Horoscop
Înapoi la

Obiceiul toxic de care să te descotorosești în 2023, în funcție de zodie

Obiceiul toxic de care să te descotorosești în 2023, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Vrei un 2023 perfect? Atunci trebuie să îți dai seama repede ce ai greșit în trecut și ce obicei toxic te ține pe loc. Dacă nu vei renunța la anumite atitudini care îți fac rău și nu îți dau voie să evoluezi, nu vei obține rezultatele dorite în acest an.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fiecare zodie are greșelile sale, iar identificarea lor ar fi de mare ajutor. Încă nu ai descoperit de ce ai eșuat în anii trecuți? În acest articol vei găsi toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți schimba viața în bine. Trebuie doar să accepți că nu ești perfect/ă și că trebuie să faci anumite îmbunătățiri. Iată la ce obicei toxic trebuie să renunți în 2023:

Berbec - Impulsivitatea
Ești cunoscut/ă pentru îndrăzneala ta și pentru curajul care te împinge în cele mai de temut provocări. Totuși, de multe ori ai avut probleme din cauza impulsivității, căci ai ajuns să te implici în situații care nu erau tocmai potrivite. Ca să eviți necazurile în acest an, va fi nevoie să adopți o atitudine mai calmă și să te gândești de cel puțin două ori înainte de a face un pas de care nu ești sigur/ă.

Taur – Rigiditatea
Ambiția poate fi o calitate de admirat, dar în cazul tău se transformă de multe ori în rigiditate. Ai pierdut mult în viață din cauza ideilor preconcepute, fiindcă nu ai permis nimănui să îți influențeze gândirea. Trebuie să înțelegi că nu ai întotdeauna dreptate și că lucrurile se mai schimbă. Poate ar fi cazul să accepți că nu doar opinia ta este validă.

Gemeni – Lipsa de sinceritate
În 2023 trebuie să fii mai sincer/ă în interacțiunile cu oamenii din jur. Pentru că ai vrut întotdeauna să îți fie admirate abilitățile mentale, ai recurs uneori la mijloace nu tocmai cinstite. Lipsa de sinceritate este un minus pe drumul spre evoluție, așa că trebuie să o înlocuiești cu onestitatea.

Rac – Manipularea emoțională
Sensibilitatea ta este de apreciat în multe cazuri, dar din când în când o folosești într-un mod nepotrivit. În loc să îi manipulezi emoțional pe cei apropiați, ai putea încerca să fii mai reținut/ă și să îi lași să facă doar ce simt. Nu așa ții persoanele dragi lângă tine, ci prin sinceritate, comunicare și deschidere. Poți încerca să renunți la acest obicei nepotrivit în 2023?

Femeie blondă care plânge în brațele unei femei cu părul șaten.

Citește și: Se îmbogățesc și sunt iubite: 3 semne zodiacale care așteaptă o fericire nepământeană în 2023

Leu – Mândria
Toată lumea îți știe valoarea, așa că nu este cazul să le repeți tuturor cât de bun/ă ești în orice situație. Mândria nu are ce să caute în cea mai bună versiune a ta, așa că încearcă să scapi de ea în acest an. Oamenii te vor aprecia mai mult dacă vor observa că ești modest/ă când ai parte de reușite de neegalat.

Fecioară – Perfecționismul
Dorința ta exagerată de a excela în orice faci îți poate crea probleme. Acesta este și motivul pentru care ai pierdut prea mult timp în anii trecuți. 2023 va arăta altfel dacă te relaxezi și încerci să nu mai fii atât de încordat/ă când vine vorba de obiectivele pe care le ai. Încearcă să fii mai blând/ă cu tine și să nu mai ai așteptări atât de mari.

Balanță – Indecizia
Obișnuiești să oscilezi permanent între două idei și nu poți lua o decizie fără prea mare efort. Asta înseamnă că nu știi ce vrei și că ți-e teamă de consecințele alegerilor tale. Anul acesta poți încerca să fii mai asumat/ă și să înțelegi că riscurile fac parte din viața oamenilor. Nu vei lua întotdeauna hotărârea corectă, dar măcar nu vei mai pierde timpul în zadar.

Scorpion – Gelozia
Iubești cu pasiune, dar această calitate poate aluneca puțin în extrema cealaltă. Nu înțelegi ce vreau să spun? Gelozia exagerată pe care o consideri dovadă de iubire nu este tocmai potrivită. Îi poate face pe oameni să se îndepărteze de tine. Dacă nu vrei să rămâi singur/ă în 2023, ai face bine să te controlezi când simți că nu primești atenția de care ai nevoie. Comunicarea te poate salva din astfel de situații neplăcute.

Săgetător – Iresponsabilitatea
Firea ta aventuroasă este calitatea care te face să fii atât de admirat/ă. Totuși, mulți nu știu că de multe ori ai fost iresponsabil/ă pentru că ai ales distracția în locul sarcinilor pe care le aveai de îndeplinit. Dacă vrei un 2023 perfect, va trebui să îți asumi că ești adult și să faci tot ce trebuie să faci. În momentul în care fugi de responsabilități, compromiți dezvoltarea pe care o aștepți.

Capricorn – Dependența de muncă
Muncești mai mult decât orice alt semn din zodiac și nu îți iei niciodată pauză, chiar dacă ești conștient/ă că o meriți. Anul acesta a venit vremea pentru o schimbare, așa că trebuie să renunți la această rutină toxică. Dacă înveți să te bucuri de viață și să îți oferi mici recompense pentru efortul depus, evoluția ta va deveni vizibilă. Munca fără odihnă va aduce rezultate mult mai mici, fiindcă randamentul nu este la fel de mare.

Vărsător – Detașarea
Te-ai gândit vreodată că nu ai noroc în dragoste pentru că nu te implici emoțional în relațiile în care intri? Degeaba te străduiești să câștigi inima cuiva dacă nu știi cum să o păstrezi. Fă din 2023 un an al schimbării și adoptă o nouă atitudine, mai ales când vine vorba de un/o posibil/ă partener/ă.

Pești – Tendința de a fugi de probleme
Crezi că problemele se vor termina dacă le eviți la nesfârșit? Ei bine, adevărul este că ele se vor adânci și mai tare. Trebuie să îți faci puțin curaj și să le înfrunți. În caz contrar, nu vei reuși să evoluezi în acest an. Poți spune că ești gata pentru o viață mai bună doar când închei socotelile cu trecutul. Ești pregătit/ă să faci asta?

Acum realizezi cât de mult rău ți-a făcut obiceiul pe care îl credeai bun? Mai ai timp să te schimbi, iar la finalul lui 2023 vei putea număra beneficiile aduse de transformarea aceasta.

Citește și: Mantra secretă și atotputernică datorită căreia ți se schimbă viața în bine în 2023, în funcție de zodie

Surse foto: Freepik, Freepik

Surse articol: CollectiveTimesofindiaStylecaster

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.