Horoscop
Înapoi la

Pasiune sau monotonie? Iată cum este femeia Vărsător în pat!

Redactor Andreea Baluteanu

Vrei lecții de Kamasutra? Adori sexul neconvențional, uneori dur? Plăcerea e pentru tine scopul ultim al unei partide de amor, nu atașamentul sentimental? Atunci, cel mai probabil aparții zodiei despre care vorbim azi, deoarece bifezi unele dintre cele mai importante trăsături ale femeii Vărsător în pat.

Află cum se comportă femeia Vărsător în pat, ce tip ce atitudini preferă între așternuturi, dar și care sunt zonele erogene și cele mai strălucite compatibilități pentru ea. Descoperă toate aceste informații în rândurile de mai jos!

Cum se comportă femeia Vărsător în pat?

În primul rând, ținem să te felicităm dacă ești tip și citești aceste rânduri: în cazul în care te întrebi cum este femeia Vărsător în pat, înseamnă că ai șanse la această zodie cu totul specială, care îți va asigura momente de neuitat.

cuplu in pat

Independentă, mereu surprinzătoare și plină de energie: principalele caracteristici ale nativei se traduc printr-o atitudine explozivă în pat. Femeii Vărsător pur și simplu îi place să facă sex și îți va oferi toată plăcerea din lume, cerându-ți în schimb să depui și tu aceleași eforturi pentru a o duce în al nouălea cer. E femeia care îți va dărui unele dintre cele mai fierbinți orgasme. Pentru ea, sexul hardcore e atât de excitant, jucăriile sexuale, o necesitate, iar fanteziile, oricât de bizare, mereu primite cu entuziasm.

Ceea ce nu înseamnă că femeia Vărsător nu apreciază deloc romantismul. Sunt momente când îi place să fie îmbrățișată și răsfățată și respectă faptul că ți-ai dat silința să o înnebunești în preludiu. Însă ei îi place, mai degrabă, pur și simplu să o facă. Pentru aceste femei, sexul e o activitate fizică, necesară trupului pentru a-și menține starea de sănătate, și are prea puțin în comun cu emoțiile sau cu sentimentele. A face dragoste e diferit ca ziua de noapte de a face sex pentru nativă, una dintre puținele femei care fac o distincție clară asupra conceptului.

O altă caracteristică a femeii Vărsător în pat este atitudinea ei imprevizibilă. Adevărul e că aceste native urăsc constrângerile de tot felul, și simpla idee de a fi închistate într-o categorie le repugnă. Așa că, de câte ori vei crede că ai descoperit cheia personalității lor, o vor arunca pe geam, surprinzându-te cu o cu totul altă personalitate. Tipa chill, care părea de acord cu orice, se poate transforma într-o divă dramatică în dormitor sau într-o romantică incurabilă.

Ai fost atenționat: această femeie te va scoate din zona de confort și adoră sexul în public. Așa că, dacă să riști să fii surprins în cele mai intime ipostaze te sperie, mai bine ți-ai căuta o Tăuroaică mai discretă. Tot Vărsătorul este renumit însă și pentru atenția pe care o oferă propriei tale plăceri: e generoasă în pat și nu o vei uita niciodată, așa că poate că merită să renunți la inhibiții pentru ea.

Ce mai e de adăugat? Că sexul oral e pentru ea o artă. Are secretele ei, care te vor lăsa fără respirație, și nu se sfiește să facă tot ce îți trece prin cap. Mai mult, nu o să îi pese cum arăți (deși e musai să fii curat) și nici ce spune contul tău din bancă. Nici rateurile sexuale nu o descurajează. Adevărul este că această nativă poate fi la fel de abilă ca o maestră în Kamasutra în dormitor, dar și cea mai bună și mai înțelegătoare prietenă, în același timp. Nu e de mirare că ajunge adesea să calce pe un covor de inimi.

Zone erogene pentru femeia Vărsător

Și în ceea ce privește zonele eroge, femeia Vărsător în pat poate fi o adevărată enigmă. Pentru că nu acordă sexului o importanță prea mare, deși e atât de bună la el, și preferă actul în sine preludiului, e dificil să spui care sunt zonele sale erogene. Mai mult, acestea pot varia de la bărbat la bărbat.

Multe native înnebunesc atunci când sunt atinse pe gambe sau pe glezne. Și încheieturile sunt zone erogene, atât pentru sărutări tandre, aproape caste, dar și pentru…a fi legate. Ți-am spus că jucăriile sexuale îi satisfac setea de fantezie din pat.

