări și înțelegerea lecțiilor primite din partea planetei Marte cât timp a fost retrograd, aceast lucru te va ajuta ca proiectele tale să avanseze cu mai multă viteză și ușurință.

Citește și: 4 zodii care vor fi infidele iarna aceasta. Uită de tot și se aruncă în brațele dragostei interzise

Marte retrograd este de fapt mesajul Universului care ne amintește să încetinim motoarele și să ne relaxăm. În agitația vieții cotidiene uităm deseori să ne oprim și să reflectăm la ceea ce facem și către ce ne îndreptăm. Uneori continuăm pe acelasi drum, fără a analiza cu adevărat dacă este cel mai benefic pentru noi. Când Marte este retrograd, ni se reamintește că acțiunile noastre au consecințe și, în orice moment, putem alege să luăm o cale diferită și să facem alte alegeri. 

Nu trebuie să faci ceva pentru că "așa este bine", ci mai degrabă ar trebui să gândești original și să ai curajul de a experimenta. Îți poți asculta chemarea interioară și astfel vei realiza că ai știut mereu răspunsul, însă nu ai știut cum să îl cauți. Observă cu atenție indiciile pe care le-ai primit în ultima perioadă din partea Universului și vei reuși să îți ghidezi singur pașii. 

Când Marte va ieși din retrograd, viața zodiilor se va întoarce la normalitate, fără evenimente inexplicabile, neprevăzute sau sentimente ciudate. Însă până atunci, poți descoperi mesajele primite în această perioadă și cum te vor ajuta acestea să îți găsești drumul și să faci cele mai bune alegeri. 

Surse articol: Foreverconscious / Bustle.com / Astrology.com

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Ce trebuie sa faci ca sa te imbogatesti usor?
Incepe quiz
Ce trebuie sa faci ca sa te imbogatesti usor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.