Horoscop
Înapoi la

Se completează ca nimeni alții! De ce Fecioara și Racul fac cea mai bună echipă din tot zodiacul

Se completează ca nimeni alții! De ce Fecioara și Racul fac cea mai bună echipă din tot zodiacul

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ca elemente de apă și pământ, Racul și Fecioara se echilibrează reciproc și, de multe ori, se înțeleg fără efort. Diferențele sunt responsabile pentru „completarea perfectă”, dar contează și felul în care sunt capabili să interacționeze atunci când micile percepții opuse ies la suprafață.

Le este greu să își găsească alte persoane care să îi înțeleagă, pentru că nimeni nu le poate citi gândurile așa cum fac ei atunci când sunt față în față. Amândoi sunt sensibili, chiar dacă Fecioara nu vrea să arate acest lucru și maschează emoțiile prin severitatea pe care o afișează. Racul nu se ascunde și își exprimă emoțiile oricând și oriunde, dar Fecioara îl poate face să renunțe la acest obicei care îl transformă în cel mai sensibil semn zodiacal”.

Când se țin de mână, lumea capătă un alt sens pentru cei doi, iar comportamentele lor complementare îi ajută să se sprijine reciproc și să scoată ce este mai bun unul din celălalt. Iată ce alte detalii importante îi leagă pe nativii Rac și Fecioară fie că au o relație de prietenie, de iubire sau de altă natură:

Femeie și bărbat care se îmbrățișează și râd împreună.

Sursa foto: Unsplash

  1. Racul se asigură întotdeauna că Fecioarei nu îi lipsește nimic
    Cel mai sensibil semn zodiacal este și cel mai grijuliu, fiind întotdeauna atent la nevoile celorlalți. Racul nu ignoră pe nimeni în momentele grele și se asigură că toți cei din jur au absolut tot ce își doresc sau ce au nevoie. Când se află în compania unei Fecioare, face tot posibilul să o mulțumească, să îi ofere un umăr pe care să plângă. Zodia rațională de pământ va învăța de la el să își pună sentimentele pe primul loc și să renunțe la perfecționismul care îi pune piedici în unele momente. Va primi absolut tot ce va dori de la el și aceasta este singura condiție pe care i-o pune: să nu se mai streseze atât de mult. Cum ar putea să își facă vreo grijă când știe că are alături o persoană care este gata să rezolve treaba dificilă în locul ei?
  2. Fecioara îl ajută pe Rac să rămână cu picioarele pe pământ când se simte copleșit de emoții
    Fecioara nu își pierde cumpătul aproape niciodată și știe cum să gestioneze situațiile dificile. Ea este bine ancorată în realitate și nu se lasă dusă de valul emoțiilor, așa cum face Racul. Tocmai de aceea, poate să-l ajute și pe el să depășească altfel momentele grele. Îl încurajează și îi spune cât de important este să rămână cu picioarele pe pământ, dar îi oferă și soluții salvatoare în cele mai intense clipe. Racul nu prea știe cum să reacționeze când se lovește de o problemă solicitantă și chiar are nevoie de o Fecioară care să îi arate că nu este atât de greu să te calmezi și să gândești logic. N-ai să mai auzi cum acest semn de apă se plânge că a luat decizii greșite, în cazul în care va ține cont de sfaturile raționale ale Fecioarei.
  3. Împreună fac o echipă mai mult decât perfectă
    Racului îi lipsește capacitatea de a gândi logic și se lasă ghidat de inimă, iar Fecioarei îi lipsește puterea de a-și asculta instinctul. Ea tinde să analizeze prea mult fiecare amănunt și să fie prea dură cu propria persoană, în timp ce el se lasă dus de val și scapă din vedere anumite aspecte esențiale. Se țin unul pe altul sub control, amintindu-și că trebuie să caute un echilibru în fiecare situație pe care o întâlnesc. Pe lângă faptul că admiră puterea celuilalt, ei sunt capabili să intervină atunci când apare la orizont o potențială slăbiciune. Ambii sunt incredibil de loiali, așa că se vor sprijini întotdeauna și vor forma echipa perfectă, rămânând cu ușurință într-o legătură strânsă pentru toată viața.

Acum îți este clar și ție că Racul și Fecioara se completează reciproc în cel mai bun mod și se atrag unul pe celălalt la nivel emoțional, nu-i așa? Relația dintre aceste perechi de prieteni sau de iubiți durează pe viață și nimic nu le poate destabiliza echilibrul.

Citește și: Motive de necontestat pentru care Fecioara și Scorpionul sunt un cuplu creat de Dumnezeu Însuși

Surse articol: ElitedailyLiveaboutThoughtcatalog

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.