Însă și buzele tale pot face minuni. Adesea, aceste native preferă un tip care știe să sărute bine unuia cu performanțe sexuale uluitoare. Și dacă mai ești capabil să folosești acele buze și pentru a purta discuții lungi și provocatoare (adevărata slăbiciune a nativei), e clar, ai boyfriend material.

cuplu hot

Femeia Vărsător compatibilități

Pentru femeia Vărsător în pat, zodiile de aer sunt partenerul perfect. Cu un tip Gemeni se va înțelege perfect: le place amândurora aventura și distracția în pat, fără să se ia prea tare în serios. Bonus: acești parteneri înțeleg mai bine decât oricine că cea mai erogenă zonă pentru o zodie de aer este creierul, așa că singurul risc este să nu mai ajungă să facă sex pentru că le place prea mult să schimbe idei.

De partea cealaltă, delicatețea și atenția pe care un bărbat Balanță le oferă Vărsătoarei noastre o vor înnebuni. Ambii vor excela la comunicare și vor spune direct ce vor, deși Balanța e ușor mai sensibilă. Cât timp nu se atașează prea tare, partidele de sex vor fi legendare.

Cu cine mai este compatibilă femeia Vărsător în pat? Cu zodiile de foc. Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt la fel de pasionali ca și ea și adoră latura sa imprevizibilă și aventuroasă. La polul opus, relația cu Racii, Peștii și Scorpionii „scârțâie”: deși îi împart pasiunea, nu pot înțelege o zodie care nu aduce și inima între așternuturi. Vărsătoarea îi consideră fascinanți, dar se va sătura de numeroasele lor critici.

Femeia Vărsător și bărbatul Vărsător în pat

Iată o compatibilitate care poate primi nota 10 pe linie. Firi aventuroase, deschise și independente, cei doi pot da foc la casă cu pasiunea lor, pentru ca apoi să revină relaxați la jocul de Monopoly și la paharul de vin rămas neterminat.

Singurul risc între doi Vărsători este, ca la Gemeni, să renunțe la schimbul de fluide corporale pentru cel de idei. Dacă conversația este stimulantă pe ambele părți, sexul va mai avea de așteptat. Fiind însă o necesitate trupească pentru ambii nativi, la un moment dat își vor aminti de ea și…cam atât.

Femeia Vărsător înșelată

Dacă sunt zodii pe care le poți duce cu zăhărelul și le poți împăca după o trădare, femeia Vărsător nu face parte din această categorie. Dacă o trădezi, va deveni rece ca gheața și te va părăsi fără urmă de regret. Oricum, are de unde alege și urăște complicațiile inutile.

După ceva vreme, se va mai îmblânzi și va începe să privească cu obiectivitate trădarea, ca pe o lecție de viață. E posibil chiar să mulțumească celui care a călcat strâmb, dar nu îl va mai primi în viața sa.

Cu toate acestea, trădarea e destul de dificilă. Femeia Vărsător în pat e extrem de atentă și va intui cu dibăcie orice tentative de a-i ascunde ceva. Așa că, cel mai adesea, acest capitol se încheie înainte de a începe.

Femeia Vărsător amantă

„Totul e permis în dragoste și război”: așa sună motto-ul femeii Vărsător. Da, știm, poate părea ipocrit ținând cont că taxează cu atâta duritate trădarea, dar aceasta este realitatea. Fierbinte, așa cum e femeia Vărsător în pat, se califică și pe primele locuri printre nativele care au șanse de a deveni „cealaltă femeie”.

Pentru că adoră atât de tare libertate și urăsc gelozia și posesivitatea, aceste femei se simt ca la ele acasă într-o relație liberă de orice constrângeri. Vor fi acea amantă înțelegătoare care, atât timp cât e respectată, nu va cere niciodată să devină partenera oficială.

cuplu sex

Însă și Vărsătoarea poate renunța la statutul său atunci când intervin dilemele morale. Până la urmă, inima sa nu e împietrită, și nu vrea să provoace durere cu tot dinadinsul. Dacă va ști că relația ei aduce suferință altei persoane și dat fiind spiritul său umanitar, este posibil să pună punct. Dar tot nu va considera greșit ce a făcut.

Așa este femeia Vărsător în pat! Vezi și care este personalitatea, trăsăturile de caracter și comportamentul zodiei Vărsător. Află și cum să îți dai seama dacă un bărbat Vărsător este îndrăgostit!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.