Horoscop
Înapoi la

Patru semne zodiacale care își descoperă scopul în viață la aproape 40 de ani

Patru semne zodiacale care își descoperă scopul în viață la aproape 40 de ani

Lorena Pintilie

Viața se schimbă pe măsură ce anii trec, iar asta e perfect normal, căci trăim experiențe diverse de la un an la altul. Orice individ percepe și trăiește viața în mod diferit față de cei ce îl înconjoară, iar diversitatea este ceea ce face ca lucrurile să fie, de fapt, unice. De câte ori nu ți s-a spus că „până la o anumită vârstă ar trebui să știi x și să fii făcut y”?

Ei bine, la fel cum o dovedesc și cele patru zodii despre care vom vorbi astăzi, fiecare persoană se dezvoltă în ritmul său. Asta nu înseamnă că dacă nu ai aflat până la 30 de ani care este, cu adevărat, scopul tău în viață, ești un „întârziat”, sau că „ți-ai ratat șansa la o viață împlinită”. Din contră! Haide să vedem împreună care sunt zodiile care învață abia după 30 de ani care este scopul lor în viață.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nimeni nu îmbătrâneşte prin simpla acumulare a unui număr de ani. Devenim bătrâni prin părăsirea idealurilor noastre. Anii pot rida pielea, dar renunţarea la entuziasm ne ridează sufletul.” – Samuel Ullman

Taur

Nativii născuți în zodia Taurului sunt bine cunoscuți pentru dedicarea lor față de confortul și siguranța unei vieți lipsite de griji și piedici. Tocmai de aceea își petrec tinerețea încercând să consolideze o fundație care să conțină caracteristicile menționate anterior, adică un loc de muncă stabil și sigur, o casă pe gustul lor și relații puternice cu oamenii din jur. Până la 30 de ani, nativul Taur nu are un scop bine definit, ci doar urmărește să își facă viața cât mai simplă și mai lipsită de greutăți. Abia după ce trece de pragul celui de-al patrulea deceniu al existenței lui se petrece o schimbare majoră pe acest plan.

Tot ce trebuie să știi despre arhanghelul Ariel, îngerul păzitor al nativilor născuți în zodia Berbec

Această schimbare se produce, de cele mai multe ori, pe plan emoțional și spiritual, mai degrabă decât în cel material. Ceea ce înseamnă că, odată cu împlinirea a 30 de ani, Taurul începe să conștientizeze mai mult menirea sa pe Pământ, concentrându-se pe valorile și principiile sale mai mult ca niciodată, lăsând la o parte scopurile materiale. Țelul nativului începe să se învârtă în jurul dezvoltării personale, explorării spirituale și aducerii unei contribuții semnificative societății.

Balanță

Când vorbim despre un nativ al zodiei Balanță, vorbim despre echilibru, armonie și menținerea în balanță a vieții. După cum o spun cele mai pronunțate caracteristici ale acestei zodii, Balanțele sunt niște persoane care își dedică timpul și energia pentru a crea simetrie și ordine în lume (a lor sau a celor dragi). Cu toate că sunt văzute ca fiind echilibrate și raționale, părând că au totul sub control, în realitate, în adâncul sufletului lor, simt că nu au ajuns să atingă cu adevărat împlinirea. Când se luptă cu menținerea echilibrului, se luptă, de fapt, și cu identificarea scopului lor autentic. Însă, după ce trec de pragul celor 30 de ani de existență, Balanțele se trezesc stimulate de idei și revelații care le ghidează spre adevărata lor menire. Care e aceasta? Doar timpul și meditația le pot indica fiecărui nativ în parte.

Scorpion

Ambiția nemăsurată și consecvența Scorpionilor îi ghidează pe un drum al succesului în carieră. În primii ani de viață, acești nativi se concentrează foarte mult pe cariera lor și mai puțin pe viața personală, probabil în încercarea de a-și crea o bază economică solidă. Însă, dacă până la 30 de ani tot ce și-au dorit a fost cunoașterea exterioară, după această vârstă, se schimbă foaia. Încep ușor, ușor să își dorească să afle mai multe despre ei înșiși, meditează mai mult și caută răspunsuri în interiorul sufletului lor. Apoi, realizează că menirea lor adevărat nu se află afară, ci înăuntrul lor. Vor să se autodescopere, să evolueze și să se vindece, astfel că se transformă din exploratori pasionați într-unii înțelepți.

Tot ce trebuie să știi despre arhanghelul Raziel, îngerul păzitor al nativilor născuți în zodia Leu

Capricorn

Cu cât înaintează în vârstă, cu atât realizează tot mai multe despre propria persoană. Capricornii ajung să își afle menirea pe Pământ abia după multe lupte interioare, confruntări aprige și explozii ale egoului, când descoperă că aveau nevoie doar de o reevaluare a propriilor valori pentru a atinge țelul suprem. Chiar dacă nu își dau seama, Capricornii își doresc să se extindă dincolo de realizările materiale, din dorința de a explora lumea misterioasă a emoțiilor și pentru a crește din punct de vedere spiritual. Realizează abia după 35 de ani cât de importantă este înțelepciunea și cât de folositoare este în călătoria prin viață. În cele din urmă, își domolesc focul lăuntric și devin mai precauți, evoluând dintr-un alpinist ambițios într-un ghid montan conștient și prudent.

Tu ți-ai găsit adevăratul scop în viață? Sau încă ești în căutarea lui? 

Surse foto: Freepik 

Surse articol: Collective World 

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.