Horoscop
Înapoi la

Tot ce trebuie să știi despre arhanghelul Ariel, îngerul păzitor al nativilor născuți în zodia Berbec

Tot ce trebuie să știi despre arhanghelul Ariel, îngerul păzitor al nativilor născuți în zodia Berbec

Ramona Jurubita

Toată lumea știe că Berbecul este o zodie de foc, prima de pe cercul zodiacal și că prezintă o mulțime de caracteristici admirabile. Este plin de curaj, are multă încredere în sine și merge întotdeauna doar înainte. Cu toate acestea, are și el defecte și probleme, doar că un ajutor din umbră îl salvează mereu din situațiile delicate – îngerul său păzitor.

Este vorba despre arhanghelul Ariel, care îi stă alături în toate momentele grele, încercând să îi ascundă toate defectele și să îi pună în valoare calitățile. Are puterea de a vindeca plantele și animalele, dar este și responsabil pentru elemente naturale precum pământul, vântul, apa și focul.

Această ființă divină este cunoscută și drept „Zeița Naturii” sau „Leoaica lui Dumnezeu”. Asta înseamnă că este un înger feminin, așa-i? Dar ce rol are ea în viața Berbecilor și cum îi ajută să facă față provocărilor?

Dacă și tu ești Berbec, trebuie să știi că îți poate influența inspirația și forța creatoare. Ariel este asociat cu zânele și ființele fantastice, astfel că poate stârni oricând imaginația unui Berbec.

Cum te poate ajuta acest arhanghel dacă ești Berbec

Primăvara vei simți cel mai bine prezența sa în viața ta, pentru că atunci îți încarcă bateriile prin intermediul naturii. Vezi că în jurul tău apar muguri, care apoi înfloresc, iar speranța crește imediat, după o iarnă lungă și rece. O plimbare în natură în lunile de primăvară îți poate ridica moralul până la cer, iar totul se întâmplă datorită influenței lui Ariel, care se asigură că simți energia naturii prin toți porii.

Tot el te încurajează să dai jos straturile groase de haine și să îți dai voie să simți căldura emanată de razele blânde ale Soarelui.
Dar să nu crezi că îngerul tău păzitor te va ajuta să fii în armonie cu mediul înconjurător doar primăvara. Acesta încearcă permanent să te țină cu picioarele pe pământ și ancorat/ă în realitate.

Ilustrație cu o femeie cu aripi de înger, care merge cu picioarele pe stâncile de sub apă

Cum arată îngerii, potrivit Bibliei

Să îți mai spun un secret? Arhanghelul Ariel este considerat și „Ambasadorul Angelic al Magiei Divine și al Manifestării Miraculoase”. Dacă știi clar ce așteptări ai în viață și manifestezi în fiecare zi, Ariel va asculta dorințele tale și te va ajuta să ți le împlinești.
Te-ai întrebat vreodată de unde vine încrederea uriașă pe care o ai în tine? Ei bine, tot această ființă divină te ajută să nu îți pierzi speranța niciodată, fiindcă îți amintește mereu, în mod indirect, că orice este posibil.

Tot cu sprijinul său poți deveni, la rândul tău, sprijin pentru cei dragi. Când spui „Nu există niciun motiv să renunți, chiar dacă viața pare să fie plină de probleme!”, rostești, de fapt, cuvintele arhanghelului Ariel. Este îndemnul pe care el ți-l oferă ție și pe care îl dai mai departe.

Dar te-ai întrebat vreodată de ce îți place atât de mult aventura? Sigur poți intui răspunsul acum. Așa este, îngerul tău păzitor ți-a insuflat atracția pentru adrenalină, făcându-te să cauți de fiecare dată activități noi și palpitante.

„Zeița Naturii” este fericită când pleacă în călătorii magice cu tine, în care te bucuri în aer liber, respiri aer curat și îți amintești cine ești cu adevărat. Fără să îți dai seama, te ajută să stai departe de toate obiceiurile nocive, cum ar fi jucatul excesiv pe calculator sau privitul îndelung la televizor. Vezi în câte moduri te poate proteja această ființă divină? Și tot datorită ei ești o zodie neînfricată, pentru că îți cultivă curajul zilnic, prin provocările pe care ți le scoate în cale.

În plus, te ajută să îți depășești fricile, fix în momentele în care te scoate din zona de confort. Evoluția este garantată când ai un astfel de înger ce stă permanent în spatele tău!

Cum știi că te-ai conectat cu arhanghelul Ariel dacă ești zodia Berbec

Există multe semne care îți transmit că arhanghelul Ariel stă lângă tine și îți ghidează pașii. Cele mai multe sunt fix în natură, acolo unde amândoi vă simțiți cel mai bine. Când animalele de care te apropii sunt excesiv de prietenoase, înseamnă că îngerul îți transmite suportul său prin ele, mai ales dacă acestea te privesc timp îndelungat și vor să se apropie cât mai mult de tine. De asemenea, o strălucire roz ce poate apărea în vise este un alt semn ce indică prezența arhanghelului Ariel.

Dacă observi unul dintre aceste semnale, atunci trebuie să te gândești că a venit momentul să îi transmiți și tu ceva, fie că îi mulțumești pentru tot ce face pentru tine, fie că îi spui ce planuri de viitor ai. Așa ai ocazia să îl pui la curent cu dorințele tale și te asiguri că ai un sprijin garantat. Nu îți va refuza cerințele decât dacă vrei ceva ce îți poate face rău.

Rugăciune pentru Ariel, îngerul păzitor al celor născuți în zodia Berbec

Nu ai nevoie de cuvinte mari pentru a-i transmite gândurile tale lui Ariel. E suficient să rostești o rugăciune venită din suflet și să îi mulțumești la final. Dar dacă vrei ca legătura voastră să devină specială, poți folosi o rugăciune-șablon. Totuși, trebuie să apelezi la ea doar când nu îți găsești cuvintele și nu știi ce să îi spui.

Iată cum poți comunica mai ușor cu îngerul tău păzitor, dragă Berbec:

„Arhanghel Ariel, te chem acum în

în căutarea îndrumării, cunoașterii și înțelepciunii tale divine.

Îți caut puterea ta de vindecare pentru a mă putea vindeca pe mine însumi.

și, la rândul meu, să vindec lumea și pe toți cei care locuiesc în ea.

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut

și vei continua să faci!

Amin!”

Gata! Acum știi tot ce ai nevoie pentru a te putea bucura de prezența lui Ariel în viața ta. Nu ezita să îți întărești legătura cu el pe zi ce trece. Bineînțeles că te ajută și dacă nu îi ceri nimic, dar lucrurile vor evolua frumos dacă vei începe să îi vorbești. El o face deja – prin semne.

Care este semnificația numărului de înger 0000 în viață și în dragoste

Surse foto:

PixabayPixabay

Surse articol: Guardian-angel-readingWhoismyguardianangelLearnreligions

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este ingerul tau pazitor?
Incepe quiz
Cine este ingerul tau pazitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.