Horoscop
Înapoi la

Patru zodii care se simt inutile atunci când nu lucrează

Patru zodii care se simt inutile atunci când nu lucrează

Ramona Jurubita

Se spune că munca înnobilează omul, așa că mulți iau de bună această vorbă și nu se văd stând degeaba nicio secundă. Se simt inutili când nu lucrează, iar în timpul liber găsesc întotdeauna câte o activitate interesantă. În cazul în care au impresia că nu mai au nimic important de făcut, se apucă să termine treburile de la serviciu. Pentru ei nu există o delimitare clară între pauză și programul de la muncă, fiindcă au în fiecare clipă ceva de rezolvat.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nu știi încă despre cine este vorba? Sunt doar patru zodii care intră în această categorie și care nu percep viața fără activități solicitante. Lor li se par plictisitoare vacanțele sau profită de ele pentru a-și îmbunătăți abilitățile ce îi vor ajuta să se dezvolte în plan profesional. În cazul lor, totul se leagă de muncă, evoluție și implicare. Nu o să le vezi nicio secundă pe un șezlong sau nu fără o carte în mână.

Iată cei patru nativi care se simt inutili atunci când nu lucrează:

Bărbat dependent de muncă, în timp ce lucrează noaptea, la lumina unei veioze și cu o cafea lângă el.

Capricorn
Vrei să știi că aduci în fiecare zi un aport societății în care trăiești, ceea ce înseamnă că nu concepi să ai o zi lipsită de productivitate. Practic, trăiești pentru a vedea în fiecare clipă rezultatele muncii tale și ai o listă infinită cu lucruri de făcut. E minunat să ai vise mărețe, dar nu trebuie să exagerezi și să te epuizezi doar pentru a-i face pe alții să se simtă bine. De asemenea, este de apreciat dorința ta de a schimba lumea, doar că pentru așa ceva este nevoie de pași mici, nu de eforturi uriașe făcute dintr-odată. Odihna este importantă, fiindcă te ajută să vezi totul mai limpede și să fructifici fiecare oportunitate.

Fecioară
Ești perfecționistă, așa că nu te vei opri până nu vei fi mândră de munca ta. Dar acest lucru nu se întâmplă niciodată, având în vedere că standardele tale cresc pe zi ce trece. Din păcate, îți faci rău singură prin acest comportament autodistructiv, iar dacă lucrezi într-un colectiv, îți atragi o mulțime de antipatii. Nimănui nu îi face plăcere să își desfășoare activitatea lângă o persoană tipicară și veșnic nemulțumită. Ar trebui să fii mai blândă cu tine și să accepți că nu poți fi întotdeauna la înălțime. Fiecare om are și zile proaste, iar succesul constă în abilitatea de a trece peste orice obstacol cu zâmbetul pe buze. Ai nevoie de o zi liberă, astfel încât să îți dai seama cât de mult te ajută relaxarea.

Femeie cuprinsă de disperare în momentul în care i se strică laptopul și nu mai poate lucra.

Berbec
Când nu ai nimic în program, începi să intri în panică, pentru că nu știi ce să faci cu viața ta. Nu concepi că poți trăi o zi fără să alergi în stânga și în dreapta sau fără să te pui extrem de extenuat în pat la final. S-ar putea să fie puțin riscant stilul de viață pe care l-ai ales, având în vedere că munca nu este totul. Cum te vei bucura de rezultate dacă sănătatea nu îți va permite acest lucru în cele din urmă? Este grozav să lucrezi pentru a-ți atinge obiectivele, dar este o mare greșeală să devii dependent de muncă. Trebuie să înveți să te bucuri de viață, să trăiești simplu și frumos! Dacă rămâi permanent închis într-un birou, nu o să afli niciodată care sunt adevăratele motive de bucurie.

Leu
Vrei să devii un om cunoscut, să ai realizări mărețe și știi că nu vei reuși asta dacă stai degeaba. Ei bine, adevărul este că poți fi cineva și dacă iei o pauză din când în când. Ești orbit de nevoia de atenție și vrei să primești validarea celorlalți, astfel că faci tot posibilul să te faci remarcat. Din păcate, această fugă după lumina reflectoarelor te va costa scump și vei ajunge să fii epuizat. Cine va mai aprecia la final o persoană pe chipul căreia se vede extenuarea? Ca să fii apreciat, ar trebui să radiezi de fericire și să pară că tot ce ai făcut a fost cu drag. Ca să poți lua totul mai ușor, ai nevoie de mai multă încredere în tine. Așa nu te vei mai compara cu nimeni și vei munci în ritmul tău. Ce zici? Poți încerca?

Dacă te-ai găsit pe lista de mai sus, ar fi timpul să mai iei o pauză și să constați că dependența ta de muncă ți-ar putea cauza probleme serioase. Aici găsești detalii despre cum poți scăpa de orice viciu.

Surse foto: Pixabay, iStock

Surse articol: CollectiveYourtangoPinkvilla

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ce greseli faci atunci cand vine vorba de barbati?
Incepe quiz
Ce greseli faci atunci cand vine vorba de barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.