Horoscop
Înapoi la

Se îmbogățesc și sunt iubite: 3 semne zodiacale care așteaptă o fericire nepământeană în 2023

Se îmbogățesc și sunt iubite: 3 semne zodiacale care așteaptă o fericire nepământeană în 2023

Ramona Jurubita

Anul 2023 va fi un an cu totul special pentru câteva persoane, având în vedere că astrele au ales deja trei zodii norocoase pentru anul ce urmează. Au analizat bine întreg cercul zodiacal și au selectat doar nativii care vor avea ocazia să primească binecuvântări uriașe! Ești nerăbdător/oare să vezi dacă semnul tău zodiacal se află pe listă?

Aleșii anului 2023 fac parte din următoarele categorii: apă, aer și pământ. Se pare că niciuna dintre zodiile de foc nu au fost destul de norocoase pentru moment, dar nu știm niciodată de ce alte surprize putem avea parte. Ascensiunea fără precedent a celor trei va fi observată de toată lumea, căci nu va exista om care să nu le admire parcursul. Vor avea atât bani, cât și iubire, ceea ce înseamnă că nu vor duce grija zilei de mâine în brațele partenerului/ei.

Iată despre cine este vorba:

Rac
Dacă îți asculți intuiția și îți schimbi meseria în 2023, s-ar putea să încasezi venturi uriașe! Alegerea pe care o vei avea de făcut nu va fi ușoară, dar tocmai parcursul acesta greu te va duce în vârful piramidei. Dorința ta de a evolua este mare, așa că vei munci până când vei simți că ai reușit. În plan personal, va trebui să îți iei rămas bun de la cineva apropiat și să admiți că fericirea ta nu era în brațele acelui om. Vei fi trist/ă o vreme, dar apoi vei primi recompensa: dragostea vieții tale va apărea să îți vindece rănile sufletești. Ce îți poți dori mai mult de la anul 2023? Vei cunoaște persoana care ți-a fost destinată și vei avea succes profesional, iar asta înseamnă mulți bani.

Femeie zâmbitoare, blonndă, îmbrăcată într-un sacou alb, în timp ce vorbește la telefon și ține în mână o tabletă.

Fecioară
Te așteaptă schimbări uriașe în acest an și trebuie doar să fii receptiv/ă. Nu refuza ofertele, fiindcă la un moment dat vei primi șansa vieții tale. Șeful tău ți-ar putea încredința un proiect important, oferindu-ți și o mărire de salariu. Stima de sine îți va crește când vei observa câtă încredere a avut în tine și astfel vei reuși să cucerești persoana pe care o placi. Adoptarea atitudinii potrivite și renunțarea la comportamentul din trecut sunt cei doi pași carte te vor duce mai aproape de sufletul pereche. Și gândește-te câte surprize îi poți face dacă ai mai mulți bani în buzunare! Nu te lăsa păcălit/ă de un început de an mai puțin dimanic, pentru că norocul va apărea puțin mai târziu, iar din aprilie, vei realiza mult mai ușor tot ce îți dorești.

Gemeni
Dacă îți vei asuma riscuri mari, câștigurile vor fi și mai mari. În cazul în care ești nemulțumit/ă de jobul tău, gândește-te la o schimbare. În 2023 ai șansa de a lăsa în urmă nefericirea din trecut și de a te pune pe tine pe primul loc. Nu este exclus nici să te mulți în alt oraș odată cu schimbarea locului de muncă, mai ales că salariul va fi unul pe măsura efortutilor depuse. În noul mediu ți se vor lărgi orizonturile și vei cunoaște persoane deosebite, iar printre ele se va afla și jumătatea ta. Ai curaj să pleci departe? Nu da cu piciorul unei șanse unice! Poate o să ai ocazia să te redescoperi, iar beneficiile vor fi mai multe decât îți poți închipui.

Dacă zodia ta nu se regăsește pe lista de mai sus, nu înseamnă că tu nu vei avea noroc. S-ar putea totuși să nu îți iasă tot ce ți-ai propus... dar gândește-te că jumătatea plină a paharului contează întotdeauna mai mult decât tot ce ai pierdut. Și oricum, 2023 va fi un an bun pentru toată lumea, chiar dacă doar trei zodii vor avea viața inundată de iubire și vor putea cumpăra tot ce își doresc.

Citește și: Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2023, în funcție de zodie

Surse foto: iStock, Pexels

Surse articol: CluberHindustantimesYearly-Horoscope

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă