Horoscop
Înapoi la

Patru zodii pe care le paște divorțul sau despărțirea în următoarea perioadă

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Uneori, dragostea nu se rezumă doar la momente unice și pline de magie. Se mai întâmplă ca partenerii să aibă parte de situații tensionate, parcursul lor fiind adeseori presărat cu suișuri și coborâșuri, oricât ar vrea ei să evite problemele. Nu există relație perfectă, probabil a înțeles toată lumea asta, dar încă mai sunt oameni care se ambiționează să repare o legătură care nu funcționează.

Dacă o căsnicie nu este menită să dureze, nu va dura, în ciuda eforturilor depuse de soți. Așa se întâmplă în orice altă relație, fie ea de prietenie, de iubire sau de colegialitate. Nu poți păstra cu forța o persoană care nu este făcută pentru a fi alături de tine și îți vei transforma viața într-un coșmar dacă insiști să te împotrivești destinului.

Înainte de orice, trebuie să știi că uneori este mai bine să îi lași să plece pe cei nepotriviți, fiindcă doar așa vei face loc în sufletul tău pentru persoanele care te merită cu adevărat. Bineînțeles, o ruptură nu este întotdeauna provocată doar de unul dintre parteneri și în cele mai multe dintre cazuri, vina este comună.

Fotografie cu doi parteneri, pusă în fața focului.

Sursa foto: Unsplash

Astrele sar în ajutorul nativilor din zodiac și le spun de fiecare dată când nu este cazul să mai insiste și așa se va întâmpla și acum. Află de la ele dacă te numeri printre zodiile pe care le paște divorțul sau despărțirea în următoarea perioadă:

 1. Rac
  Incompatibilitatea va interveni între tine și partener/ă. Sunt puține șanse să rămâi lângă persoana pe care o ai acum alături pentru că diferențele dintre voi sunt mult prea mari, chiar dacă amândoi refuzați să recunoașteți asta. Lupta dintre caracterele voastre opuse va conta foarte mult și îți va influența parcursul amoros. Deși vei lupta pentru iubire o bună perioadă de timp, o să realizezi apoi că mai bine îți vezi de drum separat.
 2. Balanță
  Rutina va fi responsabilă pentru separarea ta de cel/cea pe care îl/o credeai jumătatea ta. Iubirea nu este ușoară și vei învăța această lecție dureroasă pe propria piele, în momentul în care vei realiza că rutina s-a instalat în cuplul tău. Ușor, ușor va dispărea toată chimia dintre voi, iar monotonia va strica tot ce ați construit împreună. Despărțirea voastră este mai aproape decât ai putea crede și astrele îți recomandă să te gândești bine la decizia pe care urmează să o iei.
 3. Scorpion
  De vină pentru toate problemele din relația/căsnicia în care te afli va fi chiar temperamentul tău vulcanic. Se anunță o perioadă agitată pe care nu o poți traversa cu răbdare și calmitate, așa că îți vei îndepărta partenerul/a cu gesturile extreme la care vei recurge. Chiar dacă legătura dintre tine și jumătatea ta este stabilă, ea poate fi zdruncinată de situațiile neplăcute în care îl/o vei pune pe cel/cea de lângă tine.
 4. Vărsător
  Te așteaptă o perioadă plină de emoții copleșitoare și pentru că nu vei ști cum să gestionezi situațiile neprevăzute, vei face mai mult rău decât bine relației tale. Cu toate că vei încerca să repari ce ai stricat de-a lungul timpului, vei realiza că nu se mai poate face nimic și vei rămâne cu multe regrete în urma acestei experiențe. Nicio persoană nu îți va putea accepta instabilitatea emoțională de care dai dovadă uneori și trebuie să te schimbi dacă vrei să ai un/o partener/ă pe termen lung.

Ce spui de aceste previziuni dure? Să nu crezi că astrele ți-au pus gând rău, fiindcă ele vor doar să te ajute să îți dai seama cum arată perechea potrivită pentru tine. Poate încă nu ți-ai întâlnit alesul/a și acesta este un pas care te va duce mai aproape de el/ea.

Citește și: De ce îți ia prea mult să îți revii după o despărțire, în funcție de zodie

Surse articol: AstrofameBestlifeonlineTimesofindia

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.