Horoscop
Înapoi la

Patru zodii care se dăruiesc cu totul în relațiile amoroase, trăiesc totul la intensitate maximă

Patru zodii care se dăruiesc cu totul în relațiile amoroase, trăiesc totul la intensitate maximă

Ramona Jurubita

Iubirea trebuie trăită în cele mai intense moduri posibile și, din păcate, oamenii care oferă doar jumătăți de măsură împiedică scrierea unor povești cu adevărat interesante. Totuși, de cealaltă parte a baricadei se află cei extrem de sensibili și pasionali, care ar fi în stare să renunțe la orice pentru sufletul pereche. Aceștia își pun sufletul pe tavă în fața jumătății lor și trăiesc de parcă nu ar mai exista nimic altceva în jur.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ca să identifici ușor persoanele care sunt în stare să facă gesturi nebunești de dragul iubirii, trebuie să cunoști foarte bine trăsăturile semnelor zodiacale. Astăzi vom analiza strict comportamentul zodiilor care dau totul în relații și care se implică de fiecare dată cu toată ființa.

Iată nativii spre care ar trebui să îți îndrepți atenția dacă vrei să fii iubit/ă așa cum nu ai mai fost niciodată:

Ilustrație cu siluetele unor parteneri care se sărută noaptea.

Racii
Aceștia sunt extrem de sensibili și consideră că au datoria de a-i proteja pe alții. Se simt cumva responsabili de fericirea partenerilor, așa că fac tot posibilul să le așeze de fiecare dată un zâmbet pe față. Ei nu fug niciodată de problemele care apar într-o relație, ci încearcă să repare și să restabilească echilibrul.
Dacă ai avea un/o iubit/ă născută sub acest semn zodiacal, ai trăi în puf în fiecare secundă a vieții tale. Se va asigura că nu îți lipsește nimic și la finalul fiecărei zile te va întreba cum te simți. Îi poți spune liniștit/ă ce ai pe suflet, fiindcă a doua zi vei realiza că orice grijă a dispărut. Racul din viața ta va pune totul la punct pentru tine.

Peștii
Nu sunt genul care să primească fără să ofere ceva în schimb. Dacă le-ai oferit un gram de speranță, îți vor întoarce sentimentele înzecit și se vor lega de tine pe viață. Visători din fire, își imaginează ce le-ar aduce fericire celorlalți și fac întotdeauna surprize dulci, planifică întâlniri în locații speciale sau cumpără cadouri personalizate și pline de semnificație.
Ei bine, dacă vei fi într-o relație cu o persoană care s-a născut sub semnul acestei zodii, vei fi răsfățat/ă zi de zi, iar cele mai mari dorințe ale tale vor fi îndeplinite imediat. Vei simți că te iubește și nu vei avea nicio secundă îndoieli, fiindcă îți va dovedi constant că ați fost făcuți unul pentru celălalt.

Leii
Doar nu te-ai gândit că Leii sunt egoiști și nu ar face până și imposibilul pentru o dragoste adevărată?! Aceștia au așteptări mari de la partenerii lor, dar au așteptări mai mari de la ei și fac totul pentru a fi cât mai buni în raport cu oamenii pe care îi iubesc. Se străduiesc de fiecare dată să le facă pe plac și se asigură că nu li se poate reproșa nimic la acest capitol. Relațiile cu ei sunt cele mai bune, pentru că romantismul și pasiunea lor transformă orice moment banal într-o clipă de neuitat.
Te poți considera norocos/oasă dacă îți găsești un/o iubit/ă în zodia Leu, asta este mai mult decât clar! Va depune toate eforturile ca legătura voastră să dureze o viață și în brațele sale vei realiza că nimeni altcineva nu te-ar putea face la fel de fericit/ă.

Taurii
Poate nu te așteptai să îi regăsești pe această listă, fiindcă se crede despre ei că sunt leneși. Este adevărat că în anumite privințe preferă să nu depună mari eforturi, dar când vine vorba de iubire...o, Doamne! Nu există cuvinte care pot descrie implicarea lor. Se atașează imediat de oamenii pe care îi consideră importanți și devin extrem de loiali, sinceri și atenți.
Nu îți va lipsi nimic dacă îți vei petrece restul zilelor lângă un Taur. Îți va oferi ceea ce meriți și se va strădui să ajungeți cât mai departe împreună, având în vedere ambiția de fier pe care o posedă. De dragul relației, poate să iasă oricând din zona de confort și să depună eforturi colosale.

Ce spui despre zodiile menționate mai sus? Le percepeai deja ca fiind atente și extrem de iubitoare sau ți-ai schimbat părerea acum? Nu vei afla niciodată adevărul despre un om dacă nu te vei apropia foarte mult de el. Însă, acum poți ști dinainte dacă omul de care te-ai îndrăgostit îți va oferi totul sau nu. Află-i zodia de la prima întâlnire și vezi dacă face parte din grupul celor care se dăruiesc cu totul în relații. 😉

Vezi cele 4 zodii care au nevoie ca partenerul lor să aibă încredere în ele

Surse foto: Pexels

Surse articol: CollectivePinkvillaTimesofindia

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul
Incepe quiz
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (22)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.